Μιά βοήθεια...

Reaction score
1
Απάντηση: Μιά βοήθεια...

Η πατούρα της βάσης έχει αυτοκόλλητα ελαστικά παρεμβύσματα έτσι τα ηχεία δεν κουνιούνται από την θέση τους !

Reaction score
1

Τα ηχεία εμένα πάντως μου φαίνονται σαν καινούρια...δεν έχω μυστήρια κολλήματα έτσι κι αλλιώς ! όπως μου λέει και ο αβουσουντού, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος :142:

Reaction score
1

Τα τοποθέτησα προσωρινά για μερικές ακροάσεις, θα πάνε σε άλλη θέση του δωματίου αργότερα...

Reaction score
1

Στο δια ταύτα τώρα...με το χέρι στην καρδιά.

Τα ηχεία είναι αποκάλυψη !!!!! Δυνατός και γλυκός ήχος χωρίς παραμορφώσεις, δεν πιστεύω στα μάτια και στα αυτιά μου πως δυό τέτοια σκατούλια κάνουν τόσο καλή δουλειά...
Εβγαλα τελείως το equalizer από τον ενισχυτή, και ξαναρίθμησα bass, treble κοντά στο flat ! Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα το έκανα αυτό, αλλά είναι τόσο γλυκός και όμορφος ο ήχος τους που δεν χρειάζεται τόνος !
Μπάσσο έχουν υπεραρκετό και πολύ εύηχο στ' αυτιά μου, δεν το άκουσα να παραμορφώνει σε κάποια ένταση, ενώ και τα πρίμα είναι πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου, εξαιρετικότατα ! Επίσης από διαχωρισμό, στερεοφωνία και αναλυτικότητα σκίζουν καμμία σχέση με τα παλιά μου Sony...

Θεωρώ την αγορά τους άριστη για τα γούστα μου, θα μαζέψω λίγα χρήματα ακόμα και θα πάρω τα ίδια σε άλλο χρώμα για τον Tangent στο σαλόνι, να γουστάρω κι εκεί...

ΥΓ.Μου πιάσανε τον ποπό...12 ευρώ για 20 μέτρα καλώδιο, ακριβό το χόμπι(τ) :142::204:

Reaction score
1

:404::404:
Αμα κάθεσαι σήμερα έλα να κεφάρουμε παρέα...θα σου έχω και κοτοπουλάκι για τη δίαιτα :116: ...και λίγο Φούλτσι για το μετά !

:602:

Reaction score
1

Απίστευτο !!!!!

Η πεντακάθαρη και δυνατή φωνή του Τερζή ποτέ δεν έβγαινε τόσο αβίαστα από τα ηχεία που είχα πρίν...βρε τα μικρούλια ! Θα τους πιώ το αίμα :116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.214

Καλοάκουστα ευτυχισμένε άνθρωπε! :107:

Reaction score
3.972

Απίστευτο !!!!!

Η πεντακάθαρη και δυνατή φωνή του Τερζή ποτέ δεν έβγαινε τόσο αβίαστα από τα ηχεία που είχα πρίν...βρε τα μικρούλια ! Θα τους πιώ το αίμα :116:
Καλές απολαύσεις φίλε μου, με γειές!!:114:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Μιά βοήθεια...

Αλέκο, βάφεις και το μαλλί?

Ρε αει στο γεροδιάολο :142::143: το μαλλί μου είναι φυσικό...περμανάντ ακαζού γιατί είμαι και γάλλος σεβαλιέ:204:

Reaction score
1

Πριν λίγο σχόλασε το αίσθημα, και άκουσε τη μουσική από την πόρτα...

"Τι είναι αυτά ; Αλλα πήρες ; !"

"Οχι αυτά είναι για δικάναλο"

"Γιατί τα άλλα που είχες τι είχανε ; Χαλάσανε ;"

"Οχι μωρέ, να ήταν παλιά, αυτά είναι πιο καλά παίζουν πιο γλυκά, ταιριάζουν και με τον ενισχυτή"

"ΑΑΑΑΑ έχεις δίκιο, πιο καλά παίζουν, ρε δε μας χέζεις, όλο σε μλκιες χαλάς τα λεφτά σου, μιά με τις μηχανές τώρα με τα ηλεκτρονικά...που έχεις μπλέξει πάλι, με τίποτα πειραγμένους στο ιντερνέτ;"

"Οχι μωρέ καλά παιδιά είναι, με βοηθάνε στις αγορές κιόλας..."

"Καλά κλείστα τώρα γιατί θέλω να κοιμηθώ..."

Κάπου εκεί τελείωσε το φλέρτ :142::143:

Reaction score
1

Λοιπόν τα τοποθέτησα στη μόνιμη θέση τους, πέρασα και τα καλώδια μέσα από τη βάση και τώρα δεν φαίνονται ! Ομορφααααα !!!

Απλά αλλάζω λίγο θέση όταν ακούω μουσική...τώρα θα ψαχτώ λίγο με sweet spot :116: ... α ναι ! Θέλω τερματίσω και τα καλώδια ή να βάλω μπανάνες :116:

Reaction score
1

Να και οι πηγές τους ! Ο ενισχυτάκος μου NAD C 320BEE :116: και το CDp Tangent Exeo ! Αγαπούλες μου :116:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

βαλε λιγο blu tack κ κολλησε τα ηχεια στις βασεις για να μην εχεις κανενα ατυχημα και τραβας τα μαλλια σου. Ειδες που σου λεγα οτι θα παιζουνε?

Reaction score
1

Αφού γλύκανε ο ήχος...ας γλυκάνω και το στομάχι μου, κι ας χαπακόνωμαι με εννιά κορτιζόνες τη μέρα...

Ευτυχώς που δεν μπαίνει ο ντέταρις εδώ θα μου έτρωγε τη φωτογραφία :142::204:

Reaction score
1

βαλε λιγο blu tack κ κολλησε τα ηχεια στις βασεις για να μην εχεις κανενα ατυχημα και τραβας τα μαλλια σου. Ειδες που σου λεγα οτι θα παιζουνε?

Αδερφέ μου είχαν αυτοκόλλητα στη συσκευασία οι βάσεις και τα έβαλα...ούτε τα κομμάντα δεν τα κουνάνε εκεί πάνω, να φανταστείς κάποια στιγμή τα είχα οριζόντια και ούτε που κατάλαβαν τίποτα !

Reaction score
29.733

Πριν λίγο σχόλασε το αίσθημα, και άκουσε τη μουσική από την πόρτα...

"Τι είναι αυτά ; Αλλα πήρες ; !"

"Οχι αυτά είναι για δικάναλο"

"Γιατί τα άλλα που είχες τι είχανε ; Χαλάσανε ;"

"Οχι μωρέ, να ήταν παλιά, αυτά είναι πιο καλά παίζουν πιο γλυκά, ταιριάζουν και με τον ενισχυτή"

"ΑΑΑΑΑ έχεις δίκιο, πιο καλά παίζουν, ρε δε μας χέζεις, όλο σε μλκιες χαλάς τα λεφτά σου, μιά με τις μηχανές τώρα με τα ηλεκτρονικά...που έχεις μπλέξει πάλι, με τίποτα πειραγμένους στο ιντερνέτ;"

"Οχι μωρέ καλά παιδιά είναι, με βοηθάνε στις αγορές κιόλας..."

"Καλά κλείστα τώρα γιατί θέλω να κοιμηθώ..."

Κάπου εκεί τελείωσε το φλέρτ :142::143:

Πωπω παντόφλα -πλάστης το αίστημα? :114:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON