Home Cinema με 2 Sub γίνεται;

nsk

Reaction score
12
Καλησπέρα,
Sorry, μην γελάσετε αν σας φανούν αστεία αυτά που θα πω παρακάτω αλλά είμαι άσχετος. :121:

'Ελπίζοντας ότι θα καταφέρω να φτιάξω ένα Home Cinema κάποια στιγμή είδα τα Focal sib & Xl.

http://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=542

http://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=543

http://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=541

αλλά το sub νομίζω ότι είναι μικρούλη για τον χώρο μου(20m2 περίπου) και ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να συνδέσεις 2 sub;
Και αν γίνεται ποιος ενισχυτής είναι αυτός που ταιριάζει για αυτό το set ηχείων;

Ευχαριστώ.

Reaction score
1
Απάντηση: Home Cinema με 2 Sub γίνεται;

Μια χαρά είναι το sub, ταινία δεν θα βλέπεις και στα 20 τμ του σαλονιού :116:΄

Γίνεται να συνδέσεις και δύο sub, αλλά δεν υπάρχει λόγος, εκτός και αν θες να γίνεις demolition man :116:

Οποιοσδήποτε πολυκάναλος ενισχυτής μέχρι 500 ευρώ είναι κομπλέ...

Για ρίξε μια ματιά στις αγγελίες κάποιος έβαλε σετάκι τα HT 4000 ένα διακοσάρι...και είσαι άρχοντας !

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.596
και ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να συνδέσεις 2 sub;
Γίνεται.

Όσο γιά ενισχυτή, λίγο διάβασμα στους ενισχυτές θα σας λύσει πολλές απορίες.

nsk

Reaction score
12

Ευχαριστώ για τις γρ'ηγορες απαντήσεις σας.

Μια χαρά είναι το sub, ταινία δεν θα βλέπεις και στα 20 τμ του σαλονιού :116:΄

Γίνεται να συνδέσεις και δύο sub, αλλά δεν υπάρχει λόγος, εκτός και αν θες να γίνεις demolition man :116:

Οποιοσδήποτε πολυκάναλος ενισχυτής μέχρι 500 ευρώ είναι κομπλέ...

Για ρίξε μια ματιά στις αγγελίες κάποιος έβαλε σετάκι τα HT 4000 ένα διακοσάρι...και είσαι άρχοντας !
Τώρα για το αν πρέπει πρέπει να βάλω δεύτερο sub δεν το ξέρω να πω την αλήθεια, θα ήθελα να το έχω όμως για αναβάθμιση του συστήματος, γενικά μου αρέσει το βαθύ μπάσο, όχι στην μουσική αλλά την θέαση των ταινιών.
Ο χώρος είναι περίπου 20τ.μ ο ποίος ενώνετε με την τραπεζαρία που είναι άλλα 20τ.μ και έιναι σχήματος Γ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Ακόμα και να μην έχει ο ενισχυτής έξοδο για 2ο sub μπορείς να βάλεις με διακλαδωτήρα(κοινώς Τ).
Και ναι αυτό το sub είναι γενικώς μικρό,όχι μόνο για το home cinema.
Πλέον με τις τιμές που κυκλοφορούν εκεί έξω δεν νοείται sub λιγότερο απο 12'' ή 10'' σε ελάχιστες περιπτώσεις.

nsk

Reaction score
12

Προτείνεις δηλαδή αγορά με τα δεδομένα του χώρου, δύο sub της ίδιας εταιρίας ή ένα 10''-12'' ξεχωριστής, είτε αυτή είναι π.χ. Υamaha ή Sunfire;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Με τα 2 focal θα μπορέσεις να δαμάσεις πιό εύκολα κάποια στάσιμα που δημιουργούνται στον χώρο,παίζοντας με τις θέσεις τοποθέτησης τους.Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φτάσουν τόσο βαθία όσο ένα 12''.

nsk

Reaction score
12

Προτιμώ να έχω βαθύ μπάσο.
Όσο για το αν πρέπει να είναι της ίδιας εταιρίας από ότι διάβασα στο forum δεν παίζει ρόλο, αν κατάλαβα καλά.

nsk

Reaction score
12

Δεν το ξέρω το μηχάνημα, δυνατό φαίνεται να είναι αλλά δεν βλέπω να υπάρχει στην Ελλάδα και προτιμώ να έχει αξιόπιστο Έλληνα αντιπρόσωπο για τις δύσκολες ώρες.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.944

Πολιτική της συγκεκριμμένης εταιρείας είναι (μάλλον για συμπίεση του κόστους) να έχει μόνο ένα αντιπρόσωπο πανευρωπαϊκά. Για την εγγύηση μπορείς να διαβάσεις εδώ:
http://www.lsound.eu/info/offeryou/warranty.art.aspx

Οι ίδιοι αντιπροσωπεύουν και τα SVS, που έχουν αρκετά μέλη του φόρουμ. Νομίζω ότι με τα χρήματα που κοστίζει το Epik δεν θα μπορέσεις να βρεις άλλο sub με αυτά τα προσόντα.

nsk

Reaction score
12

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,
όντας πολύ κατατοπιστικές δεν έχω να ρωτήσω κάτι άλλο αυτή την στιγμή.
Θα επανέλθω με νέες απορίες όταν έρθει ή ώρα να το πάρω όλο το πακέτο του Home Cinema.

Ευχαριστώ. :607:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

σε περιπτωση που βαλεις 2 σαμπ κοιτα να παιζουν συνφασικα, αν μπορεις βεβαια.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos