GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Reaction score
11.755
Μαλακό, δεν έχεις σχέση με shifter αυτοκινήτου.

Αυτό για τα λάστιχα μπορείς να το τεκμηριώσεις περισσότερο;

Reaction score
49
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Μαλακό, δεν έχεις σχέση με shifter αυτοκινήτου.
Προφανές πως δεν έχει σχέση με ένα πραγματικό λεβιέ.
Αλλά θέλω να το κάνω λίγο πιο σκληρό!

Αυτό για τα λάστιχα μπορείς να το τεκμηριώσεις περισσότερο;

Με τα sport ελαστικά (όχι racing, semi ή απολύτως slick) το αυτοκίνητο έχει γενικά χαρακτήρα «καθημερινό».
Θα βγάλει μούτρα ή κώλο αν το στραμπουλίξεις, θα γλιστρήσει άτσαλα ή θα χάσει γραμμές, θα φρενάρει δυσκολότερα.
Αλλά ευτυχώς, η τιμονιέρα θα βοηθήσει να πληροφορηθείς το τι μέλλει γενέσθαι μερικά κλικ πριν το σημείο μη επιστροφής και έχεις χρόνο να κάνεις διορθωτικές παρεμβάσεις.
Είναι αυτό που λέμε: «το βλέπεις να 'ρχεται» και (αναλόγως το αυτοκίνητο βεβαίως) έχεις ελπίδες :114:

Πάντως σε μερικά πισωκίνητα με όχι υπερβολική δύναμη ή tuning, μπορείς να παίξεις με μαλακά εμπρός και πιο σκληρά πίσω για να δώσεις πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.
ΌΧΙ σε ZR1 όμως.....:116:

Reaction score
1.772
Απάντηση: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

παιδια η g25,g27 εχουν αισθηση στο πεταλι του φενου;
γιατι η dfgt ενω το τιμονι εχει το φρενο γιοκ.

Reaction score
49

παιδια η g25,g27 εχουν αισθηση στο πεταλι του φενου;
γιατι η dfgt ενω το τιμονι εχει το φρενο γιοκ.

Γιώργο αρχικά να σου αναφέρω πως έχουν διαφορετική σκληρότητα τα τρία πεντάλ.
Το γκάζι μαλακό, ο συμπλέκτης πιο σκληρός.
Το δε φρένο, σκληραίνει όσο βυθίζεται, παρέχοντας την αίσθηση που χρειάζεσαι σε οριακό φρενάρισμα (καλό είναι όμως το ABS να υπάρχει έστω και στο 1, έτσι το έχω εγώ, γιατί θα έχεις σίγουρα μπλοκάρισμα)

Από την άλλη, οι τιμονιέρες είναι μια καλή ευκαιρία να μάθει κανείς να φρενάρει με το αριστερό και ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιεί το φρένα και σαν μορφή αντισπιν με το δεξί στο πάτωμα. (όχι όμως για χρήση στο δρόμο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το αυτοκίνητό μας έχει συμπλέκτη ποδιού)

Reaction score
49

Πάντως η LDFGT είναι πολύ καλή αν συνυπολογίσεις τα χρήματα που κάνει (σχεδόν το 40% των G25/G27).
Και αν μιλάμε για «μετακινούμενη» τιμονιέρα βολεύει καλύτερα (μικρότερο βάρος/όγκος, λογικότερο κόστος).
Το μικρότερης διαμέτρου τιμόνι και η έλλειψη συμπλέκτη είναι ήσσονος σημασίας....

Reaction score
1.772

μα ξερω να φρεναρω με το αριστερο αλλα δεν νομιζω οτι με την τιμονιερα μπορεις να μαθης και

για κανονικο αυτοκινητο.

τι εννοεις οχι για χρηση στο δρομο;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

τι εννοεις οχι για χρηση στο δρομο;
Ο δρόμος δεν είναι ούτε πιστα,ούτε videogame.
Δεν έχει restart..

Reaction score
1.772

Ο δρόμος δεν είναι ούτε πιστα,ούτε videogame.
Δεν έχει restart..
αλλου το παει ο γιαννης.

μαλλον εννοει οτι θα καψεις το δισκο με τετοιους κανιβαλισμους.

Reaction score
49

αλλου το παει ο γιαννης.

μαλλον εννοει οτι θα καψεις το δισκο με τετοιους κανιβαλισμους.

Σωστά μίλησε ο Γιώργος.
Εκεί το πήγαινα..... :109:

Άλλωστε δε θα καιγόταν ο δίσκος αν το πόδι δεν είχε επαφή με το πεντάλ του συμπλέκτη. :121:

Reaction score
43
Re: Απάντηση: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Η G27 έχει περίπου ίδια αίσθηση με την G25 με ελαφρές βελτιώσεις στις λεπτομέρειες (της αίσθησης).

Το θέμα κατα τη γνώμη μου δεν είναι εκεί, αλλά στα πολλά mods που διατίθενται πλέον για την G27 και συμπεριλαμβάνουν απο αναβάθμιση στα ρουλεμάν μέχρι αλλαγή τιμονιού με Momo, Sparco, ελατηρίων πεντάλ συμπλέκτη και φρένων κλπ
Ενδεικτικά: click, click
Γιάννη όποτε βρεθείς Αθήνα πολύ ευχαρίστως να δοκιμάσεις το δικό μου setup με G27.
Και όποιος άλλος φίλος με "αδυναμία" στο Grand Turismo φυσικά θέλει θα μπορούσαμε να κανονίσουμε κάτι ευρύτερο...

Reaction score
43
Αλλαγή δεν έχω κάνει, εργοστασιακότατο είναι -ακόμα- αλλά έχω κάνει κατασκευή με κάθισμα bucket (πολύ στιβαρή) σταθερότατη στήριξη τιμονιέρας και πεντάλ και μία 32'' dedicated γι' αυτό το σκοπό. Το μόνο κακό είναι οτι εκεί που βρίσκεται δεν υπάρχει (ακόμα τουλάχιστον) πρόσβαση στο Internet...

Παρεμπιπτόντως να πω οτι εξαιρετική αίσθηση κατα τη διάρκεια περάσματος (κοινώς gameplay) απο την eau rouge έχω διαπιστώσει και με το F1 2010 για PS3 πάντα φυσικά...

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/1

Η G27 έχει περίπου ίδια αίσθηση με την G25 με ελαφρές βελτιώσεις στις λεπτομέρειες (της αίσθησης).

Το θέμα κατα τη γνώμη μου δεν είναι εκεί, αλλά στα πολλά mods που διατίθενται πλέον για την G27 και συμπεριλαμβάνουν απο αναβάθμιση στα ρουλεμάν μέχρι αλλαγή τιμονιού με Momo, Sparco, ελατηρίων πεντάλ συμπλέκτη και φρένων κλπ
Ενδεικτικά: click, click
Γιάννη όποτε βρεθείς Αθήνα πολύ ευχαρίστως να δοκιμάσεις το δικό μου setup με G27.
Και όποιος άλλος φίλος με "αδυναμία" στο Grand Turismo φυσικά θέλει θα μπορούσαμε να κανονίσουμε κάτι ευρύτερο...

Τα mods τα έχω δει πολύ καιρό τώρα.
Ο δε chili έχει κάνει ωραίες κατασκευές βελτιώσεις (ανάποδα πεντάλ πχ).
Και το καλό είναι πως τα mods παίζουν και στις δύο τιμονιέρες (25 και 27).

Όταν ανέβω πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση οι «καμμένοι» για κουβεντούλα. :105:

Θα έλεγα όμως να κανονίσουμε να φτιάξουμε avsite server και να παίξουμε μερικούς αγώνες όλοι μαζί.
Πως το βλέπετε? :121:

Reaction score
49

Αλλαγή δεν έχω κάνει, εργοστασιακότατο είναι -ακόμα- αλλά έχω κάνει κατασκευή με κάθισμα bucket (πολύ στιβαρή) σταθερότατη στήριξη τιμονιέρας και πεντάλ και μία 32'' dedicated γι' αυτό το σκοπό. Το μόνο κακό είναι οτι εκεί που βρίσκεται δεν υπάρχει (ακόμα τουλάχιστον) πρόσβαση στο Internet...
Εγώ παίζω στο σαλόνι (στον βιντεοπροβολέα).
Οπότε έχω κάποια καλά (πχ πρόσβαση στο internet για αναβαθμίσεις, on line game, πολύ καλό ήχο και άριστη εικόνα) αλλά και κάποια κακά (το βράδυ που συνήθως παίζω δεν έχω δυνατά τον ήχο γιατί κοιμάται η τσούπα μου, δεν μπορώ να έχω μπάκετ κάθισμα και πρέπει να μεταφέρω την βάση+τιμονιέρα, καμιά 40αριά κιλά πρέπει να είναι)

Είχα περιγράψει την κατασκευή της βάσης stand της G25 παλιότερα, την έχεις δει?

Παρεμπιπτόντως να πω οτι εξαιρετική αίσθηση κατα τη διάρκεια περάσματος (κοινώς gameplay) απο την eau rouge έχω διαπιστώσει και με το F1 2010 για PS3 πάντα φυσικά...

Πολύ καλή αίσθηση.
Έχω κάνει αρκετά περάσματα για να πιάσω τα πατήματά της Eau Rouge (αν και θεωρώ πολύ πιο πονηρή την Pouhon) και στα time attack με εκνευρίζει που η ομάδα της PD βγάζει πολύ εύκολα «ban» στον χρόνο αν ανοίξεις λίγο τις γραμμές. :110:

Ασύρματο δίκτυο δεν πιάνει στον χώρο σου?
Για να κανονίσουμε on line βόλτες?

Reaction score
11.755
Κάνε online ό,τι θέλεις, εγώ δεν έχω ιδέα. Είμαι μέσα για οποιονδήποτε αγώνα θέλετε, πολύ καλή ιδέα, αρκεί να μας δώσεις οδηγίες για το πώς να συνδεθούμε, κωδικούς και τέτοια. Επίσης να σου θυμίσω ότι δεν έχω saved game στο GT5, μετά τη νίλα που είχα πάθει με την προηγούμενη κονσόλα μου και έχω ξενερώσει να το ξαναπαίζω από την αρχή. Μόνο το πακέτο αυτό έχω, το αγόρασε ο αδερφός μου.

Reaction score
49

Θα κανονίσω με πρώην μαθητή μου να μου πει πως θα φτιάξουμε τον κλειστό server.
Και θα ενημερώσω για τα σχετικά!

Πέτρο, μετά τη ζημιά σου, κάνω σε ένα flash usb, dedicated για το ps3, save κάθε φορά που παίζω!
Αν γίνει καμιά στραβή, καλύπτομαι ή θα πρέπει να παίξω από την αρχή?
Γιατί στα saves που κάνω, λογικά υπάρχουν και διπλώματα, στατιστικά, οχήματα ακόμα και το dlc.

Reaction score
11.755
Δεν έχω ιδέα. Από τότε που την έπαθα σταμάτησα να ασχολούμαι, ξενέρωσα. Πριν καμιά βδομάδα ξαναξεκίνησα και έχω παίξει 3 φορές και αυτές σε arcade mode.

Reaction score
49

θα ρωτήσω στο gtplanet, στο forum, και θα ενημερώσω!
Και εμένα θα με χαλούσε πάρα πολύ, ιδιαίτερα μετά από τόσο κόπο σε διπλώματα (για καλά στατιστικά) και αγώνες για χρήμα κοκ.
Λογικά με το save στο φλασάκι πρέπει να είμαστε ΟΚ (ελπίζω δηλαδή....)

Reaction score
1.772

απο οσο καταλαβα μονο σε jailbraked ps3 μπορει να περαση save.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef