Epson 3D 1080p Models

Reaction score
0
Εχουμε καμια πληροφορία πότε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα (3010 - 5010)?
Ποια θα είναι η τιμή τους και ποτε θα έχουμε τα πρώτα reviews?

thanx

Reaction score
0
Απάντηση: Epson 3D 1080p Models

Mετα απο τηλεφώνημα στην Εpson και ερώτηση για το ποτε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα η απάντηση τους ήταν οτι δεν γνωρίζουν καν τα μοντέλα,οτι δεν εχουν καμία ενημέρωση ετσι λοιπον να υπολογίζω (?) μετα τον Νοέμβριο.

Α ρε Ελλάδα αθάνατη!!!!Μια ζωή τα ίδια.Καμία πληροφορία και καμία εξυπηρέτηση :)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Mετα απο τηλεφώνημα στην Εpson και ερώτηση για το ποτε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα η απάντηση τους ήταν οτι δεν γνωρίζουν καν τα μοντέλα,οτι δεν εχουν καμία ενημέρωση ετσι λοιπον να υπολογίζω (?) μετα τον Νοέμβριο.

Α ρε Ελλάδα αθάνατη!!!!Μια ζωή τα ίδια.Καμία πληροφορία και καμία εξυπηρέτηση :)
Αν τους είπες '3010'-΄5010' μπορεί και να μην τα γνώριζαν αφού είναι ονομασίες των Αμερικάνικων μοντέλων...

...για ρώτα τους για τα EH-TW6000 και EH-TW9000 που είναι τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά....

Reaction score
0

Mην φοβάσαι TW6000 και TW9000 τους είπα!

Απλα ειναι απαράδεκτοι...να μην εχουν ιδέα για τα νεα μοντελα της εταιρίας τους που και καλα κυκλοφορουν σε 20 ημέρες????

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075

Mην φοβάσαι TW6000 και TW9000 τους είπα!

Απλα ειναι απαράδεκτοι...να μην εχουν ιδέα για τα νεα μοντελα της εταιρίας τους που και καλα κυκλοφορουν σε 20 ημέρες????
Εγω θα πω την άποψή μου.
Γνωριζουν και πολύ καλά μάλιστα αλλά πιθανόν να μου μπορούν να το ανακοινώσουν ακόμη για διάφορους εμπορικούς και όχι μόνο λόγους.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.082

Ναι καλά, μην τυχόν μαθευτεί το κρατικό μυστικό και τι θα κάνουμε.

Θα χαλάσει η έκπληξη.

Reaction score
0

Aπο το υφος του και την φωνή του,δεν μου εδειξε οτι κραταει κάποιο μυστικο...αλλα οτι δεν ειχε ΙΔΕΑ!

Αλλα οπως και να εχει.Ειμαι πελάτης,εχω τα λεφτα και θελω να αγορασω ενα προιον τους που κυκλοφορεί (οπως εχω μαθει) στις επομενες 20 ημερες.Ειναι δυνατον να μην μπορουν να μου δώσουν κάποιες πληροφοριες...ειδικα την πιο σημαντικη,πότε θα τα σκασω?!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.320
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis