Μικροί "λαμπάτοι" έως 360 ευρώ.

GOM

Reaction score
43
Αν κάποιος θέλει απλά να κάνει λίγο το κέφι του με κάτι διαφορετικό, τι γνώμη έχετε για τους παρακάτω μικρούς ενισχυτές? Τιμές από 179 έως 360 ευρώ.

- http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=121217&proionID=6699

- http://www.planetav.gr/view_product...52f34&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

- http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=121217&proionID=8839

- http://www.dared.gr/display.php?lang=EL&model=MP-5

- http://www.nvtech.gr/online-store.h..._id=126&flypage=tpflypage.tpl&product_id=3051

- http://www.odes.gr/index.php?option...ypage-ask.tpl&product_id=4473&category_id=349

- http://www.audio-soul.gr/yarland_FV34CIIISA.html

Τα ηχεία μου είναι τα heco victa 301, 90db ευαισθησία, 8ohm (αν και σίγουρα πέφτουν στα 6)

Δεν συζητάμε για κανένα hi end ήχο, απλά αν τα έχει ακούσει κάποιος και αξίζουν τον κόπο, ώστε να μην "χαλάσει" τα αυτιά του...:107:
Γνώμη έχω μόνο για τον dynavox που τον θεωρώ εξαιρετικό για την τιμή του.

Επίσης, τα χαρακτηριστικά του koda όπως και η εμφάνισή του σε συνδυασμό με την τιμή του μοιάζουν ιδανικά...αλλά.....:121:

Reaction score
11.794
Πράγματι είναι κάτι διαφορετικό. Η "ζεστασιά" της λάμπας με την ικανότητα οδήγησης του τρανζίστορ. Μικρή η ισχύς τους, βέβαια, και πολλά τα λεφτά. Αν είσαι Αθήνα, μπορώ να σου φέρω κάτι άλλο διαφορετικό να ακούσεις, μια άλλη άποψη.

Reaction score
1.293
Απάντηση: Μικροί "λαμπάτοι" έως 360 ευρώ.

Υπάρχει κάποιος στα 70-80 Watt ???
Να ακούμε ικανοποιητικά ! ! !???

Reaction score
3.972

παρε εναν Nad σ΄αυτά τα χρήματα και θάσαι χαλαρός κ ωραίος.

Οι μετασχηματιστες σ΄αυτή την κατηγορία λαμπάτων είναι για τον.....οι δε λάμπες ναδιροποιότητα Κίνας.

Με την μικρή τους ισχύ, τις παραμορφωσάρες τους και τα συναφή, κινδυνεύεις να ζήσεις το ψήσιμο των τουίτερς σου.

Reaction score
7.114

παρε εναν Nad σ΄αυτά τα χρήματα και θάσαι χαλαρός κ ωραίος.
οντως.....:105:

GOM

Reaction score
43

Εντάξει, ο dared, dynavox και ο yarland δεν νομίζω ότι είναι και τόσο χάλια για τα λεφτά τους. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω. Εξάλλου δεν μιλάμε να παίξουν με τίποτα πανάκριβα και δύσκολα ηχεία...
Δηλαδή για λίγο πιο αξιόπιστη λάμπα η υβριδικό πρέπει κανείς να ξεπεράσει το χιλιάρικο?
Όσο για το "made in china", τι δεν κατασκευάζεται εκεί πλέον?
Ας πούμε αυτός, θα ήταν καλύτερος στα 850 ευρώ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.433

Ο Dared είναι μια εξαιρετική λύση για όποιον θέλει να βάλει λίγο ''χρώμα'' στην οικονομική κατηγορία.
Και με λίγο πείραγμα απογειώνεται.Περισσότερα απ αυτού στον Petermeni.

GOM

Reaction score
43

Το "πείραγμα" γίνεται και κατευθείαν από τον αντιπρόσωπο? Και σε τι ποσό βγαίνει συνολικά?
who is petermeni? :103:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.433

Όχι.
Για ποσό δεν γνωρίζω.
Ποιός είναι ο Πέτρος;;;;
Θα φας baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan:114:

O dared έπαιζε πρόπερσι στην έκθεση (στο περίπτερο του avsite ) με ηχεία κατασκευής του.Και άφησε πολλούς αναυδους.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Μια διευκρίνηση...
Ο Dared MP-5 έχει λαμπάτη προενίσχυση, ενώ το τελικό του στάδιο στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο TDA, με τροφοδοσία τεράστια για τα δεδομένα της ισχύος του.

Μια πρόταση: ακούστε έναν λαμπάτο με EL-84 (πάντα σε λογική ένταση και με εύκολο ηχείο) και μετά ακούστε έναν τρανζιστοράτο ολοκληρωμένο διπλάσιας ή και τριπλάσιας ακόμα τιμής.
Καλώς ήρθατε στη λάμπα:109:

GOM

Reaction score
43

sorryyyyy..θα επανορθώσω...

Πέτρο, μπορείς να μου πεις κάτι παραπάνω τι μπορώ να κάνω αν πάρω τον dared και με τι κόστος?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.433

Ο Dared MP-5 έχει λαμπάτη προενίσχυση, ενώ το τελικό του στάδιο στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο TDA
'Οπως οι περισσότεροι στα link του 1ου post.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Re: Απάντηση: Μικροί "λαμπάτοι" έως 360 ευρώ.

sorryyyyy..θα επανορθώσω...

Πέτρο, μπορείς να μου πεις κάτι παραπάνω τι μπορώ να κάνω αν πάρω τον dared και με τι κόστος?
Αυτό που αρχικά οφείλεις να κάνεις είναι να τον ακούσεις και να κρίνεις αν σου κάνει.

GOM

Reaction score
43

'Οπως οι περισσότεροι στα link του 1ου post.
Το θέμα είναι ποιος απ όλους μπορεί να δώσει πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα που να πλησιάζουν κάπως τον ήχο της λάμπας. Ας πούμε οι fatman, διαβάζω ότι είναι της ίδιας εταιρείας και φαίνονται κάπως πιο εμφανίσιμοι (λόγω του γυαλιστερού μαύρου) και πιο οικονομικοί. Ο dynavox επίσης, παίζει περίπου στα ίδια χρήματα με σαφώς μεγαλύτερη ένταση και έτυχε να τον ακούσω με γομάρια klipsch rf 82 και τα κατάφερνε μια χαρά. Ο μικρός dared, αναρωτιέμαι θα τα κατάφερνε το ίδιο...?

GOM

Reaction score
43
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μικροί "λαμπάτοι" έως 360 ευρώ.

Αυτό που αρχικά οφείλεις να κάνεις είναι να τον ακούσεις και να κρίνεις αν σου κάνει.
Το παλεύω, αλλά ο χρόνος σήμερα είναι πολυτέλεια γι αυτό και θέλω όταν μπορέσω να τον ακούσω και μου κάνει να τον πάρω επι τόπου, οπότε προσπαθώ να έχω μια σφαιρική εικόνα από γνώστες νωρίτερα. Αν όμως ένα έξτρα κόστος για "βελτίωση" στοιχίζει όσο και η αγορά του, σίγουρα είναι αποτρεπτικός παράγοντας...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Τσακιριδης Ερατω, δινεις κατι παραπανω αλλα εχεις λαμπα στην προενισχυση και τελικο σταδιο Class D με αρκετα καλα watt.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.433

Tα rf82 ελεώ υψηλής ευαισθησίας παίζουν έυκολα δυνατά ακόμα με μικρή ισχύ.
Για να οδηγηθούν όμως σωστά χρειάζονται ενισχυτή με ικανή παροχή ρεύματος(ιδανικά να διπλασιάζει την ισχύ απο τα 8 στα 4 Ohm κ.ο.κ) κάτι που οι ενισχυτές αυτής της κατηγορίας δεν μπορούν να κάνουν.
Άκουσε τον όπως,είπε ο Πέτρος και αν σου κάνει προχώρα.

GOM

Reaction score
43

Τσακιριδης Ερατω, δινεις κατι παραπανω αλλα εχεις λαμπα στην προενισχυση και τελικο σταδιο Class D με αρκετα καλα watt.
Καμιά 500άρα ε? Αν όμως του αλλάξεις και καμιά λαμπίτσα, που σίγουρα θα θέλει βγαίνει κοντά στα 600? Σαν πολύ πάει μετά....:104:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Καμιά 500άρα ε? Αν όμως του αλλάξεις και καμιά λαμπίτσα, που σίγουρα θα θέλει βγαίνει κοντά στα 600? Σαν πολύ πάει μετά....:104:

γιατι να του αλλαξεις λαμπιτσα? Αν πας στα 600 κοιτα στις αγγελιες εναν TAC, και εναν Aeolos

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Μιας και παραπάνω αναφέρθηκε ένας T.A.C.
Βλέπει κανείς καμιά ομοιότητα μεταξύ του T.A.C. 34mk και του CST-80 (που τυγχάνει να έχω κιόλας) που επίσης είναι στις αγγελίες?
Ουπς τι έγινε εδώ ρε παιδιά?:107::107::107:

Έτσι για να γνωρίζουμε τι πλερώνουμε κύριε μου, μιας και παραπάνω έγινε αναφορά στους μετασχηματιστές εξόδου στις φτηνές κατηγορίες. Και βέβαια ο ίδιος ενισχυτής έχει κατά καιρούς κυκλοφορήσει με αρκετά διαφορετικά ονόματα και βέβαια διαφορετικές τιμές.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON