Μιά βοήθεια...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μιά βοήθεια...

Κυρ MadPax, αφού ο αυτός ο ryk δεν πλησιάζει, γίνεται να πλησιάσω εγώ;:105:

Θα κάνω τη δοκιμασία της σταγόνας :142: αν αντέξεις την ακρόαση ενός CD του Πάνου Κιάμου, τότε θα μπορείς να πλησιάσεις :142::142:

Ναι δεν έχω πρόβλημα...αρκεί να μου τα φέρει κάποια στιγμή που θα κατέβει Αθήνα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.640
Απάντηση: Μιά βοήθεια...

Ε, όχι! Το κάνεις πολύ εύκολο! Τι Πάνο Κιάμο και αηδίες! Ή θα βάλεις Ζαζόπουλο ή live Γονίδη, αλλιώς δεν θεωρείται δοκιμασία! Πάντως, μην ανησυχείς, δεν υπάρχει βιασύνη, όταν τα φέρει με ενημερώνεις!

Reaction score
1

Ε, όχι! Το κάνεις πολύ εύκολο! Τι Πάνο Κιάμο και αηδίες! Ή θα βάλεις Ζαζόπουλο ή live Γονίδη, αλλιώς δεν θεωρείται δοκιμασία!
Δεν ήθελα να σε ρίξω στα σκληρά με την μία :142:

Reaction score
1

Μόλις άκουσα όλο το Number of the beast και ανατρίχιασα με την εισαγωγή στο The prisoner ! Τρομερή ανάλυση η φωνή του Price !...

Τώρα ακούω το black album των Λεφτάλικα :138: ...στο Enter Sandman μου πέσανε τα δόντια...ούτε παραμορφώσεις ούτε τίποτα !

Reaction score
1

Sad but true...o χριστός κι η μάνα του ! μπάσσο στον εγκέφαλο λέμε !

:602:

Reaction score
1

Μετά από προτροπή του Παντελή έκαψα ένα δισκάκι με Mp3 320άρια με μουσικούλα funky που μ' αρέσει.Το Tangent αναγνωρίζει και παίζει δισκάκια με ΜP3...λοιπόν το αποτέλεσμα είναι πάνω από τις προσδοκίες μου Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ ΗΧΟΣ !!!! Μάλλον δεν θα χρειαστώ Dac :137: αυτό που έχει το Tangent είναι τα πάντα όλα !

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Το dac θα σου εδινε μεγαλυτερη αναλυση πραγμα που ειναι καλο στις καλες ηχογραφησεις αλλα που κανει τα mp3 να ακουγονται χειροτερα γιατι "εκθετει" περισσοτερο την ελλειψη πληροφοριας κατα τη συμπιεση τους.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.198

Και τα 320άρια θα ΄΄εκθέτει΄΄ Παντελή;

Reaction score
1

Zizik Mode On

Θεϊκά παίζει

Zizik mode off

:116:

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο :142: Δευτέρα πρωϊ θα πάω να πάρω φωτορυθμικά και ντισκομπάλλα !

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Νικολα

ακομα και τα 320αρια ειναι συμπιεσμενα αρα λειπει πληροφορια, αρα τα εκθετει και αυτα. Σε ενα ακομα πιο αναλυτικο συστημα θα ακουγες ποσο μεγαλη ειναι η διαφορα ενος mp3 απο το οριτζιναλ κομματι. Το συστημα σου ειναι εισαγωγικο οποτε με το cdακι που πηρες τα mp3 θα τα ακους τζετ, εκτος αν ειναι πολυ κακης ποιοτητας η παραγωγη και πολυ υψηλης συμπιεσης το mp3 ( 128, 160 κλπ).

Να ξερεις οτι το τσιπακι που εχει το tangent ειναι το 8761 της wolfson που μονο αμελητεο δεν ειναι. Εχει γινει τεραστιος ντορος με τα dac που στηριζονται στο 8740 και το 8741. Μια χαρα εισαι, αραξε... Αν θελεις να μαλακωσει λιγακι κ να γλυκανει κι αλλο, που δεν το βλεπω γιατι δεν ειναι της ιδιοσυγκρασιας σου :116:, πας σε ενα buffer αλλα αστο κι αυτο. Τωρα καλε μου φιλε ευχαριστησου απλα την εισοδο σου στον κοσμο του δικαναλου :610: και ξανα ακουσε ολα σου τα cd απ την αρχη. Μη βιαζεσαι να ξοδεψεις παλι λεφτα, πιστεψε με εχεις πολυ καιρο μπροστα σου και θα το κανεις.

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.198

Κατάλαβες Νικόλα; :107:

Reaction score
1

Οσο δεν γίνεται Γιώργο !

Πάμε αύριο το πρωϊ Μοναστηράκι ; :116:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Eχεις γινει και πολυ high end- ας ρε Νικολα, να ουμε. Το επομενο σου βημα πρεπει να ειναι ενας λαμπατος. Να βαλεις Γονιδη μετα να λιωσουν τα ντουβαρια. Γουσταρω πολυ, που γουσταρεις τοσο.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Reaction score
1

Γουστάααααρω!
Άντε να έρθουν και τα δικά μου να δω για τι πράμα λέτε!
Tι ; Θες να βρεθούμε εκεί, να πιούμε και καφεδάκι ; Να ρίξουμε και καμιά ματιά σε κανα δισκάδικο ;

Eχεις γινει και πολυ high end- ας ρε Νικολα, να ουμε. Το επομενο σου βημα πρεπει να ειναι ενας λαμπατος. Να βαλεις Γονιδη μετα να λιωσουν τα ντουβαρια. Γουσταρω πολυ, που γουσταρεις τοσο.
Θα λιώσουνε οι λάμπες και τα καλώδια Γιάννη ! Κάτι τους έλεγα σήμερα στον καφέ για έναν Tsakiridis :116: και πνιγήκανε...
Πολλά γούστα αδερφέ μου, πάρα πολλά, με δυό φτηνά μηχανηματάκια ξαναέγινα 15 χρονών !

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.796
Re: Απάντηση: Μιά βοήθεια...

Zizik Mode On

Θεϊκά παίζει

Zizik mode off

:116:

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο. Δευτέρα πρωϊ θα πάω να πάρω φωτορυθμικά και ντισκομπάλλα!

:103: Κι εγώ γουστάρω που γουστάρεις! Να 'σαι καλά να γουστάρεις! :105:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.106
Members