΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και...τρίκυκλα

Reaction score
1.788
Απάντηση: ΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και...τρίκυκλα

:107:και μην ξεχασω να συμπληρωσω στο πειραμα με τον βραχο που λεει ο Κωστας , στην ακρη που ειναι το καλωδιο στον αερα πρεπει να μπει και ενας πυρινας Ε-Ι τουλαχιστον 1,5 ΤESLA για να μπορουμε να νιωθουμε τους κραδασμους! ακομα καλυτερα πανω στον βραχο θα ηθελα εναν ινδιανο , αυτους που εβαζαν αυτι πανω στις γραμμες να δουν αν ερχεται το τραινο!!:116:

Reaction score
29.653

Δεν μας είπες τι σοι ινδιάνο θέλεις? Σιού, απάτσι, σαγιέν,νάβαχο, πάιπερ?
Τι αυτί πρέπει να εχει ο ιδιάνος για να ακούει το τραίνο? Αυτό με τα σκουλαρίκια η το άλλο το απλό?

Reaction score
29.653

Τα ρεύματα του φουκώ ήταν δικά του η τα είχε κλέψει απο τον eddy curent?

Reaction score
29.653

Ο προσανατολισμός βορά νότου σε ενα σύστημα πρέπει να είναι με βάση τον μαγνητικό βορά η τον αληθή βορά?
Οχι τίποτα άλλο γιατί μου φαίνεται οτι το δικό μου σύστημα δεν τοχω north oriented , ασε που αλλάζει και κάθε χρόνο η μαγνητική απόκλιση , και θάχω πρόβλημα μετά με την σκηνική παρουσία.

Reaction score
1.788

και επειδη τρωγοντας ερχεται η ορεξη, τι θα λεγατε αυτους τους παλιοκραδασμους να ακυρωσουμε μα λιγη αρνητικη αναδραση!! δηλαδης το καλωδιο να το γυρισουμε αλλη μια στροφη αφου πρωτα το κανουμε σε σχημα 8 οποτε μολις του τραβαμε απο την μια να τεντωνει απο την αλλη!!! [σε αντιφαση]!!

Reaction score
1.788

:107:
Ο προσανατολισμός βορά νότου σε ενα σύστημα πρέπει να είναι με βάση τον μαγνητικό βορά η τον αληθή βορά?
Οχι τίποτα άλλο γιατί μου φαίνεται οτι το δικό μου σύστημα δεν τοχω north oriented , ασε που αλλάζει και κάθε χρόνο η μαγνητική απόκλιση , και θάχω πρόβλημα μετά με την σκηνική παρουσία.
μην σε μπερδευει ο βορας και ο νοτος!!!!! κατσε ετσι που να λες απλα αριστερα δεξια!!!!!! εγω το εχω κατα Σαμαρα πλευρα!!!:116::106::116:

Reaction score
1.788

Δεν μας είπες τι σοι ινδιάνο θέλεις? Σιού, απάτσι, σαγιέν,νάβαχο, πάιπερ?
Τι αυτί πρέπει να εχει ο ιδιάνος για να ακούει το τραίνο? Αυτό με τα σκουλαρίκια η το άλλο το απλό?[/QUOTE

ολοι οι ΙΝΔΙΑΝΟΙ το ιδιο την ακουνε!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm