Το δορυφορικο πακετο του ΟΤΕ στον Eurobird 9 (9*Ε)

Reaction score
4.237
20€ και με 8HD καναλια δεν ειναι ασχημα!!

Ποτε θα εχουμε συγκριτικο εικονας HD & SD OTE Vs NOVA?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Το δορυφορικο πακετο του ΟΤΕ στον Eurobird 9 (9*Ε)

να μια καλή ιδέα... θα το ψάξω να δώ πώς μπορεί να γίνει κάτι τετοιο...

Reaction score
59

μολις εκανα την παραγγελια

σε 3 εργασιμες θα το εγκαταστησουν ειπαν

για να δουμε τι θα δουμε...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.636
Re: Απάντηση: Το δορυφορικο πακετο του ΟΤΕ στον Eurobird 9 (9*Ε)

για να δουμε τι θα δουμε...
@@!

Το έχω μιά εβδομάδα αλλά δεν το έχω συνδέσει, πες μου τι λέει όταν συνδεθείς, μπας και το βάλω! :138:

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Το δορυφορικο πακετο του ΟΤΕ στον Eurobird 9 (9*Ε)

20€ και με 8HD καναλια δεν ειναι ασχημα!!

Ποτε θα εχουμε συγκριτικο εικονας HD & SD OTE Vs NOVA?
Με τους ιδιοκτησιακους δεκτες ?
Δεν θα βγαλεις εγκυρα συμπερασματα.
Ο ΚΑΟΝ ειναι καλυτερος αλλα η συγκριση θα ειχε πιο ενδιαφερον αν μπορουσε να γινει με ιδιους δεκτες.
Εκτος αν συγκριθουν και οι δεκτες σε αυτο το τεστ αλλα πως να γινει αυτο ?

Reaction score
4.237
Re: Απάντηση: Re: Το δορυφορικο πακετο του ΟΤΕ στον Eurobird 9 (9*Ε)

Με τους ιδιοκτησιακους δεκτες ?
Δεν θα βγαλεις εγκυρα συμπερασματα.
Ο ΚΑΟΝ ειναι καλυτερος αλλα η συγκριση θα ειχε πιο ενδιαφερον αν μπορουσε να γινει με ιδιους δεκτες.
Εκτος αν συγκριθουν και οι δεκτες σε αυτο το τεστ αλλα πως να γινει αυτο ?
Γιατι οχι και με τους δεκτες που δινει ο καθενας του αλωστε πλεον ειναι δυσκολο να εχεις τις δυο καρτες κατω απο τον ιδιο δεκτη!

Reaction score
9

Χθες το απόγευμα έκανα ένα ερώτημα σε αυτό το θέμα, αλλά σήμερα έχει εξαφανιστεί.

Reaction score
4.909

Χθες το απόγευμα έκανα ένα ερώτημα σε αυτό το θέμα, αλλά σήμερα έχει εξαφανιστεί.
Απο ότι διάβασα χαθηκαν αρκετά μηνύματα χτες γιατι λόγω προβλήματος με τον σέρβερ οι διαχειριστές αναγκάστηκαν να επαναφέρουν προηγούμενο backup

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.798

Reaction score
9

Ευχαριστώ για την ενημέρωση:102:

Reaction score
114

Αυτο που ρωτησες παντως, πολυ δυσκολα μπορει να απαντηθει ευθεως εδω μιας και ειναι καποιοι που εχουν αμεση σχεση με την υπηρεσια και διαβαζουν.
Δες αν ιδιες καρτες αλλων ξενων πακετων παιζουν σε αλλον δεκτη εκτος του ιδιοκτησιακου και θα παρεις την απαντηση σου.

Reaction score
59

Μολις εφτασε το μηχανημα !

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.636
Έκανα αίτηση γιά το δορυφορικό στις 5 Οκτωβρίου και ο αποκωδικοποιητής έφθασε στο σπίτι μου στις 15 Οκτωβρίου περίπου, αφού δεν μπορούσαν να τον στείλουν εδώ (λόγω έλλειψης αρίθμησης στις οδούς).

Γυρίσαμε το πιάτο με τον τεχνικό μου, και δεν λειτουργούσε. Πήρα τηλέφωνο το τεχνικό τμήμα, και μου είπαν ότι ο αποκωδικοποιητής δεν έχει παντρευτεί με την κάρτα. Όπως έγραφε και ο δέκτης δηλαδή, το SMB δεν είναι paired με την κάρτα.

Άρχισε η Οδύσσεια των τηλεφώνων, μέχρι που μερικές ημέρες μετά, βρήκα έναν προϊστάμενο που μου είπε ότι θα μου στείλουν νέο αποκωδικοποιητή στο ταχυδρομείο Καπανδριτίου (μένω στα Κιούρκα), γιά να γίνει ανταλλαγή.

Μετά από 13 ημέρες αποφάσισα ότι αρκετά περίμενα, και σήμερα πήρα τηλέφωνο να ακυρώσω τη συνδρομή. Και μου είπαν ότι δεν έχουν γνώση γιά τη βλάβη, και φταίει το ότι δεν πήρα τον τεχνικό του ΟΤΕ... :121:

Η νέα Οδύσσεια της ακύρωσης ξεκινά! :116:

Reaction score
59

η καρτα ερχεται τοποθετημενη μεσα στο δεκτη και σε 10 λεπτα απο την συνδεση γινεται η ενεργοποιηση !

ολα δουλεψαν τζαμι !!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.636
Re: Απάντηση: Το δορυφορικο πακετο του ΟΤΕ στον Eurobird 9 (9*Ε)

η καρτα ερχεται τοποθετημενη μεσα στο δεκτη και σε 10 λεπτα απο την συνδεση γινεται η ενεργοποιηση !

ολα δουλεψαν τζαμι !!!

Ναι ναι, τζάμι! :114: Μόνο που θα έπρεπε να ελέγχουν αν είναι παντρεμένη η κάρτα πριν το στείλουν...

Όπως επίσης θα έπρεπε να σημειώνουν τις βλάβες και στα computers τους, αντί γιά τα χαρτάκια που μάλλον πέταξε η καθαρίστρια...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.669
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το δορυφορικο πακετο του ΟΤΕ στον Eurobird 9 (9*Ε)

Ναι ναι, τζάμι! :114: Μόνο που θα έπρεπε να ελέγχουν αν είναι παντρεμένη η κάρτα πριν το στείλουν...
Θα έμαθαν ότι δεν παντρεύεσαι, και σου την έστειλαν single......:410:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

ολα δουλεψαν τζαμι !!!
Εντυπωσεις, καναλια, υποτιτλισμενα ποια;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.636
Έκανα αίτηση γιά το δορυφορικό στις 5 Οκτωβρίου και ο αποκωδικοποιητής έφθασε στο σπίτι μου στις 15 Οκτωβρίου περίπου, αφού δεν μπορούσαν να τον στείλουν εδώ (λόγω έλλειψης αρίθμησης στις οδούς).

Γυρίσαμε το πιάτο με τον τεχνικό μου, και δεν λειτουργούσε. Πήρα τηλέφωνο το τεχνικό τμήμα, και μου είπαν ότι ο αποκωδικοποιητής δεν έχει παντρευτεί με την κάρτα. Όπως έγραφε και ο δέκτης δηλαδή, το SMB δεν είναι paired με την κάρτα.

Άρχισε η Οδύσσεια των τηλεφώνων, μέχρι που μερικές ημέρες μετά, βρήκα έναν προϊστάμενο που μου είπε ότι θα μου στείλουν νέο αποκωδικοποιητή στο ταχυδρομείο Καπανδριτίου (μένω στα Κιούρκα), γιά να γίνει ανταλλαγή.

Μετά από 13 ημέρες αποφάσισα ότι αρκετά περίμενα, και σήμερα πήρα τηλέφωνο να ακυρώσω τη συνδρομή. Και μου είπαν ότι δεν έχουν γνώση γιά τη βλάβη, και φταίει το ότι δεν πήρα τον τεχνικό του ΟΤΕ... :121:

Η νέα Οδύσσεια της ακύρωσης ξεκινά! :116:

Σήμερα πήρα τηλέφωνο στο 13888 επειδή βρήκα δύο κλήσεις, και ένα έξυπνο και επίμονο κοριτσάκι μου ενεργοποίησε τον αποκωδικοποιητή! :116:

Να ευχαριστήσω τον συμφορουμίτη μας schumacher_, που ενδιαφέρθηκε και φρόντισε γιά την αντικατάσταση, έστω κι αν τελικά δε χρειάστηκε.

:624:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll