Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
Τα βάζω σε spoiler για να μην μπερδευτούν οι μελλοντικοί κάτοχοι του '33' !!!Πάντως στα screens η εικόνα του δείχνει εξαιρετική και αρχίζουν να μου μπαινουν σκέψεις…να μπω κι εγώ στο club!
Ηλια αμα σου βαλω τον DIY αναμορφικο θα σου βγαλω μαυρο στον 20αρη και στο 2D:116:Επειδή έχω τον 20, εάν τα γυαλιά στο 3D κόβουν 30% φως, τότε το μαύρο του θα είναι ανεκτό!
Νομίζω θα συμφωνεί και ο Δημήτρης, που βλέπαμε μαζί τον 20 αρκετές ώρες!
Βαγγελίστρα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:111:
Σιγουρα δεν είναι τηλεόραση ;;;;;
WANT :404:
Τα ματάκια μου...μανούλα μου :116: την κρυστάλινη εικόνα που έχουν οι τηλεοράσεις (και μου αρέσει), δεν την έχω δεί σε κανέναν προβολέα, όπως αντίθετα δεν έχω δεί σε καμμία τηλεόραση την κινηματογραφική υφή που δίνει ο πΙροβολέας :116:Νικολάκη, ποιος σου είπε ότι παίζει καλύτερα μια τηλεόραση από ένα βιντεοπροβολέα;
Μα αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο σε ένα προβολέα. :126:....... όπως αντίθετα δεν έχω δεί σε καμμία τηλεόραση την κινηματογραφική υφή που δίνει ο πΙροβολέας :116:
http://www.avsite.gr/vb/showthread....EB%E5%E1%F2-vs-%D4%E7%EB%E5%EF%F1%E1%F3%E7%F2Τα ματάκια μου...μανούλα μου :116: την κρυστάλινη εικόνα που έχουν οι τηλεοράσεις (και μου αρέσει), δεν την έχω δεί σε κανέναν προβολέα, όπως αντίθετα δεν έχω δεί σε καμμία τηλεόραση την κινηματογραφική υφή που δίνει ο πΙροβολέας :116:
Λοιπόν, κατέβα νότια, φώναξε και κανα μπόγια για τα αδέσποτα, και παράτα μας. :136:Ρε δε με παρατάτε με τα αυτόφωτα και τα αυτοάνοσα :142:...έχω άλλη λόξα τώρα.Δικάναλος ψηφιακός ντιτζιτάλε σπεσιάλε :137:
Αφου δεν σκανάρετε το φόρουμ, δεν βλέπετε τι έγραψα σε άλλο νήμα "Αν μου έλεγε κάποιος πριν δυό μήνες ότι θα έχει σκοτινιάσει και δεν θα ανάβω το προβόλι να δώ ταινία, αλλά θα ακούω μουσική και μάλιστα από δικάναλο σύστημα, θα τον έβριζα" :142: