anthem MRX 500

Reaction score
19
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αργυρη για την προταση του η οποια μεχρι τωρα φαινεται εξαιρετικη και με λιγοτερα χρηματα απο τον Pioneer που στοχευα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: anthem MRX 500

Kαλό θα ήταν με την πρώτη ευκαιρία να μας πει ο Στέλιος πόσο φιλικό προς την χρήση είναι το σύστημα ισοστάθμισης και αν όντως γίνεται μόνο μέσω υπολογιστή.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

νασαι καλα, και ξερεις ,
οταν κανεις ισοσταθμιση στο διπλανο δωματιο , φροντισε να εχει demo αλυσοπριονα:143::136:
να σου βγει η ισοσταθμιση αποκεφαλιστικη

Reaction score
19
Re: Απάντηση: anthem MRX 500

Kαλό θα ήταν με την πρώτη ευκαιρία να μας πει ο Στέλιος πόσο φιλικό προς την χρήση είναι το σύστημα ισοστάθμισης και αν όντως γίνεται μόνο μέσω υπολογιστή.
Μαλλον ειναι το λιγοτερο φιλικο απο τα γνωστα και γινεται μονο μεσω υπολογιστη γιατι δεν εχει τσιπακι ενσωματωμενο που να παρεχει αρκετη υπολογιστικη ισχυ.

Reaction score
802

Tελικα υποστηριζει 3d?
Η πρωτα θελει αναβαθμιση μεσω fw?
Kριμα μονο για την μονο μια hdmi out

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: anthem MRX 500

Μαλλον ειναι το λιγοτερο φιλικο
το φιλικο ειναι σχετικο , ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος,ειναι θεμα χρονου ποτε θα το <εχεις> αρκει να νταραβεριζεσαι
απο τα γνωστα και γινεται μονο μεσω υπολογιστη γιατι δεν εχει τσιπακι ενσωματωμενο που να παρεχει αρκετη υπολογιστικη ισχυ.
οχι ακριβως , θελει μια αναλογη οθονη να εχεις τα γραφηματα και να επεμβαινεις, σε οθονη μικρη και ακαταλληλη
απλα δεν γινεται.....
οπως το audyssey
οπως το mcacc

Reaction score
19
Re: Απάντηση: anthem MRX 500

Χθες εγκατεστησα το ARC αλλα ...λειπει ενας ανταπτορας απο σειριακη σε USB. Αν σημερα τον εχω στα χερια μου το βραδυ θα πειραματιστω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

κοιτα μην ξεχασεις τα αλυσοπριονα , ειπαμε μισες δουλειες δεν κανουμε......

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.913

Καλησπέρα και από μένα. Καλοακουστος
Έχω τον MRX 500 σχεδόν 5 μήνες. Όταν θα κανεις το calibration με το ARC, απλά δεν θα πιστεύεις αυτό που θα ακούσεις μετά. Αλλάζει το μηχάνημα εντελώς.
Εγώ θα χαρακτήριζα το πριν και το μετά σαν ξεκούρδιστο και κουρδισμένο μουσικό όργανο. Απλά πρόσεχε τον αντάπτορα. Αν δεν είναι ο επίσημος που δίνει η anthem, τότε κοίτα τα specs. Κάπου λέει πως πρέπει να είναι, αλλα δυστυχώς δεν θυμάμαι που. Νομίζω είναι στο site ή στο manual.

ο επίσημος πάντως είναι αυτός.

http://admintell.napco.com/ee/images/uploads/hometch/Tripp_Lite_Keyspan_USA19HS.jpg

Με τη ηχεία παίζεις?

Χθες εγκατεστησα το ARC αλλα ...λειπει ενας ανταπτορας απο σειριακη σε USB. Αν σημερα τον εχω στα χερια μου το βραδυ θα πειραματιστω.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Ας ξεκινησουμε
η τιμη στον καναδα ειναι αυτη
http://canadahifi.com/forum/showthread.php?191-Anthem-MRX-AV-Receivers-and-MRX-500-Review
...δηλαδή ~1.200 ευρώ

Ολα αυτα βεβαια με 1445 euro γιατι παραλειψα το αλλο κομματι της εξισωσης.
...μια χαρά την βρίσκω εγώ...στα περισσότερα μηχανήματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού η διαφορά τιμής είναι σαφώς μεγαλύτερη...

'Ηχοδομή' Στέλιο;;;

Καλησπέρα και από μένα. Καλοακουστος
Έχω τον MRX 500 σχεδόν 5 μήνες. Όταν θα κανεις το calibration με το ARC, απλά δεν θα πιστεύεις αυτό που θα ακούσεις μετά. Αλλάζει το μηχάνημα εντελώς.
Εγώ θα χαρακτήριζα το πριν και το μετά σαν ξεκούρδιστο και κουρδισμένο μουσικό όργανο.
Με τη ηχεία παίζεις?
...και γιατί δεν είπες κουβέντα τόσους μήνες;;;

...'abcd' βάλτου δέκα μέρες κράτηση για να μάθει:116:

εσύ με τι ηχεία παίζεις;το υπόλοιπο set up σου;;;

...για τον Στέλιο δες εδώ

...Καλοάκουστος παίδες...

δεν έχει προ σε αυτήν την κατηγορία τιμής η 'Anthem';

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879