ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ATHENS PRO AUDIO

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Απάντηση: ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ATHENS PRO AUDIO

...
Αυτο ο παλιοΕαρ μας κατατρομαξε...
Τα ποσά που συνηθίζει να παραθέτει (μικρότερα πάντως αυτών που αναγράφεις) αναφέρονται στις απαιτούμενες ενέργειες που έπονται των αρχικών μετρήσεων και δεν συμπεριλαμβάνονται στα εν λόγω ΄΄πακέτα΄΄.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.655

Αν εννοείς μια νεα μέτρηση που να αποδεικνύει τις βελτιώσεις , ναι αυτό θα μπορούσε να γίνει. Δεν είναι όμως απαραίτητο, το αποτέλεσμα το ξέρουμε πρίν απο την υλοποίηση του με βάση τα δεδομένα που έχουμε.

Με το πακέτο που προσφέρουμε μπορούμε να φτάσουμε άμεσα στο 90 % του στόχου μας. Το επόμενο 10 % ξεπερνά την ιδέα αυτής της υπηρεσίας. Θέλει γεωμετρικά περισσότερο χρόνο και δοκιμές για πολύ-πολύ μικρές βελτιώσεις.

Σε πάω και στοίχημα πως κανένας δε καταλαβαίνει αυτά που λες. Δε γίνεται... Χρειάζεται τέτοιο υπόβαθρο και τόση εμπειρία, που απλά δεν υπάρχουν. Ξέχνα το. Φοργκέτ ιτ. Νόου γουέϊ...

(Άντε, να μην είμαι "απόλυτος", 2-3 πιθανά να το κατάλαβαν, πχ ο μπούτχιας.)

Για να μη μπλέξεις σε πράγματα που δεν έχουν νόημα, ή σε ατέρμονες συζητήσεις επί συζητήσεων, προτείνω να γίνεται στάνταρ "νεα μέτρηση που να αποδεικνύει τις βελτιώσεις", όπως χαρακτηριστικά έγραψες. Πολύ φιλικά, και ΙΜΗΟ πάντα...

Reaction score
11.740
Έλα ρε συ Κώστα, μην είσαι απόλυτος. Πολλοί πιστέυω καταλαβαίνουν τη χρησιμότητα μιας φροντίδας του χώρου τους. Και κυριολεκτικά κουφός να είσαι, αν μπορείς να διαβάσεις καταλαβαίνεις ότι ο χώρος συνεισφέρει μεγάλο ποσοστό ηχητικής ενέργειας σε αυτό που ακούς. Εκτός και αν εθελοτυφλείς.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.655

μάλλον δε κατάλαβες τι έγραψα Πέτρο μου.

δε μιλάω γενικά για τη "χρησιμότητα της φροντίδας του χώρου", αλλά για τη χρησιμότητα της μέτρησης μετά την περιποίηση χώρου και το ποσοστό βελτίωσης με την πρώτη επέμβαση, αλλά και για το τι χρειάζεται για περαιτέρω βελτίωση.

Reaction score
1.772

ε οχι και 2-3 θα ειναι καμοια 10αρια.:103:

Reaction score
4

Τα ποσά που συνηθίζει να παραθέτει (μικρότερα πάντως αυτών που αναγράφεις) αναφέρονται στις απαιτούμενες ενέργειες που έπονται των αρχικών μετρήσεων και δεν συμπεριλαμβάνονται στα εν λόγω ΄΄πακέτα΄΄.
χαχαχα true-true !

Να προσθέσω σε αυτή την οπτική κάτι ακόμα. Δεν είναι μόνο το 'ποσό' αλλά και η παντόφλα.
(εκείνη που στέλνει το ηχείο στην 'λάθος' θέση.:137:.)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.476

Θα συμφωνήσω με τον ear ίσως και για πρώτη φορά δημόσια.Θεωρώ επιβεβλημένη την δεύτερη μέτρηση , οχι τίποτα άλλο αλλά για του λόγου το αληθές.
Επι του πρακταίου μόνο ο χρήστος μπορεί να γνωρίζει τι αποτέλεσμα έχει η όποια διεργασία στο χώρο. Εκ πείρας και γνώσης. Οχι ο πελάτης. Αρα θεωρώ απαραίτητη μια δεύτερη μέτρηση που να επιβεβαιώνει τα υποσχεθέντα .
Κάτι σαν τους μηχανικούς με τα δυναμόμετρα ενα πράμα ας πούμε.
Μου έφερες το μηχανάκι σου να το μετρήσω- ρυθμίσω . Πόλύ ωραία. Εγω σου λεω οτι θέλει πχ εξάτμιση - πρόγραμα φίλτρο αέρα -ρύθμιση - άλλη χαρτογράφηση εγκεφάλου.
Ωραία λέει το θύμα , κάντα. Τα κάνει ο μηχανικός , βάσει πείρας γνώσεως κλπ , δεν μας απασχολεί στην παρούσα αυτό.
Δεν πρέπει με κάποιο τρόπο να τεκμαίρει ο μηχανικός την αυξημένη απόδοση του κινητήρα μετά την επέμβαση?Τραβάει άλλη μια μέτρηση και την κοτσάρει στο θύμα μηχανόβιο , ως απόδειξη της διαφοράς πριν και μετά της επέμβασης.Τώρα με ποιούς τρόπους διαλέγει να δείξει η να αναδείξει την διαφορά είναι άλλο θέμα.Ομως υπάρχει ενα ντοκουμέντο , μια μέτρηση που να αποδικνύει πως κάτι άλλαξε.
Προς θεού με τις φράσεις θύμα και τα άλλα υπονοούμενα δεν θέλω να θείξω τον χρήστο , ο οποίος είναι άξιος στην δουλειά του , και γνώστης και αποτελεσματικός .
Απλά τα αναφέρω για να θίξω μερικά κωλόπαιδα στον χώρο των συνεργείων δυναμομέτρων που κοροιδεύουν -χλευάζουν τον κόσμο ζητώντας ενα σκασμό λεφτά.Το τι κάνουν είναι άλλο θέμα , αλλά φροντίζουν να δώσουν μια απόδειξη με μέτρηση που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά τους.Τόσα άλλογα πριν τόσα μετά. Μπλά μπλά μπλά.
Εν κατακλείδι θεωρώ οτι μια μέτρηση μετά απο κάθε παρέμβαση στο χώρο είναι απαραίτητη.
Φυσικά όσον αφορά στο κόστος δεν μπορώ να εχω άποψη, όμως θεωρώ οτι δεν θα έχει σημαντική διαφορά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.226

Σε πάω και στοίχημα πως κανένας δε καταλαβαίνει αυτά που λες. Δε γίνεται... Χρειάζεται τέτοιο υπόβαθρο και τόση εμπειρία, που απλά δεν υπάρχουν. Ξέχνα το. Φοργκέτ ιτ. Νόου γουέϊ...

(Άντε, να μην είμαι "απόλυτος", 2-3 πιθανά να το κατάλαβαν, πχ ο μπούτχιας.)

Για να μη μπλέξεις σε πράγματα που δεν έχουν νόημα, ή σε ατέρμονες συζητήσεις επί συζητήσεων, προτείνω να γίνεται στάνταρ "νεα μέτρηση που να αποδεικνύει τις βελτιώσεις", όπως χαρακτηριστικά έγραψες. Πολύ φιλικά, και ΙΜΗΟ πάντα...
Προφανώς και δεν περιλαμβάνομαι ούτε σε αυτούς που έχουν το υπόβαθρο, ούτε σε εκείνους που έχουν την εμπειρία. Με τις φτωχές μου ή ανύπαρκτες γνώσεις μπορώ να κατανοήσω μερικά πράγματα, όπως:
1. Ο χώρος είναι αυτός που "ακούγεται" περισσότερο από οποιοδήποτε κρίκο της αλυσίδας αναπαραγωγής.
2. Αν θες να ακούσεις το σύστημά σου να παίζει αυτά που πραγματικά μπορεί, τότε η "περιποίηση" του χώρου είναι μονόδρομος.
3. Ο Χρήστος προσφέρει μια υπηρεσία που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε στην Ελλάδα. Και που κατά τη γνώμη μου είναι και πολύ προσιτή.

Οι ερωτήσεις μου λοιπόν ήταν από την πλευρά του άσχετου (χωρίς εισαγωγικά), που ενδιαφέρεται να μάθει. Και που επίσης είναι βέβαιος ότι ο χώρος του απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ιδανικός.

Όσο για την τελευταία μου ερώτηση στον Χρήστο περί δεύτερης μέτρησης μετά την ακουστική "περιποίηση" του χώρου, έγινε με βάση την εμπειρία μου από την κατ' επανάληψη ρύθμιση του προβολέα μου, όπου πάντα έχω μια αναφορά από τον εκάστοτε "ρυθμιστή" για τις μετρήσεις πριν και μετά το καλιμπράρισμα.
Θα συμφωνήσω με τον ear ίσως και για πρώτη φορά δημόσια.Θεωρώ επιβεβλημένη την δεύτερη μέτρηση , οχι τίποτα άλλο αλλά για του λόγου το αληθές.
Επι του πρακταίου μόνο ο χρήστος μπορεί να γνωρίζει τι αποτέλεσμα έχει η όποια διεργασία στο χώρο. Εκ πείρας και γνώσης. Οχι ο πελάτης. Αρα θεωρώ απαραίτητη μια δεύτερη μέτρηση που να επιβεβαιώνει τα υποσχεθέντα .
Κάτι σαν τους μηχανικούς με τα δυναμόμετρα ενα πράμα ας πούμε.
Μου έφερες το μηχανάκι σου να το μετρήσω- ρυθμίσω . Πόλύ ωραία. Εγω σου λεω οτι θέλει πχ εξάτμιση - πρόγραμα φίλτρο αέρα -ρύθμιση - άλλη χαρτογράφηση εγκεφάλου.
Ωραία λέει το θύμα , κάντα. Τα κάνει ο μηχανικός , βάσει πείρας γνώσεως κλπ , δεν μας απασχολεί στην παρούσα αυτό.
Δεν πρέπει με κάποιο τρόπο να τεκμαίρει ο μηχανικός την αυξημένη απόδοση του κινητήρα μετά την επέμβαση?Τραβάει άλλη μια μέτρηση και την κοτσάρει στο θύμα μηχανόβιο , ως απόδειξη της διαφοράς πριν και μετά της επέμβασης.Τώρα με ποιούς τρόπους διαλέγει να δείξει η να αναδείξει την διαφορά είναι άλλο θέμα.Ομως υπάρχει ενα ντοκουμέντο , μια μέτρηση που να αποδικνύει πως κάτι άλλαξε.
Προς θεού με τις φράσεις θύμα και τα άλλα υπονοούμενα δεν θέλω να θείξω τον χρήστο , ο οποίος είναι άξιος στην δουλειά του , και γνώστης και αποτελεσματικός .
Απλά τα αναφέρω για να θίξω μερικά κωλόπαιδα στον χώρο των συνεργείων δυναμομέτρων που κοροιδεύουν -χλευάζουν τον κόσμο ζητώντας ενα σκασμό λεφτά.Το τι κάνουν είναι άλλο θέμα , αλλά φροντίζουν να δώσουν μια απόδειξη με μέτρηση που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά τους.Τόσα άλλογα πριν τόσα μετά. Μπλά μπλά μπλά.
Εν κατακλείδι θεωρώ οτι μια μέτρηση μετά απο κάθε παρέμβαση στο χώρο είναι απαραίτητη.
Φυσικά όσον αφορά στο κόστος δεν μπορώ να εχω άποψη, όμως θεωρώ οτι δεν θα έχει σημαντική διαφορά.
Δεν είμαι και τόσο βέβαιος για το αν ήταν αυτό ακριβώς το νόημα των γραφομένων του Κώστα. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τον Κώστα αν το παρεξήγησα.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Μα... η μεγαλύτερη απόδειξη θα είναι η βελτίωση που θα είναι ακουστή με το αυτί. Για ήχο μιλάμε.

Αν η νέα μέτρηση δείχνει κλείσιμο μιας τρύπας κατά 3 db, η λιγότερες κορυφές και μύτες στο φάσμα, η διαφορετικό , πιο ομαλό RΤ60 θεωρώ πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.

Εν πάση περιπτώση αν το θεωρείτε απαραίτητο θα το κάνουμε, τουλάχιστον στα πλαίσια της Αθήνας.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.655

Μα... η μεγαλύτερη απόδειξη θα είναι η βελτίωση που θα είναι ακουστή με το αυτί. Για ήχο μιλάμε.
κι αν το αφτί είναι κουφό? κι αν έχει τσακωθεί με τη γυναίκα του ή του ήρθε νέο ραβασάκι από την εφορία, κι όλα τα βλέπει (και τα ακούει) στραβά? :125:

Αν η νέα μέτρηση δείχνει κλείσιμο μιας τρύπας κατά 3 db, η λιγότερες κορυφές και μύτες στο φάσμα, η διαφορετικό , πιο ομαλό RΤ60 θεωρώ πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.
και τι θα έχω γω ρε να δείχνω στο βλάση, να του το τρίβω στη μούρη?
που ξέρ' ο βλάσης τι είν' αυτό το αρ-τι 60? αχ, θα τον κάνω να κοκκινίσει σα το μάρκου, να σκάσει απ'τη ζήλεια!
χαχαχαχαχαχαχαχα

έχεις πολλά να μάθεις για το χάι-εντ εσύ...:138:

Εν πάση περιπτώση αν το θεωρείτε απαραίτητο θα το κάνουμε
οκ, φύλαγε τα ρούχα σου για νά'χεις το 1/4...:137:

...............

για να μη παρεξηγούμαι, συμφωνώ 1000% με το Χρήστο.
τα πράματα είναι απλά, είναι μετρημένα κουκιά.
μετράς και βλέπεις που είναι τα προβλήματα, υπολογίζεις ποιες είναι οι λύσεις, τις υλοποιείς, και τα προβλήματα είναι βέβαιο πως θα λυθούν (ή έστω θα μετριαστούν τόσο που πλέον δε θα αποτελούν προβλήματα).
Δεν υπάρχουν "εκπλήξεις" σε αυτή την ιστορία, όπως δεν υπάρχουν "εκπλήξεις" στα μαθηματικά, 1 συν 1 κάνουν 2.

όπως και στον προβολέα, που είπε ο φίλος πριν, πχ βλέπεις το κόκκινο λίγο κάτω, ε, το σηκώνεις λίγο. βλέπεις στη σύγκλιση να πάει λίγο δεξιά το μπλε, ε, το πας λίγο αριστερά. κλπ κλπ κλπ. τι λες, να μην έρθουν σωστά? Λες να κάνουν τα δικά τους και να μειωθεί κι άλλο το κόκκινο ή να πάει ακόμα πιο δεξιά το μπλε? μα για όνομα...

Φυσικά, η πάλη με το τέρας δεν είναι καθόλου απλή ιστορία, καθώς απαιτεί φοβερά και τρομερά όπλα (γνώσεις) για να τα βάλεις με το θεριό, αλλά απ'την άλλη, το κυνήγι της "απόλυτης τελειότητας" είναι κάτι που τραβάει προς το άπειρο, συνάδει με το μαζοχισμό, κι όπως ξεκαθάρισε ο Χρήστος, ο μαζοχισμός ξεπερνάει την ιδέα αυτής της προσφερόμενης υπηρεσίας.:144:

Ταυτόχρονα, πρέπει να γίνει κατανοητό πως άλλες δυνατότητες έχεις μόνο με παθητικές επεμβάσεις στο χώρο, κι άλλες δυνατότητες με ενεργές επεμβάσεις που μπορεί να προσφέρει ένα μηχάνημα, όπως πχ (λέμε τώρα) η μέτρικ χάλο. Αυτές οι διαφορετικές δυνατότητες, ουσιαστικά δεν αλληλοκαλύπτονται (και δεν πρέπει να προσπαθήσει κάποιος να καλύψει την μία με την άλλη), δηλαδή η μια δεν αντικαθιστά την άλλη, αλλά συμπληρώνουν η μια την άλλη. (οι εξαιρέσεις σε αυτό που λέω είναι τόσο λίγες, που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Αυτά όμως, σε επόμενο μάθημα.... χαχαχαχχαχαχααχα

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.426

@ChrisHat: [...] Πόσες ώρες (ή μέρες) διαρκούν οι μετρήσεις για το πακέτο Standard; Ρωτάω διότι, θέλω να μου πείτε στη συνέχεια, αν είστε διατεθειμένος να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για να παρέχετε τις υπηρεσίες του πακέτου Standard; Θεωρείστε εισιτήριο μετ' επιστροφής/διατροφή/διαμονή πληρωμένα από τον πελάτη.
Τι εννοείς εξωτερικό ?
Κύπρο! [..] Πόσο χρόνο (ώρες/μέρες;) χρειάζεσαι για τις μετρήσεις του standard πακέτου;
Χρήστο, είδες το θέμα; Μπορείτε να παρέχετε την υπηρεσία εκτός Ελλάδος;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.226

τα πράματα είναι απλά, είναι μετρημένα κουκιά.
μετράς και βλέπεις που είναι τα προβλήματα, υπολογίζεις ποιες είναι οι λύσεις, τις υλοποιείς, και τα προβλήματα είναι βέβαιο πως θα λυθούν (ή έστω θα μετριαστούν τόσο που πλέον δε θα αποτελούν προβλήματα).
Προφανώς απλά για κάποιον που έχει τις γνώσεις, αν κρίνω από αυτά που γράφεις παρακάτω:
Φυσικά, η πάλη με το τέρας δεν είναι καθόλου απλή ιστορία, καθώς απαιτεί φοβερά και τρομερά όπλα (γνώσεις) για να τα βάλεις με το θεριό, αλλά απ'την άλλη, το κυνήγι της "απόλυτης τελειότητας" είναι κάτι που τραβάει προς το άπειρο, συνάδει με το μαζοχισμό, κι όπως ξεκαθάρισε ο Χρήστος, ο μαζοχισμός ξεπερνάει την ιδέα αυτής της προσφερόμενης υπηρεσίας.:144:
Επειδή το πρόσεχα μικρός, απέφυγα το μαζοχισμό. Και εννοείται πως δεν θα κυνηγούσα το ουτοπικό 100%. Θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με 80 ή 90% που θα μου προσφέρουν οι υπηρεσίες του Χρήστου. :126:

Ταυτόχρονα, πρέπει να γίνει κατανοητό πως άλλες δυνατότητες έχεις μόνο με παθητικές επεμβάσεις στο χώρο, κι άλλες δυνατότητες με ενεργές επεμβάσεις που μπορεί να προσφέρει ένα μηχάνημα, όπως πχ (λέμε τώρα) η μέτρικ χάλο. Αυτές οι διαφορετικές δυνατότητες, ουσιαστικά δεν αλληλοκαλύπτονται (και δεν πρέπει να προσπαθήσει κάποιος να καλύψει την μία με την άλλη), δηλαδή η μια δεν αντικαθιστά την άλλη, αλλά συμπληρώνουν η μια την άλλη. (οι εξαιρέσεις σε αυτό που λέω είναι τόσο λίγες, που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Αυτά όμως, σε επόμενο μάθημα.... χαχαχαχχαχαχααχα

Μην βάζεις δύσκολα!! Ακόμα είμαι στο elementary....:114:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως παραδίδουμε στον πελάτη πλήρη ανάλυση των μετρήσεων σε πολυσέλιδο PDF μαζί με πρόταση βελτίωσης.

Η πρόταση βελτίωσης μπορεί να στηριχθεί σε έτοιμες (προσιτές) λύσεις απο Primacoustic , Vicoustic κλπ η σε custom κατασκευές με μεγαλύτερο κόστος.

Δηλαδή με broadband bass trap θα υπάρξει αμέσως σημαντική βελτίωση, με ειδικό bass trap κουρδισμένο κοντά στο πρόβλημα θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Χρήστο, είδες το θέμα; Μπορείτε να παρέχετε την υπηρεσία εκτός Ελλάδος;
Υποθέτω πως μπορούμε !

Reaction score
3.967

Χρήστο καλοδεχούμενα τα πακέτα!!

Στο θέμα της 2ης μέτρησης νομίζω ότι μπορεί με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο να ρυθμίζεται και η ανάλογη υπηρεσία.

Θάθελα και το φθηνό πακέτο νάχει στανταρ γραπτές προτάσεις.
Τα γραπτά μένουν, τα λόγια...του αέρα!!

Reaction score
4.250

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως παραδίδουμε στον πελάτη πλήρη ανάλυση των μετρήσεων σε πολυσέλιδο PDF μαζί με πρόταση βελτίωσης.

Η πρόταση βελτίωσης μπορεί να στηριχθεί σε έτοιμες (προσιτές) λύσεις απο Primacoustic , Vicoustic κλπ η σε custom κατασκευές με μεγαλύτερο κόστος.

Δηλαδή με broadband bass trap θα υπάρξει αμέσως σημαντική βελτίωση, με ειδικό bass trap κουρδισμένο κοντά στο πρόβλημα θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.
Πολυ ωραια ολα αυτα, ακομη πιο καλα που ηδη υπαρχουν καποιες τιμες που ο καθενας μπορει να κανει τις πρωτες σκεψεις.

Σαν προεκταση ολων αυτων, προσωπικα θα ηθελα να ξερω καποιες τιμες για οσα ακολουθουν των μετρησεων, εστω και ενδεικτικες, στο περιπου και πολυ χοντρικα για μεσες καταστασεις σε ολα οσα αναφερεις παραπανω Χρηστο. Ετσι θα ξερει ο καθενας αν οι μετρησεις και τα οσα χρηματα θα δωσει γι αυτες, θα ειναι σε θεση απο οικονομικης πλευρας να προχωρησει στην υλοποιηση των προτεινομενων λυσεων.

Γνωριζω βεβαια οτι η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη και οι τιμες πιθανον να κυμαινονται και παρα πολυ, ωστοσο ενα για στο περιπου κατασταση στις εναλακτικες που προτεινεις καλο θα ηταν να ξεραμε.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Χρήστο καλοδεχούμενα τα πακέτα!!

Στο θέμα της 2ης μέτρησης νομίζω ότι μπορεί με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο να ρυθμίζεται και η ανάλογη υπηρεσία.

Θάθελα και το φθηνό πακέτο νάχει στανταρ γραπτές προτάσεις.
Τα γραπτά μένουν, τα λόγια...του αέρα!!
Ε... εντάξει, νάχει και γραπτές προτάσεις και μέτρηση ξανά, να το κάνουμε και τζάμπα σε λίγο.

Reaction score
3.967

Ε... εντάξει, νάχει και γραπτές προτάσεις και μέτρηση ξανά, να το κάνουμε και τζάμπα σε λίγο.
Κρις η γραπτή πρόταση είναι απαραίτητη, σκέψου το. Κάθεται και σε περιμένει.

Κάτι μούπε κείνος ο παράξενος, κάτι ξέχασα, θα δω τι θα κάνω, αν χρειαστεί θα πάρω τηλέφωνο κλπ, μπέρδεμα.

Ενώ το γραπτό (το στέλνεις μεηλ) παραμένει και ο αγοράσας την υπηρεσία ανατρέχει σαυτό πριν πράξει.

Για την μέτρηση δεν είπα να είναι δωρεάν, αλλά συμφωνία με τον ενδιαφερόμενο.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Κρις η γραπτή πρόταση είναι απαραίτητη, σκέψου το. Κάθεται και σε περιμένει.

Κάτι μούπε κείνος ο παράξενος, κάτι ξέχασα, θα δω τι θα κάνω, αν χρειαστεί θα πάρω τηλέφωνο κλπ, μπέρδεμα.

Ενώ το γραπτό (το στέλνεις μεηλ) παραμένει και ο αγοράσας την υπηρεσία ανατρέχει σαυτό πριν πράξει.

Για την μέτρηση δεν είπα να είναι δωρεάν, αλλά συμφωνία με τον ενδιαφερόμενο.
Το βασικό πακέτο είναι για home studio και πιτσιρικάδες κυρίως που ψάχνονται.
Δεν γίνεται να δουλέψεις και να γράψεις 20 σελίδες PDF με σχήματα δωματίων , υλικά σε τοίχους σε αυτά τα χρήματα. Και στα 450 λίγα είναι αλλά τέλος πάντων.

Η μέτρηση μένει στο computer μας , και προτείνουμε τι πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την ακουστική.

Τέλος ...

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Πολύ γενικά μιλώντας

- για το μικρό πακέτο και μια ακουστική βελτίωση ανάλογη, το κόστος θα φτάνει γύρω στα 1000 €

- για το μεσαίο πακέτο και μια ακουστική βελτίωση ανάλογη, το κόστος θα φτάνει γύρω στα 2000 €

- για το μεγάλο πακέτο δεν υπάρχει limit, ειδικά αν πάμε σε custom κατασκευές

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός