- Reaction score
- 19
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αργυρη για την προταση του η οποια μεχρι τωρα φαινεται εξαιρετικη και με λιγοτερα χρηματα απο τον Pioneer που στοχευα.
Μαλλον ειναι το λιγοτερο φιλικο απο τα γνωστα και γινεται μονο μεσω υπολογιστη γιατι δεν εχει τσιπακι ενσωματωμενο που να παρεχει αρκετη υπολογιστικη ισχυ.Kαλό θα ήταν με την πρώτη ευκαιρία να μας πει ο Στέλιος πόσο φιλικό προς την χρήση είναι το σύστημα ισοστάθμισης και αν όντως γίνεται μόνο μέσω υπολογιστή.
οχι ακριβως , θελει μια αναλογη οθονη να εχεις τα γραφηματα και να επεμβαινεις, σε οθονη μικρη και ακαταλληληΜαλλον ειναι το λιγοτερο φιλικο
το φιλικο ειναι σχετικο , ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος,ειναι θεμα χρονου ποτε θα το <εχεις> αρκει να νταραβεριζεσαι
απο τα γνωστα και γινεται μονο μεσω υπολογιστη γιατι δεν εχει τσιπακι ενσωματωμενο που να παρεχει αρκετη υπολογιστικη ισχυ.
Με αναβαθμιση υποστηριζει.Tελικα υποστηριζει 3d?
Η πρωτα θελει αναβαθμιση μεσω fw?
Kριμα μονο για την μονο μια hdmi out
Ευχαριστω, αλλα ποιον υμνο θελεις να ακουσουμε?Καλοακουστος ο υμνος!
MRX 500Ευχαριστω, αλλα ποιον υμνο θελεις να ακουσουμε?
...ο,τι του βαλεις υμνο τον κανει...
Χθες εγκατεστησα το ARC αλλα ...λειπει ενας ανταπτορας απο σειριακη σε USB. Αν σημερα τον εχω στα χερια μου το βραδυ θα πειραματιστω.
...δηλαδή ~1.200 ευρώΑς ξεκινησουμε
η τιμη στον καναδα ειναι αυτη
http://canadahifi.com/forum/showthread.php?191-Anthem-MRX-AV-Receivers-and-MRX-500-Review
...μια χαρά την βρίσκω εγώ...στα περισσότερα μηχανήματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού η διαφορά τιμής είναι σαφώς μεγαλύτερη...Ολα αυτα βεβαια με 1445 euro γιατι παραλειψα το αλλο κομματι της εξισωσης.
...και γιατί δεν είπες κουβέντα τόσους μήνες;;;Καλησπέρα και από μένα. Καλοακουστος
Έχω τον MRX 500 σχεδόν 5 μήνες. Όταν θα κανεις το calibration με το ARC, απλά δεν θα πιστεύεις αυτό που θα ακούσεις μετά. Αλλάζει το μηχάνημα εντελώς.
Εγώ θα χαρακτήριζα το πριν και το μετά σαν ξεκούρδιστο και κουρδισμένο μουσικό όργανο.
Με τη ηχεία παίζεις?