anthem MRX 500

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: anthem MRX 500

nel εχεις μεινει πισω εχει αλλα ηχεια -τελικο
...γιατί δεν μας ενημέρωσε;που να το ξέρω;:203:

...για πες

Reaction score
34
αυτό κι αν ειναι συμπτωση
review χθεσινό:

Introduction to the Anthem MRX 500 7.1 A/V Receiver

Conclusions about the Anthem MRX 500 7.1 A/V Receiver

I can’t remember being more impressed with a mid priced surround receiver than I was with the Anthem MRX 500. It has a top tier room correction system that is one of the most accomplished and flexible correction schemes on the market. It also comes complete with a calibrated mic and a quality mic stand.

As far as the power output capabilities are concerned, this receiver drove a wide variety of speaker systems to satisfying levels without any obvious signs of strain. The MRX 500 doesn’t have every conceivable bell and whistle in the universe, but Anthem’s engineers smartly committed their resources into enhancing the quality of the essentials while throwing in a generous helping of useful creature comforts. For my part, I’ll take the Anthem’s smooth and confident sound, substantial build quality and clean, well-integrated bass any day of the week. Do yourself a favor and audition an Anthem MRX 500 before making a decision on any receiver. You may find that the Anthem MRX 500 has everything you need and everything you want

Reaction score
152

καλοριζικος Στελιο...:123:

παντως απορω γιατι ορισμενες εταιριες τσιγκουνευονται την σημερον ημερα να προικισουν απλοχερα τοσο καλα μηχανακια με μερικες θυρες hdmi παραπανω....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

...γιατί δεν μας ενημέρωσε;που να το ξέρω;:203:

...για πες
:136:δεν ηξερες δεν ρωτησες
ο στελιος εχει πλεον jamo.......
περιμενουμε φωτο.......

Reaction score
15.548

jamo d830 LCR

και εχει και jamo d6 και d7 για πισω ....δεν ξερω τι θα βαλει...:116:

και εναν τελικουλι 7καναλο...arcam p1000
- 7 x 135 W 8 Ohms
- 7 x 210 W 4 Ohms

ααααααααα.....και sub SVS PB13

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.897
Απάντηση: Re: Απάντηση: anthem MRX 500

το set up είναι:

Processor Anthem MRX-500
Amplifier Anthem MCA 50
Panasonic BMP-BD55
Receiver Edision argus mini combo hd
Loudspeakes Front Mirage OM-10
back Mirage OM-12
center Mirage OM-CC
Sub Paradigm Ultracub 10
TV Samsung Series 6, 46"
HTPC

Το link δεν γραφει τα μηχανήματα. μονο κάτι photo που δεν ανοίγουν έχει.

Δυστυχώς η Anthem δεν έχει pre-amp ούτε με τα διπλά.
Μονο κανένα μεταχειρισμένο ή demo αλλα και πάλι θα είναι παραπάνω. Ο MRX 300 δεν κάνει γιατί δεν είναι ίδιος εσωτερικά με τον 500. Ο 500 και ο 700 είναι.

...δηλαδή ~1.200 ευρώ

...μια χαρά την βρίσκω εγώ...στα περισσότερα μηχανήματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού η διαφορά τιμής είναι σαφώς μεγαλύτερη...

'Ηχοδομή' Στέλιο;;;

...και γιατί δεν είπες κουβέντα τόσους μήνες;;;

...'abcd' βάλτου δέκα μέρες κράτηση για να μάθει:116:

εσύ με τι ηχεία παίζεις;το υπόλοιπο set up σου;;;

...για τον Στέλιο δες εδώ

...Καλοάκουστος παίδες...

δεν έχει προ σε αυτήν την κατηγορία τιμής η 'Anthem';

Reaction score
19
Τα πουλησα ολα nel και στη θεση τους εχω LCR Jamo D830, S. D7 διπολα και B.S. τα main απο τη σειρα D6 ολα Jamo φυσικα. Μου περισσευουν επισης τα main D7 που πηρα απο τον Αργυρη τα οποια ενδεχεται να τα χρησιμοποιησω σαν B.S. αντι των D6 ή ....(θα δουμε).

Η αλλαγη των ηχειων εγινε μετα την προσθηκη των B.S. οπου ενθουσιαστηκα απο τον ηχο των D6.

Βεβαια καθοριστικο ρολο επαιξε και το μικροβιο που κολλησα απο τον Αργυρη (ας προσεχα) με τους συνεχους πειραματισμους και αλλαγες που κανει.

Με την βοηθεια του Δημητρη (zizik), και τον ευχαριστω για αυτο, προσθεσα τον τελικο αρκαμ P1000.

Τελευταια αλλαγη βεβαια ο 500. Φυσικα ειναι 100% αλλαγμενο το συστημα και κατα την αποψη μου βελτιωμενο σε σχεση με το προηγουμενο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577

Πάρε λοιπόν ανά χείρας τη φωτογραφική και ανέβασε. Είμαστε και οφθαλμολάγνοι. :114:

Reaction score
19
Κωστα μαλλον γραφαμε ταυτοχρονα.

Ο 500 οντως αγορασθηκε απο την ηχοδομη και ο ανταπτορας ειναι ο αυθεντικος Αλεξη.

Χθες για πρωτη φορα ετρεξα το ARC στην αυτοποιημενη απλη μορφη του (εχει και επιλογη advanced). Η χρηση του ειναι απλη, περιμενα κατι περισσοτερο πολυπλοκο. Για μετρηση 5 θεσεων χρειαζεται περιπου 20' για να ολοκληρωθει η διαδικασια.

Η εφαρμογη του παρουσιασε μια βελτιωση αλλα οχι τοσο δραματικη οπως την βιωσε ο Αλεξης. Εξαιρετικο επικοινωνιακο εργαλειο βεβαια η παρουσιαση των γραφηματων ανα ηχειο οπου μπορεις να διαπιστωσεις την συμπεριφορα του καθε ηχειου στο χωρο σε ολο το συχνοτικο φασμα, την καμπυλη στοχο κατα τους μηχανικους του ARC και τη νεα καμπυλη "διορθωμενη" απο το ARC.

Αλεξη αν και εσωσα το αρχειο με τις μετρησεις και τις καμπυλες δεν κατορθωσα επειτα να το ανοιξω για να σας το παρουσιασω ωστε να εχετε και μια εικονα. Αν ξερεις κατι βοηθα.

Reaction score
19
Γιαννη εχω συμβαση με εξωτερικο συνεργατη τον Κωστα. Μολις βρει χρονο (εχει ανοιξει κατι δουλειες το παιδι με τη Σπαρτη, παει ερχεται σα το ΚΤΕΛ ρε παιδι μου) θα αναλαβει φωτογραφικη δραση.

Εντωμεταξυ οποιος ενδιαφερεται ευπροσδεκτος.

Reaction score
19
Re: Απάντηση: anthem MRX 500

καλοριζικος Στελιο...:123:

παντως απορω γιατι ορισμενες εταιριες τσιγκουνευονται την σημερον ημερα να προικισουν απλοχερα τοσο καλα μηχανακια με μερικες θυρες hdmi παραπανω....
Ευχαριστω, σωστα τα λες ποσο να κοστιζει αλλη μια εξοδος HDMI δε νομιζω πολλα. Βεβαια επειδη εχω μονο προβολεα στο χωρο δε με χαλαει καθολου.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Πάρε λοιπόν ανά χείρας τη φωτογραφική και ανέβασε. Είμαστε και οφθαλμολάγνοι. :114:
...έτσι....θέλουμε να τα βλέπουμε...αφού είναι και ωραία:107:

το SVS σαν του Zizik;;;το 13 ultra;;;:402:

δεν είναι μεγάλο για 20m2 χώρο;;;

βάλτα όλα στο δικό σου thread να τα δούμε...με καλή φωτογραφική μηχανή αυτήν την φορά...:116:..οι άλλες σβήστηκαν...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Για να μπούν επιπλέον hdmi πρέπει να αλλάξει το video board(ειδικά όταν μιλάμε για εξόδους).
Αυτό φυσικά συνεπάγεται και γενικές διαφορές στην κατασκευή ενός μηχανήματος.Δεν είναι τοσο φθηνό όσο μπορεί να νομίζουμε.

Reaction score
19
Ειναι ιδια αλλα επειδη το δικο μου ειναι προηγουμενο μοντελο εχει μικροτερη ισχυ απο του Δημητρη που ειναι 1000W. Αν θυμαμαι καλα το δικο μου ειναι μονο 750W.

Reaction score
15.548

Πιστευω το επομενο Σαββατο να βρω χρονο και να σουρθω με την νεα μηχανη ......

και με τους φακους.....:410:

γι'αυτο κανονισε να τα εχεις ολα ετοιμα....:116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

...ωραίο μηχανάκι Κώστα...για τις φωτογραφίες όμως δεν του λες του Κοτσίδη να έρθει μιά βόλτα;;;όχι τίποτα άλλο,να μην σβηστούν κι αυτές:103:

...εσύ πότε θα μας δείξεις τον χώρο σου;:140:

Reaction score
15.548

...ωραίο μηχανάκι Κώστα...για τις φωτογραφίες όμως δεν του λες του Κοτσίδη να έρθει μιά βόλτα;;;όχι τίποτα άλλο,να μην σβηστούν κι αυτές:103:

...εσύ πότε θα μας δείξεις τον χώρο σου;:140:
Ειναι μακρια βρε αυτος.....

.....εννοεις το χαλι το μαυρο.....:116:

δεν ανεβαζω τετοια χαλια βρε...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αφηστε το στελιο στη νιρβανα του
θα δεχεται παραγγελια
100 φρεζατες
100 τορξ
100 ταμπερ
και αφηρημενος θα λεει
να βαλω και 2 hdmi να υπαρχουν....χθες αντι για προσπεκτους απο επαναφορτιζομενα δραπανοκατσαβιδα εστειλε το μανιουαλ του ανθεμ στα γερμανικα.........
γιαυτο σου λεω αστον........:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis