Ταινίες με τον καλύτερο ήχο

Reaction score
1
Απάντηση: Ταινίες με τον καλύτερο ήχο

Ιπταμενα στιλετα rulez!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Σοκ και δέος στα ηχεία σας:

1)Transformers:Dark of the Moon
2)X-Men:First Class
3)Pirates of the Caribbean:On Strangers Tide
4)Star Wars (και τα 6)

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Ταινίες με τον καλύτερο ήχο

Σοκ και δέος στα ηχεία σας:

1)Transformers:Dark of the Moon QUOTE]
το ειδα χθες βραδυ κ χασα τη μιλια μου... κολαση και ο ηχος αλλα και εικονα να σε κανει να χαζευεις..... να περναει η φερραριτσα απο διπλα κ να ξεχνας τι βλεπεις μανα μμμμμμ..............

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Σιγουρες αγορες τα παραπανω!:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ο παπας ρεφαρε προχθες, και περιμενω μια κινεζια........

Reaction score
1.153

Οι bassheads ας τσεκάρουν και αυτό το θεματάκι http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1294892&highlight=top+5+15
Έχει μέσα πολλές από τις ταινίες που αναφέρθηκαν παραπάνω και ακόμα περισσότερες...

BABYLON A.D.
Η σκηνή που αναδύεται ένα υποβρύχιο σπάζοντας τους πάγους....μπάσο να φαν κι κότες,προσοχή στο volume.

PULSE
Θριλεράκι της ψιλοσυμφοράς αλλά μια σκηνή μέσα σε ένα δωμάτιο με κομπιουτεροσέρβερς σου ανακατέβει τα σωθικά από το χαμηλόσυχνο περιεχόμενο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

χθες ειχε τρανσφορμερς 7,1 απο τη στιγμη που κανουν βολτα στο δωματιο τα αστερια (πριν καν αρχισει η ταινια) παιρνεις ιδεα τι θα ερθει.......7 καναλια καλοτσαμπουκαλεμενα, χαμηλα παρτα στην νεφραμια μωρη αρρωστη........
αυριο εχει καρς 2

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

χαμηλα παρτα στην νεφραμια μωρη αρρωστη........
αυριο εχει καρς 2
:204:....δεν παίζεσαι-τέλος

...το 'cars 2' επτακάναλο και αυτό με φοβερό ήχο....περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σου:103:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και μετα απο 10 + χρονια επιτυχημενες αποστολες απο το play , εχασα την πρωτη....ετσι ειναι ξανα καθ οδον η κινεζια μου.......

Reaction score
2.053

Η ερώτηση ειναι ποιες ταινίες έχουν τα περισσότερα μπαμ μπουμ και χαμηλά ή ποιες ταινίες έχουν το καλύτερο ήχο? Γιατι μπερδεύτηκα λίγο!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ορισε τον καλυτερο ηχο ,,,,και βλεπουμε

Reaction score
2.053

Ο καλύτερος ηχος ειναι να έχει γίνει τέτοια επεξεργασία στη ταινία ώστε να ακούγονται όλα αληθοφανη, φωνές, όργανα και όλοι οι υπόλοιποι ήχοι! Εγω δεν ξέρω απο αυτα αλλα έτσι πιστεύω τουλάχιστον!

Reaction score
89
Eχει δει κανεις το captain america να μας πει εντυπωσεις??? δυστηχως εκανα το λαθος να το δω με το σοι της γυναικας οι οποιοι μιλαμε εχουν ρυθμισμενο το σετ βαρηκοιας στο τερμα κ με το παραμικρο φοβουνται θα τους πεσει το ταβανι στο κεφαλι γμτ μου!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.677

Kαλός, αλλά απέχει από το να χαρακτηριστεί κορυφαίος. Με ενόχλησε που η μπάντα ήταν γραμμένη χαμηλά.

Θα μου πείς το volume τι το 'χεις?

Δυστυχώς έχω σαν μέτρο σύγκρισης τους Tranformers. Ά, και το Green Lantern ήταν επίσης πολύ καλό! Θέλω να δω και το τελευταίο Harry Potter που δεν έχω αξιωθεί ακόμα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ο καλύτερος ηχος ειναι να έχει γίνει τέτοια επεξεργασία στη ταινία ώστε να ακούγονται όλα αληθοφανη, φωνές, όργανα και όλοι οι υπόλοιποι ήχοι! Εγω δεν ξέρω απο αυτα αλλα έτσι πιστεύω τουλάχιστον!
αυτο που λες το κανει το συστημα, αν δεν εχεις συστημα <ψευτοαναφορας> και πανω , δεν θα φταιει καμμια ταινια αν δεν ακους αυτα που λες.

Reaction score
130

Το θέμα είναι πως μπορούμε εμεις να το προμηθευτούμε αυτό το BD;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988