΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και...τρίκυκλα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: ΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και...τρίκυκλα

Η Αρχή κατασκευής των αντιστοίχων καλωδίων (micro-monofilament) εκτίθεται στο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας.
Από εκεί και πέρα,ακουμπάει ήδη στο τεφλόν κι εμμέσως στο εξωτερικό περίβλημα,χάρη στο μικρό ποσοστό διεπαφής με τον αποστάτη.:612:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

hola καλα (που λεει και ο σακης)
τα τρικυκλα που κολλανε ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.186

για πείτε, για πείτε...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

για πείτε, για πείτε...

καλα ποπ κορν με σπραιτ σοδΑ και μαλι περουκοθαμνε περιμενεις να μαθεις νεα ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μπουτία τα παιδια με τα 3κυκλα σχετιζονται με τα πχιο κατω παληκαρια ?

Last edited by a moderator:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το κτηνος ο καλικρατης ?ισως

Reaction score
1.685

Eφόσον επιστρατεύεται η...γνωστική σημασιολογία γιά να καλύψει τις αδυναμίες οποιασδήποτε τεχνολογικής ερμηνείας,ας εξετάσουμε αντικειμενικά τις λέξεις και φράσεις οι οποίες δεν περιέχονται σε εισαγωγικά:

1)Σε τί ακριβώς συνίσταται ο προαναφερθέντας παράδοξος τρόπος με τον οποίο πραγματοποιούνται οι συνδέσεις;

2)Ως δοκιμαστής νοείται ο reviewer ο οποίος θα παρακινήσει ασμένως προς την αγορά τους,ή ο εκάστοτε...υποψήφιος αγοραστής;Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια φέρνει συνειρμικά στο νου την αρχαία φράση:΄΄εραστήν ασμένως ορά, έως υπ’ αυτού τέρπεται κεντούμενος΄΄.:126:

3)Ποιές ακριβώς παράμετροι της πατέντας είναι εκείνες που ακόμα μελετώνται και από ποιούς;Η δηλωθείσα περίεργη και τυχαία φύση της εφαρμοζόμενης πρακτικής ανταποκρίνεται στο αίτιο ή το...αποτέλεσμα;Πόσο αποτελεσματική είναι η απόσβεση των κραδασμών στην περίπτωση όπου τα καλώδια ηχείων-λόγω αρκετά μεγάλου μήκους- θα βρίσκονται σε άμεση επαφή με ξύλινο πάτωμα,ενδέχεται να είναι λυγισμένα,ή/και θα πάλλονται υπό την επίδραση ηχητικού κύματος προερχόμενου από γειτονική μονάδα υπογούφερ;

4)Η αρνησιμότητα του παθήματος αφορά τις συσκευές,τους ίδιους τους συνδέσμους διπλοκαλωδίωσης ή τους...αγοραστές αυτών;Διότι με αντίτιμο 110 ευρώ το κάθε σετ (και απαιτούμενα τουλάχιστον δύο σετ συνδέσμων διπλοκαλωδίωσης γιά εφαρμογή σε ηχεία επιδεχόμενα αποκλειστικά...μονοκαλωδίωση),σίγουρα επέρχεται κάποια αύξηση του βαθμού...εντροπίας στο σύστημα των συσκευών-αξεσουάρ-αγοραστών/προσκείμενων ακροατών.:612:

Φτάνουμε κατά συνέπεια στο ύστατο ερώτημα:
5)Πόσο ανικανοποίητοι θα έπρεπε να αισθάνονται οι χρήστες ενεργών ηχείων,από τη στιγμή που η εταιρεία δεν σκοπεύει στο άμεσο μέλλον να κυκλοφορήσει αντίστοιχο σετ συνδέσμων διπλοκαλωδίωσης γιά...καλώδια χαμηλού σήματος;
Νομιζω οτι ζητας απαντησεις στα αυτονοητα και ως νοημων ανθρωπος θεωρω οτι τις εχεις, ξεκινωντας απο την πρωτη κιολας ερωτηση.
Εκτος αν δεν θεωρεις την συνδεση ενος speaker jumber, (αντι μεταξυ των κλαδων του cross), σε σειρα με το καλωδιο των ηχειων, παραδοξο τροπο.

Αν προσεξες προηγουμενο ποστ μου, θα ειδες οτι μιλησα για την "ιστορια" των συγκεκριμενων εξαρτηματων.
Αν δεν την ξερεις, μπορεις να την μαθεις μεσω του αντιπροσωπου.
Τα δικα μου λογια, παροτι γνωριζω και απο τον αντιπροσωπο και απο την εταιρια ακριβεις λεπτομεριες, δεν φαινεται να εχουν την "βαρυτητα" που χρειαζεται για να δει καποιος το προιον με το ματι που του αξιζει.

Τελος, μιας και δεν ειμαι reviewer, μπορω να κρατησω μονο την ιδιοτητα του ακροατη.

Reaction score
1.788

Εαν μου επιτρεπετε μια μικρη παρεμβαση παρακαλω.
Ανοιγοντας τον συνδεσμο στον οποιο εκανε παραθεση ο Κωσταυτιας διεκρινα, με αναμικτα συναισθηματα ειναι η αληθεια,
καποια μελη του AVSite.
Eαν νομιζετε πως πρεπει να ειμαστε καπως περισσοτερο ευγενικοι για χαρη αυτων των μελων, ας το κανουμε.(τουλαχιστον αυτο νομιζω εγω)
Εαν νομιζετε οτι κανω λαθος, παρακαλω αγνοηστε με!

Ανδρεα το οτι ειμαι παρων σε αυτη την συγκεντρωση , δεν σημενει οτι συμφωνω η διαφωνω με καποια [μαγικα] γκατζετ του χι -εντ! εχω και αυτια , αλλα και αρκετη ωριμοτητα να κρινω, αλλα και να καταννοω πραγματα!!!! τωρα αν καποιοι βλεποντας καποιες φωτο θελουν να κανουν καποιους [γραφικους] ειναι αλουνου παπα ευαγελειο!! Σκοπος αυτης της συγκεντρωσης δεν ηταν να ακουσουμε αυτα τα χαιεντοσυρματα, αλλα να δουμε απο κοντα ενα νεο μαγαζι του ειδους που τυνχανει να ειναι και διπλα στο σπιτι μου!!!!

Reaction score
1.788
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και...τρίκυκλα

Συγνώμη αλλά είναι εντελώς παράλογο αυτό που ζητάς.
Όλα τα μέλη του AVSite είναι ελεύθερα να μπαίνουν όπου γουστάρουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι υποχρεωτικό να είμαι ευγενικός σε κάποιον που μπαίνει πχ στο www.takanwolametostoma.com, στο www.kavla.gr, στο www.tryferosandraspisoglenths.com, στο www.audioaerology.gr, στο www.poulamehiend.com ή στο www.lemekamiamalakianaperaseihwra.gr, επειδή μπαίνει και στο AVSite. Καφενείο είμαστε, κουβέντα κάνουμε και άπαντες είναι ελεύθεροι να σχολιάσουν κατά το δοκούν ότι θέλουν στα πλαίσια της κοινής λογικής. Μακρυά από εμάς πρακτικές λογοκρισίας.

Τέλος, θα παρακαλούσα θερμά (βασικά πρόκειται περί απαγόρευσης) να μην μπαίνουν εδώ links του εν λόγω site.

...
Nικο εισαι πολυ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ!!!!!!!

εγω στο λεω προσωπικα οτι αν δω στο εν λογω φορουμ κατι αξιολογο δεν θα σε υπολογισω καθολου ως προς την απαγορευση!!! και δεν το λεω γιατι ειμαι μελος και εκει, αλλα γιατι δεν μου εχει απαγορευσει ποτε κανενας τιποτα!! εχεις το δικαιωμα να μπαναρεις μονο αν δεις κατι που να προσβαλει !!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: ΄΄Θέλω να τ'ακούω να το λες...΄΄

Νομιζω οτι ζητας απαντησεις στα αυτονοητα και ως νοημων ανθρωπος θεωρω οτι τις εχεις, ξεκινωντας απο την πρωτη κιολας ερωτηση.
Εκτος αν δεν θεωρεις την συνδεση ενος speaker jumber, (αντι μεταξυ των κλαδων του cross), σε σειρα με το καλωδιο των ηχειων, παραδοξο τροπο.
Αν προσεξες προηγουμενο ποστ μου, θα ειδες οτι μιλησα για την "ιστορια" των συγκεκριμενων εξαρτηματων.
Αν δεν την ξερεις, μπορεις να την μαθεις μεσω του αντιπροσωπου.
Τα δικα μου λογια, παροτι γνωριζω και απο τον αντιπροσωπο και απο την εταιρια ακριβεις λεπτομεριες, δεν φαινεται να εχουν την "βαρυτητα" που χρειαζεται για να δει καποιος το προιον με το ματι που του αξιζει.
Τελος, μιας και δεν ειμαι reviewer, μπορω να κρατησω μονο την ιδιοτητα του ακροατη.
Η αβίαστη παράθεση απαντήσεων σε ξεκάθαρα ερωτήματα αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωση του ιδίου του εγείροντα ζητήματα ουσίας και αντικειμενικότητας,ακόμα και όταν αυτός τις θεωρεί αυτονόητες... Σημειωτέον ότι η βασική αρχή συνδεσμολογίας θα γινόταν αποδεκτή ως το πλέον παράδοξο γεγονός,εάν μιά δημοσιευμένη φωτογραφία της εν λόγω συνδεσμολογίας επί του ηχείου δεν έδειχνε ότι τα όρια της παραδοξότητας έχουν προφανώς...επεκταθεί.

Όλα τα αντικείμενα στο...ενεχυροδανειστήριο της υψηλής πιστότητας συνοδεύονται από μιά ιστορία κι ένα αντίτιμο.Η ευρεία γνωστοποίηση τεκμηριωμένων ιστοριών δεν γίνεται να παρακωλυθεί από καμία απροθυμία ενστερνισμού αυτών.Επομένως καμία αιτίαση δεν είναι σε θέση να πτοήσει όποιον τρέφει απόλυτη εμπιστοσύνη στις γνώσεις,την αντίληψη και την άποψή του.:126:

Και σε απλά...Ελληνικά,το ρεφρέν του παρακάτω κομματιού:

[youtube]ZoTPB7TmlME[/youtube]

:612:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και...τρίκυκλα

Nικο εισαι πολυ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ!!!!!!!

εγω στο λεω προσωπικα οτι αν δω στο εν λογω φορουμ κατι αξιολογο δεν θα σε υπολογισω καθολου ως προς την απαγορευση!!! και δεν το λεω γιατι ειμαι μελος και εκει, αλλα γιατι δεν μου εχει απαγορευσει ποτε κανενας τιποτα!! εχεις το δικαιωμα να μπαναρεις μονο αν δεις κατι που να προσβαλει !!!
Be my guest.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Εγώ απλά έχω την ευθύνη να επιβλέπω (και να επιβάλω) την τήρηση των κανόνων. Όπως πιθανώς γνωρίζεις, στις δημοκρατίες υπάρχουν ΚΑΝΟΝΕΣ.

...

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΄΄Θέλω να τ'ακούω να το λες...΄΄

Η αβίαστη παράθεση απαντήσεων σε ξεκάθαρα ερωτήματα αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωση του ιδίου του εγείροντα ζητήματα ουσίας και αντικειμενικότητας,ακόμα και όταν αυτός τις θεωρεί αυτονόητες... Σημειωτέον ότι η βασική αρχή συνδεσμολογίας θα γινόταν αποδεκτή ως το πλέον παράδοξο γεγονός,εάν μιά δημοσιευμένη φωτογραφία της εν λόγω συνδεσμολογίας επί του ηχείου δεν έδειχνε ότι τα όρια της παραδοξότητας έχουν προφανώς...επεκταθεί.

Όλα τα αντικείμενα στο...ενεχυροδανειστήριο της υψηλής πιστότητας συνοδεύονται από μιά ιστορία κι ένα αντίτιμο.Η ευρεία γνωστοποίηση τεκμηριωμένων ιστοριών δεν γίνεται να παρακωλυθεί από καμία απροθυμία ενστερνισμού αυτών.Επομένως καμία αιτίαση δεν είναι σε θέση να πτοήσει όποιον τρέφει απόλυτη εμπιστοσύνη στις γνώσεις,την αντίληψη και την άποψή του.
Ειναι φανερο οτι εισαι εκτος θεματος διοτι γι αλλο λογο ζητα ο καθενας μας την αναδειξη της ουσιας.
Εσυ προσπαθεις να κρινεις μεσω του κειμενογραφου καποια σημεια του κειμενου, ξεχνωντας οτι το κειμενο αποτελει πιστη μεταφορα γεγονοτων και φρασεων τα οποια ειπωθηκαν και δεν αποτελουν γεννηματα της φαντασιας του.
Ενω, θα επρεπε να ασχοληθεις με το προιον που "κρινεις" ανεξαρτητα των εμπειριων που διαβαζεις.

Εκει ειναι η ουσια, αναζητησε την.

Reaction score
1.788
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και..

Be my guest.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Εγώ απλά έχω την ευθύνη να επιβλέπω (και να επιβάλω) την τήρηση των κανόνων. Όπως πιθανώς γνωρίζεις, στις δημοκρατίες υπάρχουν ΚΑΝΟΝΕΣ.

...
οπως πιθανως γνωριζεις, σε μια δημοκρατια τους κανονες δεν τους βαζει ο ενας΄, αλλα οι πολοι!! και εν τελη το περιεχομενο του www.kayla.gr που εσυ γραφεις , εχει ποιο πολλα να μας πει; τεσπα , νομιζω οτι απλα υπερβαλεις....!!

Reaction score
1.788

για να μην παρεξηγηθω με τα υπολοιπα παιδια [μελη] του av site ,τα ποιο πανω τα γραφω για ενα και μονο λογο!! αν στο συγκεκριμενο φορουμ που εγινε κουβεντα, ανεβασει καποιο μελος κατι πολυ αξιολογο , δεν πρεπει να το δουμε και εδω; πρεπει να το [ΘΑΨΟΥΜΕ]; Δεν πρεπει να γινει καποια ενημερωση και εδω ; και για να προλαβω και τα κακος κειμενα , ΔΕΝ ΑΒΑΝΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μιλαω σαν ΤΑΚΗΣ και τιποτα παραπανω!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας κ

οπως πιθανως γνωριζεις, σε μια δημοκρατια τους κανονες δεν τους βαζει ο ενας΄, αλλα οι πολοι!! και εν τελη το περιεχομενο του www.kayla.gr που εσυ γραφεις , εχει ποιο πολλα να μας πει; τεσπα , νομιζω οτι απλα υπερβαλεις....!!
Πολλοί είμαστε.
Όσον αφορά το περιεχόμενο, οι γνώμες διίστανται... Την προσωπική μου άποψη δεν την λέω γιατί θα στεναχωρήσω κόσμο.

Anyway τσάμπα το συζητάμε ρε συ Τάκη. Δυστυχώς ούτε χρόνο έχω αυτόν τον καιρό ούτε είμαι διατεθειμένος να αναλύσω το πως και γιατί. Μέχρι νεοτέρας, ισχύουν όσα έγραψα.

...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Μερικές παρατηρήσεις:

Πέρα από τους κανόνες που (ορθώς) υπάρχουν στις δημοκρατίες (ώστε, πέρα από όλα τα άλλα, να είναι σε θέση να συνεχίσουν να υφίστανται ως δημοκρατίες), καλό θα είναι να ξεκαθαριστεί κάτι όσον αφορά στο avsite:

Σαφώς και οφείλει να λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψιν η γνώμη των μελών, αλλά από τη στιγμή που το παρόν forum απαιτεί για την εύρυθμη λειτουργία του χρόνο αλλά και χρήμα, πράγματα που ορισμένοι άνθρωποι τα προσφέρουν (πολλές φορές με προσωπικό κόστος), είναι προφανές ότι όχι μόνο η γνώμη τους οφείλει να έχει αυξημένο βάρος, αλλά και ότι σε ορισμένα ζητήματα (όπως η γενικότερη κατεύθυνση που ακολουθείται - π.χ. τεχνική / αντικειμενική προσέγγιση του audio) πρέπει να έχουν και την τελευταία λέξη.

Όποιος το αποδέχεται αυτό μένει, σε όποιον δεν αρέσει φεύγει.

Κατά τα άλλα, αρχικά είχα πολλές επιφυλάξεις για τον τρόπο που "άνοιξε" το συγκεκριμένο thread (δηλαδή παραπέμποντας εμμέσως σε συγκεκριμένη σελίδα - τα ελληνικά site / fora που ασχολούνται με το audio είναι μετρημένα, και εύκολα καταλαβαίνει κανείς από πού μπορεί να προέρχεται κάτι).
Δεν ήμουν επιφυλακτικός επειδή δήθεν δεν έχει πλάκα να σχολιάζεις την κάθε καινούργια Μ@Λ@ΚΙ@ που σκαρφίζεται το εκάστοτε περιπλανώμενο κόπρανο για μαζέψει χρήμα από τον κάθε αφελή:

Ίσως έχετε ακουστά το περιπλανώμενο κόπρανο Ρόι Γκρέγκορυ, ένα από τα πολλά κόπρανα του Χάι-Φάι τύπου και μέχρι πρότινος "εκδότου" του HiFi+. Το εν λόγω κόπρανο πολύ πίστευε στα καλώδια και τη σημασία τους, και είχε μία ειδική προτίμηση στα Nordost. Τώρα που δεν είναι πια εκδότης του προαναφερθέντος κοπρανοδοχείου, τι έγινε? Αντιπρόεδρος της Nordost έγινε.
Είναι αυτός που σε προ τριετίας τεύχος της φυλλάδας αυτής, πρότεινε σύστημα όπου τα καλώδια κόστιζαν περισσότερο από την πηγή, τον ενισχυτή, και τα ηχεία μαζί.
Η ένστασή μου βασιζόταν στο ότι μάλλον δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να εμπλακεί κανείς σε διαδικτυακές αντεγκλήσεις, ειδικά αν αυτές παρουσιάζουν ίσως μονόπλευρο "κέρδος".

Από την άλλη, διαβάζοντας προσεκτικότερα αυτά που έγραψε ο Bhutiaς

Η αβίαστη παράθεση απαντήσεων σε ξεκάθαρα ερωτήματα αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωση του ιδίου του εγείροντα ζητήματα ουσίας και αντικειμενικότητας,ακόμα και όταν αυτός τις θεωρεί αυτονόητες...
Σημειωτέον ότι η βασική αρχή συνδεσμολογίας θα γινόταν αποδεκτή ως το πλέον παράδοξο γεγονός,εάν μιά δημοσιευμένη φωτογραφία της εν λόγω συνδεσμολογίας επί του ηχείου δεν έδειχνε ότι τα όρια της παραδοξότητας έχουν προφανώς...επεκταθεί.
...
και αφού "πήδηξα" (μια και έχουμε να κανουμε με... jumpers) στις σχετικές τοποθεσίες εντός της χαβούζας (1 και 2) απ' όπου απουσιάζουν τόσο ο όρος "αμορτισέρ" όσο και "οδηγίες χρήσης" που να παραπέμπουν σε όσα απεικονίζονται στα σχετικά φωτογραφικά "ντοκουμέντα" από το εν λόγω event, υποψιάστηκα ότι η "επέκταση των ορίων της παραδοξότητας" ίσως και να είναι ελληνική πατέντα...

Κατόπιν αυτών, μάλλον καταλαβαίνω τον φίλο μας τον Bhutia.

Ομοίως καταλαβαίνω γιατί ο EAR παρέθεσε το σχετικό link.

Πέραν αυτών, στο χωριό του ελληνικού audio, είναι λίγο πολύ γνωστό ποιο είναι το hobby του καθενός (Ελληνικό Ποδόσφαιρο, Espresso, Ταρώ, καφεμαντεία κλπ.)...

Από τη στιγμή που ο ένας δεν ενοχλεί τον άλλο, όπως τη βρίσκει ο καθένας...

Το εννοώ.

Αν κάποιος ευχαριστιέται το "παιχνίδι", τότε ας το κάνει.

...
όποιος θέλει αμορτισέρ καλωδίων ηχείων, βουρ στα νόρντοστ!
φιλ φρι!
:615:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv