Το δορυφορικο πακετο του ΟΤΕ στον Eurobird 9 (9*Ε)

Reaction score
0
Απάντηση: Το δορυφορικο πακετο του ΟΤΕ στον Eurobird 9 (9*Ε)

δεν αποκλείεται. Μπαίνει επιθετικά για να μαζέψει συνδρομητές και δεν έχει και τόσο πολλά κόστη αφού το περιεχόμενο για την ώρα είναι λίγο και δεν έχει τόσες αποκλειστικότητες. Αν πάει παραπάνω πρακτικά θα δυσκολευτεί να ανταγωνιστεί.

Εδώ ανέφεραν και κάποιες τιμές...από (άλλη μία) εσωτερική πληροφόρηση..προσωπικά δε πιστεύω τίποτε πριν βγει επίσημα

Τα πακέτα της OTE TV είναι ουσιαστικά «Conn-X TV + HD κανάλια» και μπορούν να αξιολογηθούν για φόρμουλες συνδρόμων του τύπου:

ENTRY PACK (Δωρεάν - 5 ευρώ***)…
FAMILY PACK (8-10 ευρώ)…
ENTERTAINMENT PACK (12-14 ευρώ)…
SPORT PACK (12-14 ευρώ)…
FULL PACK: +Hustler TV/Dorcel TV (15-17 ευρώ)…

Εάν ενταχτούν σύντομα και τα HD κανάλια «MTV Live HD `η i Concert HD», «Nat Geo Wild HD / Discovery HD» (στο FAMILY PACK) και «Universal HD» (στο ENTERTAINMENT PACK), κρατώντας χαμηλά τις φόρμουλες συνδρομών, θα είναι ένα καλό αρχικό ξεκίνημα της πλατφόρμας που σταδιακά θα πρέπει να εμπλουτίζεται και από άλλες υπηρεσίες καναλιών…

***όταν προστεθούν και τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια….

Reaction score
0

δεν αποκλείεται. Μπαίνει επιθετικά για να μαζέψει συνδρομητές και δεν έχει και τόσο πολλά κόστη αφού το περιεχόμενο για την ώρα είναι λίγο και δεν έχει τόσες αποκλειστικότητες. Αν πάει παραπάνω πρακτικά θα δυσκολευτεί να ανταγωνιστεί.

Εδώ ανέφεραν και κάποιες τιμές...από (άλλη μία) εσωτερική πληροφόρηση..προσωπικά δε πιστεύω τίποτε πριν βγει επίσημα
Αυτή τη στιγμή είναι 28€/μήνα για το full pack, το οποίο αν έχεις ήδη γραμμή ΟΤΕ πάει -20% = 22,40€/μήνα, με 12μηνη δέσμευση.

Reaction score
0

Πρέπει να βάλει και τα ιδιωτικά αν θέλει να πιάσει αυτούς που δεν έχουν καλή επίγεια λήψη τους. Εμένα ο πατέρας μου με το start pack της nova θα πήγαινει σε ΟΤΕ (λόγω και γραμμής) αλλά χωρίς τα ιδιωτικά δύσκολο.

Reaction score
4.909

Αυτή τη στιγμή είναι 28€/μήνα για το full pack, το οποίο αν έχεις ήδη γραμμή ΟΤΕ πάει -20% = 22,40€/μήνα, με 12μηνη δέσμευση.
Αυτό μου επιβεβαίωσαν κι εμένα πριν λίγο, για τα άλλα υποπακέτα όμως δεν καθορίστηκαν ακόμη οι τελικές τιμές

Τα ιδιωτικά θα τα βαλει εννοείται αλλά ακόμη αναμένεται η απόφαση που το επιτρέπει

Reaction score
0

Αυτό μου επιβεβαίωσαν κι εμένα πριν λίγο, για τα άλλα υποπακέτα όμως δεν καθορίστηκαν ακόμη οι τελικές τιμές

Τα ιδιωτικά θα τα βαλει εννοείται αλλά ακόμη αναμένεται η απόφαση που το επιτρέπει
Οι τιμές είναι γνωστές εδώ και 2-3 ημέρες πάντως.

Τα ιδιωτικά είναι περίεργη περίπτωση, καθώς κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί το θέμα με την αποκλειστικότητα της νοβα. Προσωπικά πιστεύω πως εν τέλει, υπάρχει καλή πιθανότητα να ακολουθηθεί μία υβριδική οδός:

- δορυφορικό (με ότι έχει να προσφέρει)
- υπηρεσίες video on demand μέσω adsl στον ίδιο δέκτη (έχει και ανενεργή προς το παρόν ethernet εξάλλου)
- συμβιβαστική λύση για εκπομπή των ιδιωτικών σταθμών μέσω του iptv και όχι του sat

Προς το παρόν, νομίζω μόνο καλή εντύπωση μπορεί να κάνει η προσπάθεια και να ευχηθούμε να γίνει ότι καλύτερο είναι δυνατό

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.573

Άντε, μπας και σπάσει αυτό το μονοπώλιο της ακατονόμαστης.

Reaction score
173

Άντε, μπας και σπάσει αυτό το μονοπώλιο της ακατονόμαστης.

Ο λαος θελει τσοντουλα και ντοπιο κλωτσοσκουφι. Αν δεν εχεις αυτα τα καναλια στο μπουκετο σου δεν εχεις τυχη.

Ποιος περιμενει τωρα πια να δει ταινια στη νοβα αφου μπορει να την εχει στο δισκο του και μαλιστα σε HD, απ'ολο τον πλανητη στο τακα τακα μπαμ;

Reaction score
0

Αρχική λίστα καναλιών:

Vouli
ET1
NET
ET3
PRISMA+
CINE+/SPORT+
Al Jazeera Intl
Al Jazeera Ar
France 24 Fr
France 24 En
Euronews
Russia Today
Deutsche Welle
Bloomberg
Fashion TV
World Fashion
Disney Channel
Kids Co
Baby TV
Discovery
Discovery Science
Discovery ID
National Geographic Wild HD
Style
MAD Hits
C Music TV
Eurosport HD
Eurosport 2
ESPN America HD
ESPN Classic
Extreme Sports
Blue Hustler
Sundance Channel HD
Universal
Fox Life
FX
OTE SPORT HD
OTE SPORT 1
OTE SPORT 2
OTE SPORT 3

Reaction score
0

Family: 9.9€
Entertainment: 19.0€
Sport: 25.0€
Full: 28.0€

Όπως είναι ήδη γνωστό, για συνδρομητές ΟΤΕ είναι -20%.

HD κανάλια
Family: ΕΡΤ HD, Nickelodeon HD, NatGeo Wild HD, MTV HD, Eurosport HD, ESPN America HD
Entertainment: + Sundance Channel HD
Sport: + OTE Sport HD

Reaction score
1

καποτε ειχα ρωτησει το τηλεφωνικο κεντρο του ΟΤΕ αν γινεται μετατροπη απο την υπηρεσια Connx-TV σε δορυφορικο και μου ειχαν απαντησει θετικα. για να δουμε γιατι με το iptv δεν εμεινα ευχαριστημενος. προτιμω δορυφορικη συνδεση χωρις τα πιξελιασματα του ιντερνετ.

Reaction score
1

πηρα τηλ στο 13888 και μου απαντησαν οτι δεν εχουν καμια ενημερωση ακομα για το δορυφορικο πακετο... περιμενουμε λοιπον...

Reaction score
152

καλο το πακετο αλλα καποια καναλια με ταινιες θα εχει;
τι δεκτης;

Reaction score
4.909

καλο το πακετο αλλα καποια καναλια με ταινιες θα εχει;
τι δεκτης;
O δεκτης ειναι ΚΑΟΝ παντρεμενος με την κάρτα
Καναλια ταινιών έχει το Universal και το Sundance

Reaction score
152

εννοω καναλια σαν τα 3-4 της Νοβα με ελλ.υποτιτλους...

Reaction score
68

Δεν έχει τέτοια κανάλια. Το θέμα είναι να ξεκινήσει μπας και αναπροσαρμόσει το ύψος της συνδρομής της και η nova...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.573

Δεν έχει τέτοια κανάλια. Το θέμα είναι να ξεκινήσει μπας και αναπροσαρμόσει το ύψος της συνδρομής της και η nova...
:405:

ΥΓ. Στη Nova πήγαινε αυτό Σεραφείμ.

nsk

Reaction score
12

Το κόστος για την τοποθέτηση αν δεν έχεις πιάτο θα είναι 115 ευρώ, αν έχεις ήδη nova με πιάτο 80αρι θα είναι 35!

Reaction score
1

αυτο απο που το εμαθες για το κοστος?

Reaction score
0

καποτε ειχα ρωτησει το τηλεφωνικο κεντρο του ΟΤΕ αν γινεται μετατροπη απο την υπηρεσια Connx-TV σε δορυφορικο και μου ειχαν απαντησει θετικα. για να δουμε γιατι με το iptv δεν εμεινα ευχαριστημενος. προτιμω δορυφορικη συνδεση χωρις τα πιξελιασματα του ιντερνετ.
Αυτό θα ισχύσει κανονικά, ίσως λίγο αργότερα από την επίσημη έναρξη (π.χ Νοέμβριο) και θα ισχύει η 12μηνη δέσμευση του δορυφορικού + ότι δέσμευση έχεις ακόμα από το iptv

πηρα τηλ στο 13888 και μου απαντησαν οτι δεν εχουν καμια ενημερωση ακομα για το δορυφορικο πακετο... περιμενουμε λοιπον...
Λογικό, γιατί το πακέτο βγαίνει σε καμια 10ρια μέρες

Το κόστος για την τοποθέτηση αν δεν έχεις πιάτο θα είναι 115 ευρώ, αν έχεις ήδη nova με πιάτο 80αρι θα είναι 35!
Μία διευκρίνιση, 115€ είναι το κόστος για εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό + τα υλικά (κεραία, βάση, lnb κλπ). Όχι μόνο η εργασία.
Για την περίπτωση της nova με 80cm+ πιάτο, τα 35€ είναι η εργασία μόνο. Επιπλέον είναι το κόστος για οτιδήποτε υλικό χρειαστεί (π.χ 2o lnb, έξτρα καλώδια κλπ)

:602:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members