INTERCONNECT ΑΠΟ V-DAC ΣΕ YAMAHA 2000 !

Reaction score
28
φιλοι ζητω ενα καλωδιο interconnect απο v-dac σε yamaha για να αντικαταστησω ενα ζευγος straight wire 15 ετιας και βαλε !ζητουμενο λιγη περισσοτερη καθαροτητα στα πριμα αλλα και καπως ηπιο στα πριμα ωστε να μαλακωσει το ελαχιστο γρεζι που εμφανιζεται ποτε ποτε ψηλα σε καποιες κακες εγγραφες !! ( σημειοτεον ενισχυτης yamaha as 2000 ηχεια yamaha soavo 1 ο συνδιασμος υπεραναλυτικος -δεν συγχωρει καθολου κακες εγγραφες ) !

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.573
Τα προβληματάκια που περιγράφεις είναι χαρακτηριστικά όλων των φτηνών ψηφιακών πηγών.
Πως κατέληξες ότι φταίει το καλώδιο? Έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο και σου έδωσε το ποθούμενο?

Reaction score
28
Τα προβληματάκια που περιγράφεις είναι χαρακτηριστικά όλων των φτηνών ψηφιακών πηγών.
Πως κατέληξες ότι φταίει το καλώδιο? Έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο και σου έδωσε το ποθούμενο?
για να ειμαι ειλικρινης οχι δεν εχω δοκιμασει ξεχασα ομως να αναφερω οτι ο ενας τροπος που ακουω ειναι α) λαπ τοπ -σκληρος δισκος hi face -v-dac και ο β) cd player marantz cd 52 mkii -v-dac και επισης ποτε ποτε dvd sony -v-dac !!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.573
Θα σου πρότεινα να δανειστείς μια καλύτερη πηγή και να δοκιμάσεις το άκουσμα, πριν στραφείς σε μια αναζήτηση καλωδίων που μπορεί να σε μπερδέψει χειρότερα.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
871
Απάντηση: INTERCONNECT ΑΠΟ V-DAC ΣΕ YAMAHA 2000 !

Χωρίς το v-dac είναι καλύτερο? (βάσει του προβλήματος που ανέφερες)?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.667

φιλοι ζητω ενα καλωδιο interconnect απο v-dac σε yamaha για να αντικαταστησω ενα ζευγος straight wire 15 ετιας και βαλε !ζητουμενο λιγη περισσοτερη καθαροτητα στα πριμα αλλα και καπως ηπιο στα πριμα ωστε να μαλακωσει το ελαχιστο γρεζι που εμφανιζεται ποτε ποτε ψηλα σε καποιες κακες εγγραφες !! ( σημειοτεον ενισχυτης yamaha as 2000 ηχεια yamaha soavo 1 ο συνδιασμος υπεραναλυτικος -δεν συγχωρει καθολου κακες εγγραφες ) !
δοκίμασε ένα απλό καλώδιο, σαν αυτό:

και πες μας αν άκουσες καμιά διαφορά, κι αν άκουσες, τι διαφορά άκουσες.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: INTERCONNECT ΑΠΟ V-DAC ΣΕ YAMAHA 2000 !

λοιπον με το απλο καλωδιο παιζει χειροτερα χανει σε αναλυση και σκληραινει ο ηχος περαιτερω ! βασικα το σκεπτικο μου ειναι οτι λογω και παλαιοτητος δεν μπορει θα υπαρχει καποιο οικονομικο εντος των πλαισιων του υπολοιπου συστηματος καλωδιο για αλλαγη !βεβαια το ολον θεμα γενικοτερα αφορα την πηγη οπως σωστα το εθεσες γιατι και σε πολυ καλες εγγραφες απο τον σκληρο εχω πολυ καλυτερη αποδοση !!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.667
Απάντηση: Re: Απάντηση: INTERCONNECT ΑΠΟ V-DAC ΣΕ YAMAHA 2000 !

λοιπον με το απλο καλωδιο παιζει χειροτερα χανει σε αναλυση και σκληραινει ο ηχος περαιτερω !
πολύ ωραία. δοκίμασε ένα VDH άνθρακα. είναι φτηνό και νομίζω πως θα σου "κάτσει".

Reaction score
30.454

Συγνώμη κιόλας , αλλά θεωρώ το ψάξιμο καλωδίου για τη συγκεκριμένη δουλειά που το θέλεις λίγο άτοπο.Τι να σου διορθώσει το καλώδιο όταν είναι μάπα η ηχογράφηση?
Βρες ενα καλώδιο που να παίζει σωστά με καλές ηχογραφήσεις και να ακούς σωστά γενικότερα, και ασε τις μάπα να παίζουν όπως παίζουν.Δεν μπορείς να "επισκευάσεις " μια κακή ηχογράφηση με κάποιο καλώδιο εκτός και , την πας στον χατζηστάμου να σου κάνει remastering.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.706
Νεότερο μέλος
jimacid