Είδαμε το μέλλον.4Κ εικόνα!!(και τι γίνεται με το production μιάς ταινίας)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Απάντηση: Re: Είδαμε το μέλλον.4Κ εικόνα!!(και τι γίνεται με το production μιάς ταινί

Μe want!!

Reaction score
15.548
Απάντηση: Είδαμε το μέλλον.4Κ εικόνα!!(και τι γίνεται με το production μιάς ταινίας)

χμ..!!!!!...ειναι πολλα

το σημαντικο και το οποιο ειπες ποιο πριν Γιαννη......ειναι οτι υπαρχει διαφορα 2κ και 4κ και δεν εχει να κανει με το μεγεθος οθονης που ολοι νομιζουν.....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Απάντηση: Είδαμε το μέλλον.4Κ εικόνα!!(και τι γίνεται με το production μιάς ταινίας)

Και μια κονσόλα επεξεργασίας μέσα στην αίθουσα προβολής.

Εν,ολίγης το συγκεκριμένο θηρίο κάνει τα πάντα αλλά όχι αυτόματα.Είναι απίστευτες οι ώρες που περνάνε πίσω απο αυτήν για γίνει επεξεργασία σε μια ταινία.
Δυστηχώς δεν είχα πάρει μπλοκάκι για να καταγράψω τα όσα μας εξήγησαν οπότε περισσότερα επ αυτού θα έχουμε μάλλον απ τους ίδιους τους ανθρώπους της Grall.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Έχει και κάτι κοινό με τον δικό μου!:116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.750

χμ..!!!!!...ειναι πολλα

το σημαντικο και το οποιο ειπες ποιο πριν......ειναι οτι υπαρχει διαφορα 2κ και 4κ και δεν εχει να κανει με το μεγεθος οθονης που ολοι νομιζουν.....
Σίγουρα όχι. Επειδή το 3D (παθητικό, ενεργητικό, με ή χωρίς γυαλιά) μου είναι αδιάφορο, ενώ σε άλλους από λίγο έως πολύ κουραστικό, θεωρώ ότι το 4Κ είναι το μέλλον (καθαρά προσωπική γνώμη).

Εφ' όσον βέβαια υπάρξει και το ανάλογο υλικό για προβολή. Οπότε πρέπει να πάμε σε δισκάκια τεταπλάσιας χωρητικότητας από τα bluray....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Kαι 2 κάκιστα screenshots.
Δυστυχώς η φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδώσουν ούτε το 1/100 αυτού που είδαμε..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Reaction score
15.548

Σίγουρα όχι. Επειδή το 3D (παθητικό, ενεργητικό, με ή χωρίς γυαλιά) μου είναι αδιάφορο, ενώ σε άλλους από λίγο έως πολύ κουραστικό, θεωρώ ότι το 4Κ είναι το μέλλον (καθαρά προσωπική γνώμη).

Εφ' όσον βέβαια υπάρξει και το ανάλογο υλικό για προβολή. Οπότε πρέπει να πάμε σε δισκάκια τεταπλάσιας χωρητικότητας από τα bluray....
Ηδη εχουν βγει δισκακια 500gb .....και του χρονου 1000gb
.....μαλιστα τα διαβαζουν και τα br τα σημερινα.....

η sony παντα η σχεδον παντα κανει την αρχη.....
....ο 1000 που εβγαλε δεν ειναι μηχανακι γοητρου.....ειναι μηχανακι του μελλοντος.

δλδ σε 2-3 το πολυ χρονια τα 1080 θα ειναι σαν τα 720

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Καθαρισμός του φίλμ:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Θα ακολουθήσουν και 3 άλλα βιντεάκια,μόλις φορτωθούν.

Last edited by a moderator:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Θα ακολουθήσουν και 3 άλλα βιντεάκια,μόλις φορτωθούν.
Γιωργο, αυτο ειναι το 2k υλικο(ετοιμο για τη ταινια)
Αν θυμασαι το raw 4k δεν ειχε ηχο.

Last edited by a moderator:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.544
Στις πόσες ίντσες είδατε παίδες; Νομίζω πάντως συμφωνώντας με τον rose ότι το μέλλον είναι το 4k. Το 3d εξάλλου είναι ήδη εδώ. Το ευχάριστο είναι ότι πλέον μιλάμε για βραχυπρόθεσμο ως μεσοπρόθεσμο μέλλον. Πάντως το μηχάνημα είναι θηρίο!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Μετά την παρουσίαση είπαμε να πάμε και για ένα καφεδάκι.

Ε,αφού πήραμε τα ροφήματα.......μούγκα!Ακρα του τάφου σιωπή.
Κοιτάγαμε ο ένας τον άλλον και βλέπαμε το ίδιο βλέμμα.
Το βλέμμα που σημαίνει,το θέλω τώρα σπίτι μου!!!!

Όπως πολύ σωστά τα είπαν ο Γιάννης και ο Δημήτρης περνάμε πλέον στην εποχή της ανατριχιαστικής λεπτομέρειας.
Και οι διαφορές θα είναι εμφανείς ανεξαρτήτως μεγέθους.

Οπότε,υπομονή..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Γιωργο, αυτο ειναι το 2k υλικο(ετοιμο για τη ταινια)
Αν θυμασαι το raw 4k δεν ειχε ηχο.
Οοοpsss,my mistake.
Εντάξει τώρα?

Reaction score
15.548

Βρε ...ποιο μοντελο ηταν...?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Είδαμε το μέλλον.4Κ εικόνα!!(και τι γίνεται με το production μιάς ταινί

Στις πόσες ίντσες είδατε παίδες;
Νομιζω πως πρεπει να εχει βγαλει μια φωτο ο Γιωργος με τον Μανωλη διπλα στην οθονη.
Δεν ρωτησαμε για το μεγεθος της αλλα την υπολογιζω σε πλατος 4-5 μετρα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.750

Το μοντέλο το έχει βγάλει σίγουρα φωτό ο Μανώλης. Ίσως ο Κώστας μπορεί να βοηθήσει σ' αυτό.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Πέραν τούτου φυσικά η μεγάλη μου απορία είναι πότε θα δούμε εικόνα τέτοιου επιπέδου σε μια ελληνική αίθουσα.
Ειλικρινά ρε γμτη μου αν ήμουν σκηνοθέτης,παραγωγός,διευθυντής φωτογραφίας ή κάποιος απ αυτούς τους επαγγελματίες που βγάζουν τα μάτια τους για να φτιάξουν μια ταινία θα έβαζα τα κλάματα κάθε φορά που θα έβλεπα την κακοποίηση της σε ελληνική κινηματογραφική αίθουσα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.629
Members
38.474
Νεότερο μέλος
NIKCOLOR