Εδώ γελάμε

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.908
Απάντηση: Εδώ γελάμε!

Σίγουρα το είδε!

Αφού τη φωτό τη βρήκα στο αγαπημένο του σάιτ!

Αλλά κάνει το κορόιδο.:107:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.668
Φυσικά το είδα, και είναι όπως πρέπει. Εγώ θα τα έκοβα τα cable ties βέβαια, επειδή είμαι μερακλής.

Reaction score
29

-Ω αγάπη μου, βλέπω στο πρόσωπό σου οτι σου έδωσα τον καλύτερο οργασμό....ever !!!Δεν είμαι καταπληκτικός ?
-Οχι μωρέ, α...αααα....αααα.....αψουουουουου !!!

Reaction score
59

Το ζεύγος πάει στον σεξολόγο και βέβαια μιλάει η γυναίκα:

- Γιατρέ μου ο άνδρας μου δεν μπορεί να..., δεν έχει στύση .
- Περάστε στο ιατρείο κυρία μου.
- Μα ο άντρας μου έχει πρόβλημα .
- Κυρία μου , δεν θα μου μάθετε τη δουλειά μου.
Περάστε στο ιατρείο.
Παρακαλώ γδυθείτε.
- Μα ο άνδρας μου έχει πρόβλημα .
- Γδυθείτε είπα.
- Όλα;
- Ναι και τα εσώρουχα.
- Μα...
- Δεν θέλω μα και μου...!
- Ξαπλώστε ανάσκελα... Γυρίστε μπρούμυτα... Ανοίξτε τα πόδια σας... Γυρίστε στο πλάϊ ... Λυγίστε τα πόδια σας... Εντάξει ...! Ντυθείτε και περάστε έξω.
Φωνάζει τον σύζυγο, του προσφέρει κάθισμα, τον χτυπάει στον ώμο και λέει :
-Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, ούτε εμένα μου σηκώθηκε... !

Reaction score
17.568
Καταστασιόν μοβέζ.

Βαγγέλη,

αφού άκουσα πολύ προσεκτικά τη μεσημεριανή σου συνέντευξη, ανέτρεξα στο βιβιλιάριο αναλήψεών μου (δεν το χαρακτηρίζω "καταθέσεων" για να μην το μαλακίσουμε με το καλημέρα και δεν δώσεις την πρέπουσα βαρύτητα στα λεγόμενά μου).

Μετά από ενδελεχή μελέτη του υπολοίπου, πρέπει να σου πω, με κάθε ειλικρίνεια, ότι αυτά που εξήγειλες δεν τα αντέχει ο κώλος μου. Όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν βγαίνει το υπόλοιπο στη δεύτερη σελίδα (σαρξ μεν πρόθυμος, Eurobank δε αδύναμος).

Μάθε, κατόπιν τούτου, ότι με τις αποφάσεις σου θα καταστείς υπεύθυνος και υπόλογος στην ιστορία για την απαξίωση και το μαρασμό ενός ολόκληρου επαγγελματικού κλάδου, μάλλον, ενός κλάδου Δημοσίων Λειτουργών (σύμφωνα με τον Κώδικά μας και σύμφωνα με όσα μας έχουν μεταφέρει όσοι τον έχουν ανοίξει), των Δικηγόρων Αθηνών (και περιχώρων, μετά την απελευθέρωση - Δίκαιο Ανταγωνισμού, Συγχωνεύσεις Ομίλων τώρα και στη Λυκόβρυση).

Και πριν προλάβεις να αντιλέξεις, με τη συνήθη ρητορική σου πολυλογία, θα σου μεταφέρω γεγονός επιβεβαιωτικό των ισχυρισμών μου.

(Θα το πιάσω στην καθαρεύουσα, γιατί ξανάνιωσα Δημόσιος Λειτουργός τώρα).

Περί την εσπέραν την χθεσινήν, βαδίζων επί της οδού Σόλωνος, ένθα πλείστα δικηγορικών γραφείων εδρεύουσι, ως καλώς γιγνώσκεις, αντίκρυσα, εις το απέναντι πεζοδρόμιον, ιστάμενον παρακειμένως του βιβλιοπωλείου "Ελλήνων Έγερσις" του Αδώνεως Γεωργιάδου (ουχί τυχαίον, ως εκ των υστέρων κατηνόησα) εκλεκτόν συνάδελφον, της μαχομένης δικηγορίας.

Σπεύσας ασμένως προς το μέρος του, ίνα απευθύνω εγκάρδιο χαιρετισμόν, φρίττων ήκουσα παρέα νεανίων, οίτινες κατήρχοντο την οδόν Σόλωνος εν ευθυμία, αποκαλούντας τον καλόν εμόν συνάδελφον, έμπλεοι νοήματος, http://www.youtube.com/watch?v=m0zMWzJBDZI&feature=related !!!

Λέγω συ λοιπόν Ευάγγελε, άδραξέ το αλλιώς, ίνα μη έχουμε εταιρα. (απουσία τόνου εν επιγνώσει).:204:

Αϊστόουλ Δεμπάνκ

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Nα τρωτε ολες και ολοι λοιπον ενα καλο πρωινο , για να στε δυνατοι ολη μερα!!

:116::116::116::116:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members