Dune Smart D1/H1 vs Pop CornHour C200 vs Pop corn Hour A300 Ποιο απ΄ολα?

Reaction score
7
Παιδια καλημερα.
Ειμαι κατοχος ενος Xtreamer απο τον Μαρτιο του 2010 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.Ηταν το πρωτο μου Media Player και με δικαιωσε με το παραπανω.
Οτι και να του εχω βαλει τα εχει παιξει χωρις καμια δυσκολια.Επισης προσφατα πηρα και ενα WD TV Live για την κρεβατοκαμαρα και ακομη και σημερα το Xtreamer δειχνει πιο φρεσκο & δυνατο.
Για καποιους λογους που θα σας πω παρακατω σκεφτομαι να το αντικαταστησω με κατι αλλο και αυτο θα το πουλησω η' το κρατησω γιατι ειναι τελειο και το λυπαμαι και θα το παω στο εξοχικο!
Οι λογοι/επιθυμιες για την αλλαγη που θελω να κανω την αλλαγη ειναι οι εξης:

1.Ικανοτητα αναπαραγωγης BD-Iso με πληρη υποστηριξη Menu (π.χ οπως ενα κανονικο Blu Ray Player).
2.Αναβαθμιση ποιοτητας εικονας και ηχου.
3.Δυνατοτητα συνδεσης εως και 3 εξωτερικων δισκων ταυτοχρονα.
4.Δυνατοτητα να γινεται η αναβαθμιση με στικακι γιατι προς το παρον δεν εχω γραμμη ιντερνετ εκει κοντα που ειναι το μηχανημα!
5.Ποιοτητα κατασκευης του Player και υποστηριξη του.
6.Συνδεση με Nas που θα δημιουργησω στο επομενο διαστημα.
7.Ευχρηστο χειριστηριο.

Και σιγουρα να μην ξεφυγουμε πολυ οικονομικα!

Απο ερευνα που εχω ψιλοκανει στο διαδικτυο και περιοδικα εχω καταληξει μεταξυ 3 μηχανηματων:

1.Dune Smart H1/D1 (Μαλλον το D1 γιατι το Η1 αργει σε παραδοση οπως μου λενε).
2.Pop Corn Hour C200 (Αν και ακριβοτερο)
3.Pop Corn Hour A300 To νεο μοντελο που ακομη δεν το πολυξερουμε.

Με ενδιαφερει Οπωσδηποτε που το εχω και στο Xtreamer να δειχνει preview το εξωφυλλο μιας ταινιας οταν περιηγουμε στους σκληρους δισκους εφοσον εχω βαλει μια εικονα (Jpeg) μεσα στο φακελλο!

Μου αρεσει πολυ οπως εχω δει στο C200 και A300 αυτες οι λειτουργιες τυπου Jukebox
Τι ειναι αυτα δεν τα πολυ καταλαβαινω.
Σαν μια διαδραστικη ταινιοθηκη με πληροφοριες και Cover για μια ταινια.
Αυτα ειναι Standard στα μηχανηματα η' ειναι παραπλευρα Gadjets που εγκαθιστα καθε χρηστης?
Πρεπει να υπαρχει συνδεση στο Internet για αυτα?
Δεν τα ξερω για αυτο και ρωτω.

Χρονος αγορας: Απο αυριο εως το πολυ 1 μηνα απο σημερα.Σιγουρα θα παιξει ρολο και ποτε οπως και ποσο θα πουληθει το Xtreamer μου.

Sorry για το μεγαλο post αλλα ηθελα να σας τα εξηγησω αναλυτικα!

Reaction score
1.458
Απάντηση: Dune Smart D1/H1 vs Pop CornHour C200 vs Pop corn Hour A300 Ποιο απ΄ολα?

Απ'όσα αναφέρεις το πιο πλήρες είναι το c-200 που μπορεί να γίνει και blu ray player με την προσθήκη bd-rom

Reaction score
7
Ευχαριστω κατ?αρχας για την άμεση απάντηση. Όντως το C200 και εγω πιστεύω Οτι Ειναι το πιο πλήρες. Όμως η προσθήκη του Blu Ray player δεν με ενδιαφέρει γιατι εχω κανονικό Blu Ray Player (Pioneer BD 51 FD). Μου άρεσε η παρουσίαση των Dune Smart που έκανες και με γεμίζει πολυ το Smart D1. Το προτείνεις;
Το εχω βρει στα 280 €. Δεν ειναι και λίγα αλλα ειναι πλήρες Player και έχει πλήρη πλοήγηση σε Bd Iso. Έτσι δεν Ειναι;
Μια ερώτηση όμως , μπορείς να μου πεις αν κάνει προεπισκοπηση το εξώφυλλο οταν περιηγήσε στα περιεχόμενα ενός σκληρού δίσκου π.χ σε μια ταινία Οπως κάνει το xtreamer , δηλαδη δεξιά απο την λίστα Οπως κινούμαι πάνω κάτω μου βγάζει το εξώφυλλο της ταινίας εφόσον εχω βάλει στο φάκελο μια εικόνα jpeg. Μου αρεσει αυτο και Θέλω να το εχω. Εννοώ αυτο:

http://r8e3ua.bay.livefilestore.com/y1pPMBMvYCTKsjCuVQiuiwd8aQZnv-L1Ha9OoiK6bWe5obZFXS8RrU0HJp8W4JmD4dLzfBj0CVflFdJXTxqT0DyADFDyyBB4alY/2_preview.jpg

Κατα τ?αλλα εσύ που το Έχεις τεστ άρει αξίζει;
Το C200 απαιτεί 80 περίπου ευρω επιπλέον. Τι λες;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Blind Guardian

Reaction score
1.458
Απάντηση: Dune Smart D1/H1 vs Pop CornHour C200 vs Pop corn Hour A300 Ποιο απ΄ολα?

Εχει ανάλογα και το dune,με προγράμματα 3ων βέβαια!Νομίζω στα λεφτά αυτά και αφού έχεις και bd player πάρε το A-300!

Reaction score
7

Εχει ανάλογα και το dune,με προγράμματα 3ων βέβαια!
Τετιοων χρημματων Player και δεν εχει κατι τεοιο απο μονο του και χρειαζεται προγραμματα τριτων?
Κουφο!
Το Pop Corn Hour A300 θα το κανει μονο του λες?

Reaction score
1.458

Τα προγούμενα popcorn με τα τελευταία firmware το κάνουν μόνα τους,αρκεί να είναι σωστά οι τίτλοι των ταινιών.Γιατί όχι και το καινούριο μοντέλο Α-300?

Reaction score
7

Τα προγούμενα popcorn με τα τελευταία firmware το κάνουν μόνα τους,αρκεί να είναι σωστά οι τίτλοι των ταινιών.Γιατί όχι και το καινούριο μοντέλο Α-300?
Γιατι να ειναι γραμμενα τελεια οι τιλοι?
Μηπως εννοεις Matching τιτλων απο το ιντερνετ?
Εγω αυτο που ζηταω ειναι οπως σε εναν υπολογιτη επιλεγεις π.χ αν θες να βλεπεις εναν φακελο σαν λιστα,σαν λεπτομερειες η' σαν μικρογραφια.
Ενα απλο Xtreamer να κανει κατι τετοιο και οχι ενα Dune?
Τελευταια ερωτηση αν ξερεις που μπορω να δω απο κοντα ενα Dune Smart και να παιξω λιγο με τα μενου του?
Οπως και Pop corn Hour να δω απο κοντα!
Thanks....σε κουρασα!

Reaction score
1.458

Dune smart θα δεις από κοντά στην αντιπροσωπεία,στην Ηλιούπολη.Για popcorn φαντάζομαι ο έλληνας αντιπρόσωπος θα έχει δείγμα,αλλά δεν το ξέρω σίγουρα!
Σχετικά με τα εξώφυλλα το κάνει και το popcrn αυτόματα και όλα τα άλλα media players επίσης με προγράμματα 3ων(free φυσικά),απλά όσο πιο σωστός είναι ο τίτλος τόσο πιο εύκολα θα βρει τα covers και την περίληψη!Αλλωστε στο πέρασμα των χρόνων υπάρχουν πολλές ταινίες με ίδιο τίτλο!
Πάντως αφού έχεις bd player και θες μόνο media player υπάρχουν φθηνότερες και εξίσου ποιοτικές λύσεις!

Reaction score
7
Dune smart θα δεις από κοντά στην αντιπροσωπεία,στην Ηλιούπολη.Για popcorn φαντάζομαι ο έλληνας αντιπρόσωπος θα έχει δείγμα,αλλά δεν το ξέρω σίγουρα!
Σχετικά με τα εξώφυλλα το κάνει και το popcrn αυτόματα και όλα τα άλλα media players επίσης με προγράμματα 3ων(free φυσικά),απλά όσο πιο σωστός είναι ο τίτλος τόσο πιο εύκολα θα βρει τα covers και την περίληψη!Αλλωστε στο πέρασμα των χρόνων υπάρχουν πολλές ταινίες με ίδιο τίτλο!
Πάντως αφού έχεις bd player και θες μόνο media player υπάρχουν φθηνότερες και εξίσου ποιοτικές λύσεις!
Σχετικά με τον αντιπρόσωπο λες να έχει κάποιο ανοιχτό και συνδεμένο να το περίεργαστώ λιγο;
Τώρα σχετικά με το να παρω Ένα φθηνότερο Player αν δεν με καλύψει κάποιο απο τα παραπάνω κρατάω το Xtreamer μου που με εξαίρεση την πλοήγηση menu se BdRips Iso που δεν κάνει (αλλα το Θέλω) το κρατάω και ειναι μια χαρα. Σε Ευχαριστω πάντως για ολα!!!!

---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.414769,22.763238

Blind Guardian

Reaction score
1.458

Στον αντιπρόσωπο εδώ,για τα dune όποιο και να έχει συνδεδεμένο το ίδιο είναι!Σίγουρα κάποιο έχει πάντως!
Δεν έχει αλλάξει κάτι πολύ δραματικά σχετικά με τα media players!Αν σε ικανοποιεί το Xtreamer κράτα το γιατί όχι?Δεν υστερεί σε κάτι επί της ουσίας με τα νεώτερα μοντέλα!

Reaction score
0

Μη τη ψάχνεις...Αυτό που χρειάζεσαι είναι το NetGear NTV-550, αφού έχεις ξεχωριστό BD player.Με 120 ευρώ έχεις και Sigma 8642, και full BD menu, και ΝΜΤ Jukebox, και υποστήριξη σε όλα τα φορμά ήχου μέχρι 7.1 (passthrough, bitstream), και καλό DAC για δικάναλο, και την ίδια εικόνα με τα υπόλοιπα που ψάχνεις, τα οποία και έχω (εσχάτως το PCH C-200)...

Reaction score
7
Σωστή η πρόταση και ευχαριστώ. Κανόνισα ομωs επι των ημερών να πάω στη αντ/πεια των Dune να δω απο κοντα το μενού των Dune. Με ενδιαφερει το D1. Θα παρω και ενα σκληρό δίσκο μαζι με υλικό μου να το δω απο κοντα σαν μενού και πως παίζει να μου φύγει η απορία.

Blind Guardian

Reaction score
1.458

Το netgear έχει όμως κάποια θεματάκια με τους ελληνικούς υπότιτλους.Η μήπως το διόρθωσαν πλέον?

Reaction score
7
Το netgear έχει όμως κάποια θεματάκια με τους ελληνικούς υπότιτλους.Η μήπως το διόρθωσαν πλέον?
Αν Ειναι να παρω κατι θα Ειναι το Dune Smart D1 ή κάποιο Pop Corn Hour. Τιποτα άλλο. Αν δεν παρω κάποιο απο αυτα μένω με το Xtreamer που Ειναι μια χαρα!!!!
Καθοριστική θα Ειναι η επίσκεψη στο κατάστημα με τα Dune που θα τα δω απο κοντα!!!!

Blind Guardian

Reaction score
0

Δεν δείχνει το τονισμένο κεφαλαίο Α, αν παίζεις εξωτερικούς...αν τους καις στη ματρόσκα δεν υπάρχει κανένα θέμα !

Reaction score
0

Αν Ειναι να παρω κατι θα Ειναι το Dune Smart D1 ή κάποιο Pop Corn Hour. Τιποτα άλλο. Αν δεν παρω κάποιο απο αυτα μένω με το Xtreamer που Ειναι μια χαρα!!!!
Καθοριστική θα Ειναι η επίσκεψη στο κατάστημα με τα Dune που θα τα δω απο κοντα!!!!

Εσύ θα χάσεις :142: ...πλάκα κάνω !

Μέχρι να πας από το Βαγγέλη, θα σου βάλω μερικές φώτο από το μενού...όλα τα Dune τα ίδια έχουν.

Reaction score
7
Καλημερα και Ευχαριστω. Αν μπορείς βάλε Φωτό που θα Έχεις συνδέσει π.χ Ένα σκληρό δισκο με περιεχόμενα Ένα φάκελο που να περιέχει εκτός απο ενα αρχείο , πες MKV να έχει και 1 εικόνα jpeg. Θέλω να δω απ?εξω πριν κανείς enter να μπεις στο φάκελο αν σου κάνει preview , δηλαδή αν σου δείχνει το cover απ?εξω.

Blind Guardian

Reaction score
0

Καλημερα και Ευχαριστω. Αν μπορείς βάλε Φωτό που θα Έχεις συνδέσει π.χ Ένα σκληρό δισκο με περιεχόμενα Ένα φάκελο που να περιέχει εκτός απο ενα αρχείο , πες MKV να έχει και 1 εικόνα jpeg. Θέλω να δω απ?εξω πριν κανείς enter να μπεις στο φάκελο αν σου κάνει preview , δηλαδή αν σου δείχνει το cover απ?εξω.
Δεν κάνουν τέτοια πράγματα τα Dune...τα αυτονόητα δηλαδή, δυστυχώς δεν.

Δεν ξέρω αν με το νέο φιρμ θα το φτιάξουν.

Αντίθετα το PCH 200 το κάνει, ενώ το NTV550 πάει ένα βήμα παραπέρα, μαζί με το εξώφυλλο σου δείχνει και διάρκεια ταινίας, κωδικοποίηση και ήχο...

Reaction score
7
Μα ειναι δυνατον κατι τετοιο να μην το κανει; Και το κανει το WD ΤV LIVE & TO XTREAMER;
Μπορείς να βάλεις μια Φωτό απο το PCH 200 να δω πως το δείχνει;

Blind Guardian

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos