ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ATHENS PRO AUDIO

Reaction score
3.967
Απάντηση: ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ATHENS PRO AUDIO

Το βασικό πακέτο είναι για home studio και πιτσιρικάδες κυρίως που ψάχνονται.
Δεν γίνεται να δουλέψεις και να γράψεις 20 σελίδες PDF με σχήματα δωματίων , υλικά σε τοίχους σε αυτά τα χρήματα. Και στα 450 λίγα είναι αλλά τέλος πάντων.

Η μέτρηση μένει στο computer μας , και προτείνουμε τι πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την ακουστική.

Τέλος ...
Kάθε τέλος είναι μιά καινούρια αρχή αγαπητέ!!

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Ε... ναί !

Ξέρεις εσύ από αυτά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.179

Πολύ γενικά μιλώντας

- για το μεσαίο πακέτο και μια ακουστική βελτίωση ανάλογη, το κόστος θα φτάνει γύρω στα 2000 €

Αρχίζω ήδη τις οικονομίες!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.179

Ε... ναί !

Ξέρεις εσύ από αυτά.
Ά, μπά?
Γίνεται να μην χαλάσουμε το thread?

O Χρήστος προσφέρει μια υπήρεσία, που μέχρι τώρα δεν γνωρίζω να υπήρχε. Και ήταν ξεκάθαρος τόσο ως προς το κόστος, όσο και ως προς το τι περιλαμβάνει. Σε άλλους θα φανεί λογικό, όπως σε μένα, σε άλλους όχι. Άλλος το επιλέγει, και άλλος όχι. Τόσο απλά.

Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου σε σχέση με την ερώτηση που αφορούσε τη μέτρηση μετά τις ακουστικές επεμβάσεις στο χώρο, εννοούσα αν μπορεί να γίνει με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Reaction score
2.566
Συγχαρητήρια στην Athens Pro για αυτή την υπηρεσία, η οποία ελπίζω με τις πρώτες πρακτικές εφαρμογές σε σπίτια (οι οποίες είμαι σίγουρος θα έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα) να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας αντιμετώπισης του θέματος "ήχος" ...και να οδηγήσει σε έναν ορθολογισμό της κατανομής των κεφαλαίων που "επενδύονται" στο σπορ...

(Κε. Χρήστο εμείς παρόλο που είχαμε μιλήσει για το σπίτι, τελικά μετακόμισα αυτές τις μέρες αλλού, οπότε θα σας χρειαστώ πάλι φυσικά, αλλά σε άλλο χώρο. Υπολογίζω μέσα στον Οκτώβρη θα επικοινωνήσω... και να σας πω την αλήθεια...ανυπομονώ!!)

Reaction score
3.967

Γίνεται να μην χαλάσουμε το thread?

O Χρήστος προσφέρει μια υπήρεσία, που μέχρι τώρα δεν γνωρίζω να υπήρχε. Και ήταν ξεκάθαρος τόσο ως προς το κόστος, όσο και ως προς το τι περιλαμβάνει. Σε άλλους θα φανεί λογικό, όπως σε μένα, σε άλλους όχι. Άλλος το επιλέγει, και άλλος όχι. Τόσο απλά.

Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου σε σχέση με την ερώτηση που αφορούσε τη μέτρηση μετά τις ακουστικές επεμβάσεις στο χώρο, εννοούσα αν μπορεί να γίνει με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
O Χρήστος είναι φίλος και όχι μόνο, οπότε δεν τίθεται θέμα να του χαλάσω το νήμα.
Εσύ (νομίζω) μούδωσες ερέθισμα να θέσω 1-2 σκέψεις μου και τίποτε άλλο.

Τα πειράγματα αν θεωρούνται περιττά θάπρεπε να εξαφανισθεί το μισό περιεχόμενο του φόρουμ!!

Έλεος κύριε Χόλμς!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.179

O Χρήστος είναι φίλος και όχι μόνο, οπότε δεν τίθεται θέμα να του χαλάσω το νήμα.
Εσύ (νομίζω) μούδωσες ερέθισμα να θέσω 1-2 σκέψεις μου και τίποτε άλλο.

Τα πειράγματα αν θεωρούνται περιττά θάπρεπε να εξαφανισθεί το μισό περιεχόμενο του φόρουμ!!

Έλεος κύριε Χόλμς!!
Τότε εγώ δεν κατάλαβα. Sorry...

Reaction score
3.967

Γιάννη νο πρόμπλεμ, καλύτερα -για αποφυγή παρεξηγήσεων- που γράφτηκαν!!

Τελευταία βαριέμαι να βάζω ανθρωπάκια και ...οκ!!:427:

Reaction score
4

Εγώ, ήθελα να ήξερα πόσοι μπορούν να καταλάβουν τις μετρήσεις..
Και εντάξει μέτρησες και βρήκαμε ένα 'πρόβλημα'. Λύνεται ? κι πόσα θέλει ? άμα δώσω περισσότερα θα λυθεί καλύτερα ? και ποιο είναι το 'ιδανικό' κτλ.

Το να πρέπει να μεταφέρεις τα ηχεία είναι κάτι που θα διαγνωστεί στις περισσότερες περιπτώσεις και η λύση δίνεται δωρεάν. Πόσοι όμως είναι διατεθειμένοι να το κάνουν ?
Αντιθέτως οι ίδιοι θα πλήρωναν 500Ε πχ. για την αγορά διαχυτή ή υλικών απορρόφησης για την βελτίωση κατά 3dB, μέρους:116: του ακουστικού-ηχητικού φάσματος.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι :
α) πρέπει να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις
β) πόσο σημαντικό είναι το κάθε στοιχείο-αποτέλεσμα μέτρησης
και πως επιδρά στο τελικό αποτέλεσμα.
Μετά..., μπορείς να ψάξεις για τρόπους αντιμετώπισης :606:

Χαίρομαι και εγώ για την υπηρεσία που παρέχεται γιατί εκτός του αποτελέσματος θα δώσει γνώση στους χομπίστες.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.410

Υποθέτω πως μπορούμε !
Ευχαριστώ για την απάντηση. Χαίρομαι που υπάρχει η δυνατότητα. Κάτι τελευταίο και χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός, αλλά στην ερώτησή μου περί της χρονικής διάρκειας των μετρήσεων του standard πακέτου δεν μου απάντησες. Έχεις κάποια εκτίμηση;

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Ευχαριστώ για την απάντηση. Χαίρομαι που υπάρχει η δυνατότητα. Κάτι τελευταίο και χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός, αλλά στην ερώτησή μου περί της χρονικής διάρκειας των μετρήσεων του standard πακέτου δεν μου απάντησες. Έχεις κάποια εκτίμηση;
1-2 Ώρες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το αφησα να ρολαρει το θεμα.
Ωραιο πραμα το χεριασμα του χωρου, αρκει βεβαια να μην υπαρχει η απειλη του τσοκαρου, γιατι τοτε ολα μενουν στην θεωρια, απο τις μετρησεις (τι θα οφελουσαν αν δεν μπορεις να θεραπευσεις τις πληγες) μεχρι το οποιο κοστος για αυτες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ακομα και ενας χωρος να μην θελει βαρεια θεραπεια (για οποιο λογο) δυσκολα θα μπουν διαχυτες μπασοπαγιδες και καθε τι αλλο σε ενα κοινοβιο χωρο.Αν μιλαμε για πριβε δωματιακι ΟΚ, αλλα η πλειοψηφια τα εχει στο σαλονι.......και το τσοκαρο καπου κει κρυμενο παραμονευει.

Reaction score
677

Εγώ πάντως την ακουστική βελτίωση του χώρου την έβαλα απαράβατο όρο στο... προγαμιαίο συμβόλαιο!:135:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.410

[offtopic]@ argi: Προφανώς παραμονεύει το τσόκαρο! Eφόσον όμως αρκετοί από εμάς έχουμε τα μηχανήματα σε κοινό χώρο, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε εξ αρχής το έτερον ήμισι για την ενέργεια στην οποία σκοπεύουμε να προβούμε (έτσι ώστε να μην έρθει ο ChrisHat φάντης μπαστούνι "Γεια σας, ήρθα να μετρήσω το χώρο σας!") και ακολούθως, μετά το πέρας των μετρήσεων και της κατάθεσης της πρότασης, να συζητήσουμε πρώτα από κοινού και οι τρεις και κατόπιν κατ' ιδίαν τις λύσεις που προτάθηκαν. Στο κάτω κάτω, αν δεν συμφωνεί το έτερον ήμισι, ε, ΟΚ, τι να κάνουμε, θα τα "χαλάσουμε" για αυτό;:123:
[/offtopic]

Reaction score
677

[offtopic]@ argi: Προφανώς παραμονεύει το τσόκαρο! Eφόσον όμως αρκετοί από εμάς έχουμε τα μηχανήματα σε κοινό χώρο, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε εξ αρχής το έτερον ήμισι για την ενέργεια στην οποία σκοπεύουμε να προβούμε (έτσι ώστε να μην έρθει ο ChrisHat φάντης μπαστούνι "Γεια σας, ήρθα να μετρήσω το χώρο σας!") και ακολούθως, μετά το πέρας των μετρήσεων και της κατάθεσης της πρότασης, να συζητήσουμε πρώτα από κοινού και οι τρεις και κατόπιν κατ' ιδίαν τις λύσεις που προτάθηκαν. Στο κάτω κάτω, αν δεν συμφωνεί το έτερον ήμισι, ε, ΟΚ, τι να κάνουμε, θα τα "χαλάσουμε" για αυτό;:123:
[/offtopic][/QUO

Χρήστο, σε βλέπω μάρτυρα υπεράσπισης στα δικαστήρια !!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πριν κανα 3-4 χρονια ημουν σε περιπτερο γνωστης εταιριας , μπαινει ενας μεγαλος ανθρωπος (γυρω στα 60) και ελεγε οτι στο σαλονι
ειχε πεταξει τραπεζια μπουφερδες και καθε τι αλλο, το επαιζε σκληρος .Και ηταν
, οταν βγηκε απο το δωματιο βγηκε με το πλαι, μαλλον γιατι αλλιως βρισκαν τα κερατα.
Βεβαια μια ακουστικη φροντιδα ειναι Must , pretty must

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Εγώ πάντως την ακουστική βελτίωση του χώρου την έβαλα απαράβατο όρο στο... προγαμιαίο συμβόλαιο!:135:
Τοχεις........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ποιο συμβολαιο ρε παιδια ? εδω μελος τρωει τσοκαρο και πλαστρη στο ιδιο του το σπιτι.
Οπως ελεγε και στην ταινια
αυτη θα σε βαλει να ξυρισεις και το μουστακι.........

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.784
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo