- Reaction score
- 11.755
Μαλακό, δεν έχεις σχέση με shifter αυτοκινήτου.
Αυτό για τα λάστιχα μπορείς να το τεκμηριώσεις περισσότερο;
Προφανές πως δεν έχει σχέση με ένα πραγματικό λεβιέ.Μαλακό, δεν έχεις σχέση με shifter αυτοκινήτου.
παιδια η g25,g27 εχουν αισθηση στο πεταλι του φενου;
γιατι η dfgt ενω το τιμονι εχει το φρενο γιοκ.
Ο δρόμος δεν είναι ούτε πιστα,ούτε videogame.τι εννοεις οχι για χρηση στο δρομο;
Ο δρόμος δεν είναι ούτε πιστα,ούτε videogame.
Δεν έχει restart..
αλλου το παει ο γιαννης.Ο δρόμος δεν είναι ούτε πιστα,ούτε videogame.
Δεν έχει restart..
αλλου το παει ο γιαννης.
μαλλον εννοει οτι θα καψεις το δισκο με τετοιους κανιβαλισμους.
Η G27 έχει περίπου ίδια αίσθηση με την G25 με ελαφρές βελτιώσεις στις λεπτομέρειες (της αίσθησης).
Το θέμα κατα τη γνώμη μου δεν είναι εκεί, αλλά στα πολλά mods που διατίθενται πλέον για την G27 και συμπεριλαμβάνουν απο αναβάθμιση στα ρουλεμάν μέχρι αλλαγή τιμονιού με Momo, Sparco, ελατηρίων πεντάλ συμπλέκτη και φρένων κλπ
Ενδεικτικά: click, click
Γιάννη όποτε βρεθείς Αθήνα πολύ ευχαρίστως να δοκιμάσεις το δικό μου setup με G27.
Και όποιος άλλος φίλος με "αδυναμία" στο Grand Turismo φυσικά θέλει θα μπορούσαμε να κανονίσουμε κάτι ευρύτερο...
Εγώ παίζω στο σαλόνι (στον βιντεοπροβολέα).Αλλαγή δεν έχω κάνει, εργοστασιακότατο είναι -ακόμα- αλλά έχω κάνει κατασκευή με κάθισμα bucket (πολύ στιβαρή) σταθερότατη στήριξη τιμονιέρας και πεντάλ και μία 32'' dedicated γι' αυτό το σκοπό. Το μόνο κακό είναι οτι εκεί που βρίσκεται δεν υπάρχει (ακόμα τουλάχιστον) πρόσβαση στο Internet...
Παρεμπιπτόντως να πω οτι εξαιρετική αίσθηση κατα τη διάρκεια περάσματος (κοινώς gameplay) απο την eau rouge έχω διαπιστώσει και με το F1 2010 για PS3 πάντα φυσικά...