Optoma HD33 η αποκαλυψη?

Reaction score
1.460
Απάντηση: Optoma HD33 η αποκαλυψη?

Μπα δε μπορώ τώρα Νίκο,είμαι ψιλοπτώμα και αραχτός στον καναπέ!
Δύσκολο να κουνήσω!

Reaction score
1

Αμα σου βγάλω φωτογραφία πως είμαι εγώ τώρα θα χάσεις πάσα ιδέα :204::204:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Επειδή έχω τον 20, εάν τα γυαλιά στο 3D κόβουν 30% φως, τότε το μαύρο του θα είναι ανεκτό!
Νομίζω θα συμφωνεί και ο Δημήτρης, που βλέπαμε μαζί τον 20 αρκετές ώρες!

Reaction score
15.548

Βλεπατε εσυ με τον Δημητρη τον 20 αρκετες ωρες χωρις να υπαρχει στοιχειωδες μαυρο......εστω και γκρι ανοιχτο......

α π ι σ τ ε μ π λ :116:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Αφού τον είχαμε βρε Κώστα μου, παίζαμε σαν παιδιά και εμείς!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Πάντως στα screens η εικόνα του δείχνει εξαιρετική και αρχίζουν να μου μπαινουν σκέψεις…να μπω κι εγώ στο club!
Τα βάζω σε spoiler για να μην μπερδευτούν οι μελλοντικοί κάτοχοι του '33' !!!

...κι αυτά τα screenshots από προβολέα του χιλιάρικου είναι....

Reaction score
8.350

Επειδή έχω τον 20, εάν τα γυαλιά στο 3D κόβουν 30% φως, τότε το μαύρο του θα είναι ανεκτό!
Νομίζω θα συμφωνεί και ο Δημήτρης, που βλέπαμε μαζί τον 20 αρκετές ώρες!
Ηλια αμα σου βαλω τον DIY αναμορφικο θα σου βγαλω μαυρο στον 20αρη και στο 2D:116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.269

Βαγγελίστρα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:111:

Σιγουρα δεν είναι τηλεόραση ;;;;;

WANT :404:

Νικολάκη, ποιος σου είπε ότι παίζει καλύτερα μια τηλεόραση από ένα βιντεοπροβολέα;

Reaction score
1

Νικολάκη, ποιος σου είπε ότι παίζει καλύτερα μια τηλεόραση από ένα βιντεοπροβολέα;
Τα ματάκια μου...μανούλα μου :116: την κρυστάλινη εικόνα που έχουν οι τηλεοράσεις (και μου αρέσει), δεν την έχω δεί σε κανέναν προβολέα, όπως αντίθετα δεν έχω δεί σε καμμία τηλεόραση την κινηματογραφική υφή που δίνει ο πΙροβολέας :116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.201

....... όπως αντίθετα δεν έχω δεί σε καμμία τηλεόραση την κινηματογραφική υφή που δίνει ο πΙροβολέας :116:
Μα αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο σε ένα προβολέα. :126:

Υπάρχει η εγγενής διαφορά μεταξύ ενός αυτόφωτου και ενός ετερόφωτου μέσου (Kastrounis speaking).

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.269

Τα ματάκια μου...μανούλα μου :116: την κρυστάλινη εικόνα που έχουν οι τηλεοράσεις (και μου αρέσει), δεν την έχω δεί σε κανέναν προβολέα, όπως αντίθετα δεν έχω δεί σε καμμία τηλεόραση την κινηματογραφική υφή που δίνει ο πΙροβολέας :116:
http://www.avsite.gr/vb/showthread....EB%E5%E1%F2-vs-%D4%E7%EB%E5%EF%F1%E1%F3%E7%F2

Reaction score
1

Ρε δε με παρατάτε με τα αυτόφωτα και τα αυτοάνοσα :142:...έχω άλλη λόξα τώρα.Δικάναλος ψηφιακός ντιτζιτάλε σπεσιάλε :137:

Αφου δεν σκανάρετε το φόρουμ, δεν βλέπετε τι έγραψα σε άλλο νήμα "Αν μου έλεγε κάποιος πριν δυό μήνες ότι θα έχει σκοτινιάσει και δεν θα ανάβω το προβόλι να δώ ταινία, αλλά θα ακούω μουσική και μάλιστα από δικάναλο σύστημα, θα τον έβριζα" :142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.201

Ρε δε με παρατάτε με τα αυτόφωτα και τα αυτοάνοσα :142:...έχω άλλη λόξα τώρα.Δικάναλος ψηφιακός ντιτζιτάλε σπεσιάλε :137:

Αφου δεν σκανάρετε το φόρουμ, δεν βλέπετε τι έγραψα σε άλλο νήμα "Αν μου έλεγε κάποιος πριν δυό μήνες ότι θα έχει σκοτινιάσει και δεν θα ανάβω το προβόλι να δώ ταινία, αλλά θα ακούω μουσική και μάλιστα από δικάναλο σύστημα, θα τον έβριζα" :142:
Λοιπόν, κατέβα νότια, φώναξε και κανα μπόγια για τα αδέσποτα, και παράτα μας. :136:

ΥΓ. Ακόμα σε περιμένω.......

Reaction score
1

Ωχ !!!!! Εχεις δίκιο...με συνεπείρε το home cinema του Στάθη και σε ξέχασα τελείως :142: ...θα σε φτιάξω όμως πάραυτα !

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.615
Members
38.723
Νεότερο μέλος
ΜΙΧΑΛΗΣ 21