- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Επανω ηταν τρομαρα σου.....απιστε θωμα..:116:
Επανω ηταν τρομαρα σου.....απιστε θωμα..:116:
Τες πα μιας και οι 2 λέμε το ίδιο πράγμα με διαφορετικές συχνότητες:110-115 db στα 40Hz στην θέση ακρόασης.
http://www.hometheaterhifi.com/technical-articles/165-what-it-means-and-how-to-use-it.htmlIt basically mirrors the dynamic range of the studio system, which in the case of all movie sound tracks, is 105 dB. Any single channel of the system is calibrated to play 0 dB FSD (the loudest sound the sound track can contain) at 105 dB (115 dB for the LFE channel)
Απο τον Μανωλη εχω ακουσει(σε ειδικο χωρο βεβαια)το καλυτερο πολυκαναλο συστημα.Το ξέρω βρε, μαζί είμασταν.
Αλλά εγώ δεν είχα έτοιμο τον χώρο που ετοιμάζω τώρα.
Οπότε αν ανέβει πάλι ο Μανώλης θα μου χρειαστεί.
Πάντως ειδικά στο θέμα της ρύθμισης του ήχου ήμουν πιο δύσπιστος.
Ε τώρα πια .......
Τωρα καταλαβα γιατι εγινε τοσο καλος ο Μανωλης. Πεστο βρε παιδι μου οτι εσυ τον εκπαιδευεις:116:Είναι μικρός ακόμα, θα μάθει.
Την Τετάρτη τον έχω ρεζερβάρει γιά τον ήχο του μίνι ΗΤ.
Να του μάθω και κάτι πραγματάκια γιά εικόνα και ήχο. :116:
Τον εκπαίδευσε στο μεγάλο hc, και θα τον βάλει να ρυθμίσει το μικρό, για να δει αν έχει εμπαιδώσει όσα διδάχτηκε. :116:Τωρα καταλαβα γιατι εγινε τοσο καλος ο Μανωλης. Πεστο βρε παιδι μου οτι εσυ τον εκπαιδευεις:116:
Είναι μικρός ακόμα, θα μάθει.
Να του μάθω και κάτι πραγματάκια γιά εικόνα και ήχο. :116:
:606: :135: :143:Τον εκπαίδευσε στο μεγάλο hc, και θα τον βάλει να ρυθμίσει το μικρό, για να δει αν έχει εμπαιδώσει όσα διδάχτηκε. :116:
Είναι μικρός ακόμα, θα μάθει.
Να του μάθω και κάτι πραγματάκια γιά εικόνα και ήχο.
Ήμουν παρών χθες στη ρύθμιση του mini hc του Zizik. Και μάρτυρας στο μαγικό άγγιγμα του Μίδα (Καστρουνή). Και λέω μαγικό άγγιγμα, γιατί εγώ δεν θα σκεφτόμουν να τοποθετήσω τα περιφερειακά με τέτοιο τρόπο.Τωρα καταλαβα γιατι εγινε τοσο καλος ο Μανωλης. Πεστο βρε παιδι μου οτι εσυ τον εκπαιδευεις
Και μετά πήρα μια γεύση από το μεγάλο. :111::111: Η εικόνα μου ήταν ήδη γνωστή, αλλά ο ήχος.... Με μια λέξη: μεγαλειώδης! Και δεν άλλαξε τίποτα από πλευράς πηγών και ηχείων. Ξαφνικά το χαμένο μπάσο των SVS και James αναδύθηκε σε τέτοιο βαθμό, που η περιγραφή "κλωτσιά στο στομάχι" είναι λίγη. Μπάσο που δεν το ακούς, αλλά το νιώθεις! Αααχχχχχχχχχ......... αυτό το hc του Zizik....
Όλα είναι αλλαγμένα, άλλο καλιμπράρισμα, τελείως διαφορετικά τα sub.Ζιζικάκη, ο Γιάννης άκουσε ότι είχα ακούσει εγώ, ή κάνατε καμμιά αλλαγή με το Μανώλη;