Service.......μας δουλεύουν !!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Θελω να πω εναν προβληματισμο μου που πολυ φοβαμαι οτι αρκετοι απο εμας μπορει να αντιμετωπισουμε!!!

Εχω τον προβολεα της OPTOMΑ τον 79 στα 720 p εδω και 5 χρονια καρφωμενο επανω σε line interractive UPS ,εχοντας αλλαξει 3 φορες λαμπα (τον δουλευω σχεδον καθε μερα)και χωρις ποτε κανενα αλλο προβλημα να εχει αντιμετωπισει!!!!

Εδω και 15 μερες(κοντευω να λαλησω)επαψε να λειτουργει χωρις να εχει την παραμικρη ενδειξη--παντα αναβει ενα λαμπακι οταν υπαρχει προβλημα--και τον εστειλλα στο Service για τσεκαρισμα και να δουμε τι παιζει !

Δυστυχως μετα απο 2 μερες με πηραν και μου ειπαν οτι εχει καει η πλακετα του τρφοδοτικου ,η παλκετα Balance (καπως ετσι μου την ειπαν)και αλλη μια πλακετα που επικοινωνει με τον χρωματικο τροχο.....το αποτελεσμα αυτου ....860 ευρα!!!

Το προιγουμενο βραδυ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ καρφωμενο στο UPS και τον εκλεισα επισης κανονικοτατα χωρις το παραμικρο προβλημα!
Απλα την επομενη μερα δεν ξανα αναψε ,χωρις την παραμικρη ενδειξη!!!

Και λεω εγω τωρα....μηπως τελικα ρε παιδια ,μας δουλευουν στα Service και προτιμουν την ευκολη λυση απλα μια αντικατασταση μιας πλακετας απο το να τσεκαρουν καποια καμμενα υλικα στην οποια πλακετα?

Μηπως πιστευουν οτι τρεχουν οι παραδες απο τις τσεπες μας ?

Μηπως πλεον ειναι παγια πολιτικη να μην μπαινει κολλητηρι στα εξαρτηματα παρα προτιμουν να φορτωνουν με την μια στον πελατη την αγορα εξ ολοκληρου μιας πλακετας απο το να ασχοληθουν με αυτην?

Εγω το χαρακτηριζω αλητεια παντως οσο και αν ακουγεται ασκημα!!

Δηλαδη ρε σεις ετσι ευκολα ο καθενας μπορει να πεταει τα χιλιαρικα ?

Δεν μπορει μια πλακετα τροφοδοτικου να καηκε ετσι ευκολα ολοκληρη......ειναι κοροιδια μεγιστη εις βαρος του καταναλωτη!!!!

Δεν θελω να γραψω οτι φταiει το συγκεκριμενο service ,απλα μηπως πλεον ειναι γραμμη ωστε να μην τσεκαροντε οι βλαβες παρα να γινεται απλα μια αντικατασταση της εκαστοτε πλακετας?

Τι υπαρχουν τα ρημαδια τα κολλητηρια?
Ε?

:122::122::101:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Service.......μας δουλεουν !!!!!!!!!!!

Βλαση, τεχνικος δεν ειμαι και μπορει να εχεις και απολυτο δικαιο στα λεγομενα σου.
Ομως...μηχανες ειναι δεν χρειαζονται απαραιτητα και προειδοποιηση.
Το ιδιο που θα μπορουσε να συμβει στο αυτοκινητο σου, η σε μια ηλεκτρικη συσκευη του σπιτιου σου, θα μπορουσε
να συμβει και στο προβολικο σου.
Απο την αλλη βεβαια ποτε δεν πρεπει να αποκλειουμε ολα τα ενδεχομενα...

Reaction score
15.548

Δεν ειναι τυχαιο αγορινα μου αυτο που εγινε....
...χλωμιασε η πλακετα απο το ηχητικο αποτελεσμα και δεν αντεξε....:116:
Αλλαγη προβολεα θελει να σου πει.....δεν κολαω φιλε μου πλεον....δεν αντεχω..

Οι πλακετες ετσι ειναι Βλαση....
...συνηθως δεν παθαινουν τιποτα,ομως εαν γινει κατι θελει αλλαγη.

Προσφατα ειχα προβλημα στην δουλεια με την μηχανη,μετα απο ελεγχο βρεθηκε οτι μια πλακετα μια δουλευε σωστα και μια οχι.!!!!!
Ετσι και εγινε η αντικατασταση της για να λειτουργουν ολα ομαλα...
Το κομματι της πλακετας ειχε 15000 ευρω....
Βεβαια το μηχανημα στοιχιζει 1.300.000 ....αλλα δεν εχει σημασια.
τα οικονομισαν παλι οι γερμαναραδες

καλες αγορες σε 1080p πλεον.....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.016

Εγώ ο άσχετος αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν να κλείσει κανονικά το μηχάνημα

και την επόμενη μέρα να έχουν καεί τρεις πλακέτες; :422:

Reaction score
8.350
Απάντηση: Service.......μας δουλεύουν !!!!!!!!!!!

φιλε μπορει ναχεις και δικιο αλλα αυτο μονο αν βρεις αλλο τεχνικο μπορεις να το διαπιστωσεις.
Ουτως η αλλως αυτα τα ευρα δεν θα τα δωσεις,οποτε παρε το προβολι και ψαξε κανενα αλλο τεχνικο για δευτερη γνωμη.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Για να βρεις το πρόβλημα θα πρέπει να έχεις τα σχέδια της πλακέτας με τις επισημάνσεις του κατασκευαστή σε διάφορα σημεία και ειδικά όργανα ελέγχου.
Οι πλακέτες τροφοδοσίας είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν από έμπειρο τεχνικό γιατί είναι λίγο πολύ γνωστός ο τρόπος που δουλεύουν.
Τα ηλεκτρονικά είναι περίεργα, μπορούν να σου κάνουν πολλά τρελά στα καλά καθούμενα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τα τροφοδοτικα αυτου του τυπου εχουν ημερομηνια ληξης
ημερομηνια που σχετιζεται με την χρηση
αν θες τηλεφωνο τεχνικου ,( αν γινεται κατι ετσι) σου λεω
το ups δεν εχει καμμια σχεση με την καταχρηση που εκανες
πιθανο πας για αλλον
και τα τροφοδοτικα δεν χαλανε με 12 ατοκες δοσεις
μια και εξω

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Εγώ ο άσχετος αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν να κλείσει κανονικά το μηχάνημα

και την επόμενη μέρα να έχουν καεί τρεις πλακέτες; :422:
ναι μου εχει τυχει σε αλλη συσκευη (audyssey)
βεβαια μετα εβαλα τον τεχνικο μου και μου σχεδιασε ενα γραμικο στην θεση του παλμοτροφοδοτικου και ησυχασα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.639

Θελω να πω εναν προβληματισμο μου που πολυ φοβαμαι οτι αρκετοι απο εμας μπορει να αντιμετωπισουμε!!!

Εχω τον προβολεα της OPTOMΑ τον 79 στα 720 p εδω και 5 χρονια καρφωμενο επανω σε line interractive UPS ,εχοντας αλλαξει 3 φορες λαμπα (τον δουλευω σχεδον καθε μερα)και χωρις ποτε κανενα αλλο προβλημα να εχει αντιμετωπισει!!!!

Εδω και 15 μερες(κοντευω να λαλησω)επαψε να λειτουργει χωρις να εχει την παραμικρη ενδειξη--παντα αναβει ενα λαμπακι οταν υπαρχει προβλημα--και τον εστειλλα στο Service για τσεκαρισμα και να δουμε τι παιζει !

Δυστυχως μετα απο 2 μερες με πηραν και μου ειπαν οτι εχει καει η πλακετα του τρφοδοτικου ,η παλκετα Balance (καπως ετσι μου την ειπαν)και αλλη μια πλακετα που επικοινωνει με τον χρωματικο τροχο.....το αποτελεσμα αυτου ....860 ευρα!!!

Το προιγουμενο βραδυ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ καρφωμενο στο UPS και τον εκλεισα επισης κανονικοτατα χωρις το παραμικρο προβλημα!
Απλα την επομενη μερα δεν ξανα αναψε ,χωρις την παραμικρη ενδειξη!!!

Και λεω εγω τωρα....μηπως τελικα ρε παιδια ,μας δουλευουν στα Service και προτιμουν την ευκολη λυση απλα μια αντικατασταση μιας πλακετας απο το να τσεκαρουν καποια καμμενα υλικα στην οποια πλακετα?

Μηπως πιστευουν οτι τρεχουν οι παραδες απο τις τσεπες μας ?

Μηπως πλεον ειναι παγια πολιτικη να μην μπαινει κολλητηρι στα εξαρτηματα παρα προτιμουν να φορτωνουν με την μια στον πελατη την αγορα εξ ολοκληρου μιας πλακετας απο το να ασχοληθουν με αυτην?

Εγω το χαρακτηριζω αλητεια παντως οσο και αν ακουγεται ασκημα!!

Δηλαδη ρε σεις ετσι ευκολα ο καθενας μπορει να πεταει τα χιλιαρικα ?

Δεν μπορει μια πλακετα τροφοδοτικου να καηκε ετσι ευκολα ολοκληρη......ειναι κοροιδια μεγιστη εις βαρος του καταναλωτη!!!!

Δεν θελω να γραψω οτι φταiει το συγκεκριμενο service ,απλα μηπως πλεον ειναι γραμμη ωστε να μην τσεκαροντε οι βλαβες παρα να γινεται απλα μια αντικατασταση της εκαστοτε πλακετας?

Τι υπαρχουν τα ρημαδια τα κολλητηρια?
Ε?

:122::122::101:
Τζάμπα χαλιέσαι.

πλέον, τα τμήματα "σέρβις" των εταιριών δεν ασχολούνται με την επιδιόρθωση οποιασδήποτε πλακέτας.
δε το πληρώνει η εταιρία αυτό, και δε το έχει. (δε πληρώνει ούτε τον απαραίτητο εξοπλισμό, ούτε την απαραίτητη γνώση στους τεχνικούς της)

το μόνο που κάνουν σε αυτά τα τμήματα "σέρβις" είναι να αλλάζουν ολόκληρες τις πλακέτες. Έτσι δουλεύουν πλέον. (ξεκουμπώνουν τη μία και κουμπώνουν την άλλη. να, αυτά.)

χαλάρωσε, πάρε ένα φρέσκο προβολάκι (δες τι πήρε ο κοτσίδης και κάνε το ίδιο) και κάτσε να ξαναδείς τις ταινίες σου!

Reaction score
6

Δεν νομίζω ότι κάποια σοβαρή εταιρεία θα έλεγε στον πελάτη της έτσι για πλάκα ότι κάηκε η πλακέτα και κάνει 850€. Θα κινδύνευε να τον δυσαρεστήσει και να τον έχανε από πελάτη στην επόμενη αγορά του. Αν η ζημιά ήταν μικρή θα μπορούσε να στον φτιάξει και να σου ζητήσει εργατικά ,ας πούμε 100€ .Πίστεψέ με τα 100€ θα τα έδινες ,θα ήσουν υπερ ευχαριστημένος ,και η εταιρεία θα έβγαζε 100€.Άραγε ξέρεις τι νέο μηχάνημα πρέπει να σου πουλήσει για να βγάλει 100€ κέρδος με τα σημερινά περιθώρια κέρδους των εταιρειών λόγω ανταγωνισμού. Αντί αυτού προτίμησε να σε ενημερώσει για τις επιλογές σου .Πάντως μεταξύ μας (αν μπορώ να το πω αυτό) με 3 αλλαγές λάμπας και απροβλημάτιστη λειτουργία 5 χρόνων ,νομίζω ότι τα λεφτά του τα έβγαλε!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Δεν νομίζω ότι κάποια σοβαρή εταιρεία θα έλεγε στον πελάτη της έτσι για πλάκα ότι κάηκε η πλακέτα και κάνει 850€. Θα κινδύνευε να τον δυσαρεστήσει και να τον έχανε από πελάτη στην επόμενη αγορά του. Αν η ζημιά ήταν μικρή θα μπορούσε να στον φτιάξει και να σου ζητήσει εργατικά ,ας πούμε 100€ .Πίστεψέ με τα 100€ θα τα έδινες ,θα ήσουν υπερ ευχαριστημένος ,και η εταιρεία θα έβγαζε 100€.Άραγε ξέρεις τι νέο μηχάνημα πρέπει να σου πουλήσει για να βγάλει 100€ κέρδος με τα σημερινά περιθώρια κέρδους των εταιρειών λόγω ανταγωνισμού. Αντί αυτού προτίμησε να σε ενημερώσει για τις επιλογές σου .Πάντως μεταξύ μας (αν μπορώ να το πω αυτό) με 3 αλλαγές λάμπας και απροβλημάτιστη λειτουργία 5 χρόνων ,νομίζω ότι τα λεφτά του τα έβγαλε!!
Συμφωνω μαζι σου φιλε μου απλα θεωρω οτι ευκολα πια αρκετες εταιριες κινουνται πλεον στο δρομο των spare parts πολυ ποιο ευκολα απο οτι στο παρελθον οπου το κολλητηρι δεν σταματαγε να καιει !!!!!!!!
Τωρα το οτι το προβολι μου τα εβγαλλε τα λεφτα του σαφως......ομως αν μπορει να φτιαχτει γιατι να μην γινει?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Service.......μας δουλεύουν !!!!!!!!!!!

Θα πώ μια ιστοριούλα για το service μιάς πολύ μεγάλης εταιρίας, χωρίς φυσικά να χρησιμοποιήσω πραγματικές ονομασίες για ευνόητους λόγους .

Ας πούμε ότι ο τεχνικός είναι ο Χ και ο προιστάμενος του sevice ο Ψ.

Ερχεται στο service ηλεκτρονική συσκευή αξίας περίπου 7.500 ευρώ απο έναν πολύ μεγάλο και καλό πελάτη με βλάβη. Μετά τον γρήγορο έλεγχο της συσκευής απο τον Χ ,διαπιστώθηκε κλασική διορθώσιμη βλάβη ,καλυπτόμενη μάλιστα οικονομικά απο τη μαμά πολυεθνική εταιρία .Ενα γνωστό τσίπ που με οδηγίες της ίδιας εταιρίας αστοχεί και χρήζει αντικατάστασης. Δουλειά πεντάλεπτου με κόστος 0 ευρώ.
ο Χ ενημερώνει τον Ψ για το είδος βλάβης και εκείνος απλά ρωτάει τον Χ αν έχουν ακόμη στο ράφι τους εκείνη την ίδια ηλεκτρονική συσκευή που είχε χτυπηθεί απο κεραυνό και είχαν αντικαταστήσει σε άλλον πελάτη πριν καιρό.Ο Χ απαντάει πως ναι.

Ο Ψ τότε δίνει εντολή να ενημερωθεί ο πελάτης ότι η συσκευή του έχει καμμένες τρείς πλακέτες που χρήζουν προς αντικατάσταση με κόστος περίπου 1100 ευρώ η μία. Ο Χ φυσικά κάνει αυτό που του ζήτησε ο προιστάμενος του .
Ο πελάτης ενημερώνεται και αποφασίζει να του σταλεί πίσω η συσκευή του μέχρι να σκεφτεί τι θα κάνει.

Τότε ο Ψ δίνει εντολή στον Χ να τοποθετήσει πάνω του τις τρείς καμμένες πλακέτες απο την συσκευή που είχαν στο ράφι τους,και να τη στείλει πίσω στον πελάτη .Επίσης αυτές που δουλεύουν (με αλλαγμένο το τσιπ φυσικά) απο τη συσκευή του πελάτη να μπούν στο δικό τους .

Ο πελάτης παραλαμβάνει και θεωρώντας ότι το service της αντιπροσωπείας τον κοροιδεύει, θέλοντας απλά να του τα πάρει, στέλνει την συσκευή του, σε ανεξάρτητο πλην αναγνωρισμένο service για δεύτερη διάγνωση. Eισπράτει όμως την ίδια διάγνωση με το ίδιο κόστος και τότε πράγματι διασταυρώνει τα λεγόμενα του επίσημου service.

Tότε παίρνει την απόφαση του και αγοράζει καινούργια συσκευή απο την εταιρία, μιας και φάνηκε και τόσο αξιόπιοστη στα μάτια του. Η εταιρία με χαρά κάνει την πώληση και την καινούργια εγκατάσταση.

Η παλιά καμμένη συσκευή που είχε στο ράφι της η εταιρία και πλέον δούλευε μια χαρά, πουλήθηκε και αυτή σαν προσφορά σε άλλον ευχαριστημένο πελάτη.

Μπορεί κάποιος να υπολογίσει το κέρδος που είχε η εταιρία απο μία απλή περίπτωση βλάβης και όχι απαραίτητα μόνο οικονομική?

Τέτοιες παρόμοιες περιπτώσεις υπήρξαν 10άδες για να μην πώ 100άδες στο επόμενο εξάμηνο, μέχρι που ο Χ παραιτήθηκε.

Η ιστορία είναι πραγματική και σίγουρα μπορείτε να φανταστείτε ποίος ήταν ο Χ.

Δεν λέω ότι αυτό ισχύει για όλα τα service στην Ελλάδα ,απλά μια ιστορία εξιστόρησα παραπάνω.

Τα μεγάλα service απασχολούν πολλά άτομα και έχουν πολλά έξοδα. Εξοδα τα οποία πρέπει να βγαίνουν για να δείχνει υγιής κομμάτι της εταιρίας.

Reaction score
8.350

γι αυτο το λογο εγω συστηνω να πηγαινετε πρωτα σε καποιο ανεξαρτητο τεχνικο που δεν εχει να κανει με την αντιπροσωπια και δεν εχει αλλες συσκευες.Ο οποιοσδηποτε καλος τεχνικος μπορει να διαπιστωσει καταρχην το προβλημα και αφου ξερετε τι συμβαινει πληρωνοντας μια μικρη αμοιβη,μετα μπορειτε να κινηθειτε.

Reaction score
6

Χωρίς να θέλω να το παίξω συνήγορος του διαβόλου.....
Δεν σημαίνει ότι όλες οι εταιρείες έχουν προϊσταμένους σαν τον Ψ και υπαλλήλους σαν τον Χ. Υπάρχουν και εταιρείες που δουλεύουν σωστά και σέβονται τα λεφτά που τους δίνει ο πελάτης τους. Σε μια από αυτές έτυχε να εργάζομαι μέχρι πριν από 3 χρόνια . Απεναντίας μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις προσπαθούσαμε να 'καλύψουμε' τον πελάτη σε βάρος της 'μαμάς' εταιρείας.
Βέβαια οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα ,αλλά στην Ελλάδα δυστυχώς τείνει να καταντήσει ο κανόνας η εξαίρεση και η εξαίρεση ο κανόνας.Γι' αυτό έχουμε πάει κατά διαόλου και μας κοροϊδεύει όλη η υφήλιος για τη λαμογιά μας. Αν την χρησιμοποιούσαμε τουλάχιστον για καλό σκοπό!!

Reaction score
462
Απάντηση: Re: Απάντηση: Service.......μας δουλεύουν !!!!!!!!!!!

Θα πώ μια ιστοριούλα για το service μιάς πολύ μεγάλης εταιρίας, χωρίς φυσικά να χρησιμοποιήσω πραγματικές ονομασίες για ευνόητους λόγους .

Ας πούμε ότι ο τεχνικός είναι ο Χ και ο προιστάμενος του sevice ο Ψ.

Ερχεται στο service ηλεκτρονική συσκευή αξίας περίπου 7.500 ευρώ απο έναν πολύ μεγάλο και καλό πελάτη με βλάβη. Μετά τον γρήγορο έλεγχο της συσκευής απο τον Χ ,διαπιστώθηκε κλασική διορθώσιμη βλάβη ,καλυπτόμενη μάλιστα οικονομικά απο τη μαμά πολυεθνική εταιρία .Ενα γνωστό τσίπ που με οδηγίες της ίδιας εταιρίας αστοχεί και χρήζει αντικατάστασης. Δουλειά πεντάλεπτου με κόστος 0 ευρώ.
ο Χ ενημερώνει τον Ψ για το είδος βλάβης και εκείνος απλά ρωτάει τον Χ αν έχουν ακόμη στο ράφι τους εκείνη την ίδια ηλεκτρονική συσκευή που είχε χτυπηθεί απο κεραυνό και είχαν αντικαταστήσει σε άλλον πελάτη πριν καιρό.Ο Χ απαντάει πως ναι.

Ο Ψ τότε δίνει εντολή να ενημερωθεί ο πελάτης ότι η συσκευή του έχει καμμένες τρείς πλακέτες που χρήζουν προς αντικατάσταση με κόστος περίπου 1100 ευρώ η μία. Ο Χ φυσικά κάνει αυτό που του ζήτησε ο προιστάμενος του .
Ο πελάτης ενημερώνεται και αποφασίζει να του σταλεί πίσω η συσκευή του μέχρι να σκεφτεί τι θα κάνει.

Τότε ο Ψ δίνει εντολή στον Χ να τοποθετήσει πάνω του τις τρείς καμμένες πλακέτες απο την συσκευή που είχαν στο ράφι τους,και να τη στείλει πίσω στον πελάτη .Επίσης αυτές που δουλεύουν (με αλλαγμένο το τσιπ φυσικά) απο τη συσκευή του πελάτη να μπούν στο δικό τους .

Ο πελάτης παραλαμβάνει και θεωρώντας ότι το service της αντιπροσωπείας τον κοροιδεύει, θέλοντας απλά να του τα πάρει, στέλνει την συσκευή του, σε ανεξάρτητο πλην αναγνωρισμένο service για δεύτερη διάγνωση. Eισπράτει όμως την ίδια διάγνωση με το ίδιο κόστος και τότε πράγματι διασταυρώνει τα λεγόμενα του επίσημου service.

Tότε παίρνει την απόφαση του και αγοράζει καινούργια συσκευή απο την εταιρία, μιας και φάνηκε και τόσο αξιόπιοστη στα μάτια του. Η εταιρία με χαρά κάνει την πώληση και την καινούργια εγκατάσταση.

Η παλιά καμμένη συσκευή που είχε στο ράφι της η εταιρία και πλέον δούλευε μια χαρά, πουλήθηκε και αυτή σαν προσφορά σε άλλον ευχαριστημένο πελάτη.

Μπορεί κάποιος να υπολογίσει το κέρδος που είχε η εταιρία απο μία απλή περίπτωση βλάβης και όχι απαραίτητα μόνο οικονομική?

Τέτοιες παρόμοιες περιπτώσεις υπήρξαν 10άδες για να μην πώ 100άδες στο επόμενο εξάμηνο, μέχρι που ο Χ παραιτήθηκε.

Η ιστορία είναι πραγματική και σίγουρα μπορείτε να φανταστείτε ποίος ήταν ο Χ.

Δεν λέω ότι αυτό ισχύει για όλα τα service στην Ελλάδα ,απλά μια ιστορία εξιστόρησα παραπάνω.

Τα μεγάλα service απασχολούν πολλά άτομα και έχουν πολλά έξοδα. Εξοδα τα οποία πρέπει να βγαίνουν για να δείχνει υγιής κομμάτι της εταιρίας.
Πραγματικα εχω θυμωσει με αυτο που εγραψες φιλε μου!!!Ειναι απαραδεκτο αισχρο και ...........
Ο τυπος (Ψ) θελει γαμ.....σι χωρις σαλιο,να παθει τα χιλια κακα της μοιρας του ο αλητης.
Χιλια συγνωμη που εκφραζομαι ετσι αλλα ετσι μου βγηκε διαβαζοντας το αρθρο του φιλου μας.
Απο κατι τετοιου ειδους αλητες καταντησαμε ετσι σε ολα τα επιπεδα της κοινωνιας μας.
Ολα αυτα πρεπει να καταγγελονται για να καταλαβαινει ο κοσμος τι γινεται,αισχος και παλι αισχος,να τα παθει ο (Ψ) ΕΠΙ ΧΙΛΙΑ!!!!

Reaction score
462

Βλασση μη μασας,παρε τηλ τον Αργυρη και επικοινωνησε με τον τεχνικο του,και αστους (στο επισημο σερβις) να κουρευονται.
Τα ιδια και τα ιδια παντου γ.μω το κερατο τους!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.477
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO