χαρίζω Optoma HD 200

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Απάντηση: χαρίζω Optoma HD 200

Πάντοτε και παντού υπάρχουν διαφορές και βεβαίως διαφορετίκές νοοτροπίες και ήθη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως και κάτι που είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι παραμένει ο βασικός και απαράβατος κανόνας:Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗ. Εάν λοιπόν αλλάζει για κάποιο λόγο που κρίνει σοβαρό καποιο στοιχείο στην προσφορά του θα πρέπει να το σεβόμαστε κι ας μη μας αρέσει.Άλλωστε στην εποχή που είμαστε δεν υπάρχει λόγος για φαγωμάρες, άλλος είναι ο σκοπός του forum

Reaction score
19

καθότι έλειπα ταξίδι μόλις είδα τη προσφορά του μέλους skokman. Μόνο μπράβο έχω να πω και όλη η άλλη φαγομάρα περισσεύει. δικά του είναι τα πράγματα ότι θέλει τα κάνει.

Μπράβο και πάλι :607:

Reaction score
152

Άλλωστε υπάρχουν μέλη που είναι πολύ καιρό εγγεγραμμένα αλλά έχουν μικρό αριθμό μηνυμάτων.
Δεν γράφουν όλοι πολλά μηνύματα.
Mακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη................................:116::116::116:

Reaction score
2.558
Re: Απάντηση: χαρίζω Optoma HD 200

Συμφωνώ με την πρόταση για ελάχιστο χρόνο εγγραφής.
Με τη λογική "δικό μου είναι και ότι θέλω το κάνω" μπορώ να βάλω κάτι ότι το χαρίζω και μετά να πώ "άλλαξα γνώμη και το κράτησα". ¨
Ή όχι;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.763

Φυσικά και μπορείς να το κάνεις, έχεις το δικαίωμα σύμφωνα με τον νόμο!!!

Όμως το νόμιμο δεν είναι και ηθικό. :137: :137:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.967

Θέλω να χαρίσω ένα video. Για να μη κάνω καμία παρατυπία και μου κόψετε την καλημέρα( ακούς εκεί να ΧΑΡΊΖΩΔΙΚΌ μου πράγμα χωρίς να σας ρωτήσω) αν θέλετε μου λέτε που και πως θα το δώσω. Επαναλαμβάνω.το δικό. Μού
Θα ήθελα και γω να κάνω ένα σχόλιο πάνω σ' αυτό.
Παρακολουθώ το site εδώ και χρόνια,παρ΄ότι γράφτηκα μέλος τώρα τελευταία.
Αρα συμφωνώ με τα γραφόμενα του άνωθεν συμφορουμίτη.
Δυστυχώς έχω παρατηρήσει (ιδίως τώρα τελευταία) μια εμπάθεια με τα νέα μέλη, και την στροφή του φόρουμ σε ένα κλειστό club 15-20 ατόμων οι οποίοι ποστάρουν νυχθημερόν.
Εχει δημιουργηθεί ένας ''σκληρός πυρήνας'' κάποιων μελών οι οποίοι και αντιμετωπίζουν τους άλλους κάπως σαν παρείσακτους.
Θα ήθελα το avsite που τόση γνώση μου έχει προσφέρει, να γίνει όπως ήταν πριν.Φιλόξενο, δεκτικό, και δημοκρατικό.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλα τα μέλη

Χρήστος
Πάντοτε και παντού υπάρχουν διαφορές και βεβαίως διαφορετίκές νοοτροπίες και ήθη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως και κάτι που είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι παραμένει ο βασικός και απαράβατος κανόνας:Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗ. Εάν λοιπόν αλλάζει για κάποιο λόγο που κρίνει σοβαρό καποιο στοιχείο στην προσφορά του θα πρέπει να το σεβόμαστε κι ας μη μας αρέσει.Άλλωστε στην εποχή που είμαστε δεν υπάρχει λόγος για φαγωμάρες, άλλος είναι ο σκοπός του forum
Διάβασα όλα τα ποστ και τρελάθηκα!! :141:

Κατ' αρχάς τα συγχαρητήριά μου στον skokman για την πρωτοβουλία και την κίνηση. Τέτοιες χειρονομίες κοσμούν το site.

Επειδή μερικά από τα μέλη του site έχουμε μπει κατά το παρελθόν στη διαδικασία να χαρίσουμε κάτι, και για να μη δηλητηριαστεί η επιθυμία μας να χαρίσουμε κάτι άλλο στο μέλλον με σχόλια όπως αυτά περί διαδικασίας κλπ, θα πρότεινα κάποιους απλούς κανόνες:

Χαρίζω όπου θέλω
Χαρίζω με όποια διαδικασία θέλω
Αλλάζω τη διαδικασία όποτε θέλω
Δεν δίνω και αναφορά βρε αδερφέ!!!

Θα ήταν δηλαδή πιο έντιμο να χαριστεί ο προβολέας στον ίδιο νικητή με... δήθεν κλήρωση?
Ή μήπως πρέπει να παρευρίσκεται και τριμελής επιτροπή του site προς επιβεβαίωση του αδιάβλητου της διαδικασίας?

Στο κάτω-κάτω, κανείς απ' όσους χάρισαν δεν προσβλέπει στην άγρα ψήφου, ή "like"....

Skokman, παληκάρι μου, και πάλι συγχαρητήρια!!! :607:

Reaction score
2.558
Και η ηθική (των όποιων κοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων χωρών, επιχειρήσεων, forum κλπ) ορίζεται σαν "το σύνολο των κανόνων που είναι απόδεκτοί απο τα μέλη αυτής της κοινωνίας".

Τώρα που το σκέφτομαι, μια που στους κανόνες που διέπουν την κοινωνία μας συμπεριλαμβάνεται και ο "άρπα τα και τρέχα", η πράξη του συγκεκριμένου υπουργού ήταν ΚΑΙ ηθική...

EDIT: Για να μη παρεξηγηθώ το παραπάνω αναφέρεται στο post του Μιχάλη. Και εννοείται ότι συγχαίρω τον skokman για την πολύ γενναιόδωρη πρωτοβουλία του, ανεξάρτητα αν έδωσε την αφορμή για την θέσπιση κάποιων κανόνων ή όχι.
Φυσικά ένας τέτοιος κανόνας μπορεί κάλλιστα να είναι "χαρίζω κάτι - όποιος θέλει να με πάρει τηλέφωνο ή να μου στείλει pm"

Reaction score
640

Χαρίζω όπου θέλω
Χαρίζω με όποια διαδικασία θέλω
Αλλάζω τη διαδικασία όποτε θέλω
Δεν δίνω και αναφορά βρε αδερφέ!!!

Θα ήταν δηλαδή πιο έντιμο να χαριστεί ο προβολέας στον ίδιο νικητή με... δήθεν κλήρωση?
Ή μήπως πρέπει να παρευρίσκεται και τριμελής επιτροπή του site προς επιβεβαίωση του αδιάβλητου της διαδικασίας? :607:
:622:

L

LLLEFTERIS

Guest

Να κανω εγω μια χαζη ερωτηση;

Αν ο φιλος skokman ελεγε πως παλικαρια εκανα κληρωση και η κορακλα μου εβγαλε τυχερο τον κυριο marioskara θα μιλουσε κανεις;

Δεν το νομοιζω και ουτε νομοιζω πως οταν χαριζει καποιος κατι με κληρωση θα πρεπει να ειναι παρων στην κληρωση ολα τα μελη συν δικηγορου.

Οποτε τζαμπα και αδικα ολη αυτη η γκρινια.

ΥΓ. skokman να σου ζησει η κορακλα!

Reaction score
640

Να κανω εγω μια χαζη ερωτηση;

Αν ο φιλος skokman ελεγε πως παλικαρια εκανα κληρωση και η κορακλα μου εβγαλε τυχερο τον κυριο marioskara θα μιλουσε κανεις;

Δεν το νομοιζω και ουτε νομοιζω πως οταν χαριζει καποιος κατι με κληρωση θα πρεπει να ειναι παρων στην κληρωση ολα τα μελη συν δικηγορου.

Οποτε τζαμπα και αδικα ολη αυτη η γκρινια.

ΥΓ. skokman να σου ζησει η κορακλα!
Ευχαριστω φιλε μου
Και εσενα τα μπουμπουκια σου

Reaction score
5.722
Συγχαρητήρια για την κινηση σου και μονο .
δικαιωμα σου να δωσεις οτι θελεις οπως θελεις και σε αυτον-ην που θελεις .
να σαι παντα καλα εσυ και η οικογενεια σου και μην μασας με καθε δηθεν ...

Reaction score
0
Εντυπωσιακή κίνηση... ας βρει και μιμητές. Ίσως η κόρη σου μας βάλει στο μαγικό κόσμο του HOME CINEMA. Δηλώνω υποψήφιος........

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Απάντηση: Re: χαρίζω Optoma HD 200

Εντυπωσιακή κίνηση... ας βρει και μιμητές. Ίσως η κόρη σου μας βάλει στο μαγικό κόσμο του HOME CINEMA. Δηλώνω υποψήφιος........
......για κάτι που έχει δωθεί ήδη;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.763

Μέσα κι εσύ; Που μέσα;
Δεν διαβάζετε βρε παιδιά εκτός από τον τίτλο και κανένα άλλο ποστ;
Θα σας μαλώσω.

Status
Not open for further replies.

Staff online