mac users, mac computers & media players...

Reaction score
1.460
Απάντηση: mac users, mac computers & media players...

Εντάξει είναι.Στο mac mini έχει ανάλογη ip?δηλ.192.168.2.X όπου X κάποιος άλλος αριθμός?

Reaction score
1.460

Αρα η ip του mac mini είναι 192.168.2.8
Κάνε αυτό στο mede8er:
o Go to Media Library > Network > 'My Shortcut'
o Press MENU on the Remote & select ADD;
o Type in your User Name, Password and IP Address
Αν δεν έχεις ορίσει username και password άστα κενά και γράψε μόνο την ip του mac mini

Reaction score
1.460

Οχι είναι για τους shered folders του mac mini.Συνήθως το έχουμε κενό.To med400 δηλ. βλέπει τους folders του mac ως guest

Reaction score
3
Ξαφνικά στο network μου έβγαλε ΚΑΤΩ απο το my shortcuts και workgroup Όπου εκεί μέσα είχε το mini
Να κάνω ΑΥΤΟ που είπες ή λύθηκε το θέμα εκ θαύματος;

Reaction score
1.460

Κολλάνε καμιά φορά τα δίκτυα κι εγώ το παθαίνω αυτό κάθε 2 μήνες περίπου.
Αν κάνεις αυτό που σου είπα θα συνδέεσαι γρηγορότερα με το mac,αλλά θα πρέπει να δώσεις μια static ip στο mac.Δες το screen παρακάτω κι εσύ γράψε 192.168.2.8 και πάτα ok.

Screen Shot 2011-09-05 at 11.55.08 μ.μ..png

Reaction score
3
Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν καμία φορά κολλάει το ρουτερ; Η static ip επηραζει κάπου;

Reaction score
3
Βεβαια ΑΥΤΟ που δεν καταλαβαίνω είναι ότι κόλλησε μόνο για το med γιατί τα αλλα δούλευαν μια χαρα. Το med κόλλησε πάνω απο 24 ωρες

Reaction score
1.460

Αν κολλάει το router θα κάνεις restart το router.Το mac δε θα αλλάζει ip πλέον και το mede8er θα το βρίσκει αμέσως αν κάνεις τα παραπάνω που έγραψα.
Αν σε μπερδεύω όμως άστα ως έχουν.
Αλήθεια με το imac σε 10.7 συνδέεσαι με το mede8er?Το βλέπεις στο Workgroup?Μπορείς δηλαδή από το mede8er να δεις ταινία από το imac με 10.7 μέσω Workgroup?

Reaction score
1.460

Βεβαια ΑΥΤΟ που δεν καταλαβαίνω είναι ότι κόλλησε μόνο για το med γιατί τα αλλα δούλευαν μια χαρα. Το med κόλλησε πάνω απο 24 ωρες
Αυτό τυχαίο θα ήταν,βέβαια για τόσες πολλές ώρες δεν μου έχει συμβεί!Για μερικά λεπτά μόνο μου έχει τύχει!

Reaction score
3
Το iMac το βλέπει αλλα για να μπω στο φακελο με τις ταινίες ζητάει κωδικούς όμως και στους public folders ζητάει Βάζω αυτούς που Έχω για να μπαίνω στο iMac αλλα τιποτα

Reaction score
1.460

Είναι πρόβλημα του Lion αυτό,αναμένουμε update από την apple για να λυθεί.Δε φταίει το mede8er.Και συμβαίνει με όλα τα media players που βασίζονται σε linux και των mac που έχουν Lion.

Reaction score
3
Και κάτι άλλο
Η διεύθυνση που σου είπα είναι για το Ethernet στο wifi έχει άλλη διεύθυνση και στη φωτο έχεις βάλει για το wifi
To med με wifi συνδεεται; Νόμιζα με το ethernet

Reaction score
1.460

Οχι δε φταίει αυτό.Εχει αλλάξει κάποια πράγματα στο smb (samba) η apple και υπάρχει δυσλειτουργία με linux μηχανάκια.Προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Reaction score
1.460

Και κάτι άλλο
Η διεύθυνση που σου είπα είναι για το Ethernet στο wifi έχει άλλη διεύθυνση και στη φωτο έχεις βάλει για το wifi
To med με wifi συνδεεται; Νόμιζα με το ethernet
Οχι το mac μου συνδέεται με wifi.Η ip που έγραψα είναι για το mac.

Reaction score
1.460

Αν το mac συνδέεται με το router ενσύρματα θα το βάλεις στο ethernet

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.809
Members
38.614
Νεότερο μέλος