Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Μιλαμε για μπαλκονοπορτες, υψος 2 τοσο και πλατος 1 τοσο. Για χρωμα δε ξερω, εγω θα ηθελα ασπρο αλλα ακουσα οτι λερωνει ευκολα, αρα παω σε πρασινο/καφε?Αναλόγως τι διάσταση και το μέρος τοποθέτησης. Παράθυρο ή πόρτα; Διαστάσεις, χρώμα, περιοχή που μένεις;
Είσαι από τους ελάχιστους που το λένε πλέον....σε ολο τον κόσμο προτιμούν να πάρουν κάτι πολύ φθηνό και να το αλλάξουν σε ενα χρόνο. Έτσι να νιώθουν οτι έχουν και καινούρια πράγματα κάθε φορά. Το λευκό..λερώνει..ε τώρα τι να σου πω..με ενα πανάκι φεύγει.Οι μπαλκονόπορτες τι χρώμα είναι; ίδιο θα πρέπει να γίνει και το κανάλι της σίτας. Δες τι λέω πιο πάνω και δες και το pdf. Λέει αναλυτικά τι και πως και δίνει και προτεινόμενες διαστάσεις. Η περιοχή ήταν καθαρά μήπως και ρωτήσω τους συναδέλφους που ασχολούνται με το υποκ/μα Αθήνας - Θεσσαλονίκης να μου προτείνουν κάποιο κοντινο κατασκευαστή σε σένα με πείρα στη δουλειά.Το βασικο δε νομιζω οτι ειναι τα λεφτα αλλα το να παρουμε καλο και αποδοτικο πραμα....
Πλακα κανεις φιλε μου, ποιος θελει να δωσει 100δες ευρω για να του μεινει στο χερι του χρονου και να αναγκαστει να το αλλαξει.Είσαι από τους ελάχιστους που το λένε πλέον....σε ολο τον κόσμο προτιμούν να πάρουν κάτι πολύ φθηνό και να το αλλάξουν σε ενα χρόνο. Έτσι να νιώθουν οτι έχουν και καινούρια πράγματα κάθε φορά. Το λευκό..λερώνει..ε τώρα τι να σου πω..με ενα πανάκι φεύγει.Οι μπαλκονόπορτες τι χρώμα είναι; ίδιο θα πρέπει να γίνει και το κανάλι της σίτας. Δες τι λέω πιο πάνω και δες και το pdf. Λέει αναλυτικά τι και πως και δίνει και προτεινόμενες διαστάσεις. Η περιοχή ήταν καθαρά μήπως και ρωτήσω τους συναδέλφους που ασχολούνται με το υποκ/μα Αθήνας - Θεσσαλονίκης να μου προτείνουν κάποιο κοντινο κατασκευαστή σε σένα με πείρα στη δουλειά.
Για τις πλισέ αναφέρομαι.Ολα αυτα που λες αναφερονται στις πλισε?
Μηπως ειναι λιγο σκοτεινες?
Ο αερας περναει κανονικα ή μηπως ετσι που ζαρωνουν ειναι μειωμενη η ροη του?
Αν εννοείς ίσως με το σκοτεινές το ότι από την έξω μεριάΟλα αυτα που λες αναφερονται στις πλισε?
Μηπως ειναι λιγο σκοτεινες?
Ο αερας περναει κανονικα ή μηπως ετσι που ζαρωνουν ειναι μειωμενη η ροη του?