1.600.000 km με Honda Accord ΄90

Reaction score
28.458
Παρέλαση και δώρο αυτοκίνητο για τον millionmile-Joe
Μπορεί εδώ στην Ελλάδα οι καθιερωμένες παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου να μην "κύλισαν" ως συνήθως, στην Αμερική όμως, και συγκεκριμένα στην πόλη Saco (Maine), έγινε μια εντελώς διαφορετική παρέλαση. Όχι φυσικά λόγω κάποιας εθνικής επετείου, αλλά προς τιμήν του Joe LoCicero που κατάφερε να κάνει 1 εκατομμύριο μίλια (1.600.000 km) με το αυτοκίνητό του, ένα Honda Accord του '90! Ο Joe αγόρασε το Accord μεταχειρισμένο το 1996 με κάτι λιγότερο από 120.000 km στο κοντέρ και από τότε του "φόρτωνε" άλλα 100.000 περίπου κάθε χρόνο. Όταν έφτασε τα 480.000 km, άρχισε να κρατάει και αρχείο. Σημειώστε πως τα 1.600.000 km έγιναν χωρίς αλλαγές στον κινητήρα, στου οποίου τους κυλίνδρους κυλάει βενζίνη και όχι πετρέλαιο, όπως ίσως νομίζατε.

Στα της παρέλασης τώρα, ο Joe πίστευε πως θα παρευρισκόταν απλώς σε μια μικρή συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 1.000.000 μιλίων, όταν είδε έκπληκτος εφτά άτομα μεταμφιεσμένα σε αριθμούς που σχημάτιζαν το νούμερο 1.000.000, διάφορα άρματα, cheerleaders, παιδιά που κρατούσαν σημαίες με την φωτογραφία του και ένα γιγάντιο κοντέρ να παρελαύνουν από μπροστά του, ένα αεροπλάνο να πετάει με μπάνερ συγχαρητηρίων και τη σχολική μπάντα να φροντίζει για τη μουσική επένδυση. Αποκορύφωμα της παρέλασης-έκπληξης για τον Joe ήταν η στιγμή που η ολίγον... "τσουπωτή" αλλά πολύ όμορφη Miss Maine του παρέδωσε το κλειδί ενός ολοκαίνουργιου Accord, προσφορά της American Honda, φυσικά. Τι άλλο να ευχηθούμε στον Joe εκτός από καλά επόμενα 1 εκατομμύριο μίλια...

http://news.pathfinder.gr/automoto/news/742441.html

ΥΓ1.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΣΝΟΜΠΑΡΩ.
ΥΓ2.ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Τ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.....:105:

Reaction score
1.772
Απάντηση: 1.600.000 km με Honda Accord ΄90

οσο καλες κατασκευες και να ειναι το 1.600.000 ειναι απιστευτο νουμερο ακομα για πετρελαιο.

αν ειναι με 4-5 επισκευες ναι αλλα με καμια;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.598
Και εμένα δεν μου πολυάρεσαν τα Honda, και γενικότερα τα Ιαπωνικά, μέχρι που το 2000 έπεσε στα χέρια μου ένα (μου το χάρισαν συγκεκριμένα) CIVIC του 88, με αυτόματο κιβώτιο και air condition παρακαλώ, και έμεινα με το στόμα ανοιχτό από την κατασκευή του. Βλέπετε το είχα ξηλώσει σχεδόν όλο, για να του περάσω ηχοσύστημα, και είδα από κοντά πως είναι φτιαγμένο.
Αθάνατα αυτοκίνητα και όχι μόνο. Υποδειγματικά ΚΑΙ σε κράτημα, παρόλο δεν έχουν ανάλογη φήμη.

Reaction score
249

να δεις ποσα θα κανει με το καινουριο
δε κραταγε καλυτερα το παλιο;

Reaction score
28.458
Απάντηση: Re: 1.600.000 km με Honda Accord ΄90

Και εμένα δεν μου πολυάρεσαν τα Honda, και γενικότερα τα Ιαπωνικά, μέχρι που το 2000 έπεσε στα χέρια μου ένα (μου το χάρισαν συγκεκριμένα) CIVIC του 88, με αυτόματο κιβώτιο και air condition παρακαλώ, και έμεινα με το στόμα ανοιχτό από την κατασκευή του. Βλέπετε το είχα ξηλώσει σχεδόν όλο, για να του περάσω ηχοσύστημα, και είδα από κοντά πως είναι φτιαγμένο.
Αθάνατα αυτοκίνητα και όχι μόνο. Υποδειγματικά ΚΑΙ σε κράτημα, παρόλο δεν έχουν ανάλογη φήμη.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΠΟ ΤΟ 87-88 ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΚΟΡΝΤ ΕΙΧΕ ΑΝΙΣΟΜΕΓΕΘΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΠΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΧΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ, ΡΑΒΔΟ ΕΞΙΣΟΡΟΠΗΣΗΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ. ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΦΤΗΝΟ ΜΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΔΕ ΜΑΚΦΕΡΣΟΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΗΜΙΑΚΑΜΠΤΟ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 70-80% ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ (ΠΕΝΤΕ!!!!) ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΧΟ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΡΑΒΔΟ ΕΞΙΣΟΡΟΠΗΣΗΣ ΜΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΣΩΣΤΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΝΑΧΕΙ 3 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!!!
ΗΘΕΛΕ ΜΕΤΡΗΜΑ ΣΕ 3 ΜΕΓΕΘΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 2 ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ Τ ΑΛΛΑ ΔΥΟ.

Reaction score
0
εξαιρετικά αυτοκίνητα αλλά τα περισσότερα απρόσωπα (εκτός του civic)

Reaction score
152

με τον τρεχων ρυθμο μου,θελω αλλα 76 χρονια για να φτασω αυτον τον αριθμο.....
βλεπετε,στα 3 χρονια κατοχης μου του σιβικ 08,εχω κανει μονο 21000χλμ....
παλια εκανα τοσα σε ενα χρονο...

Reaction score
51

Αν συνεχίσει έτσι η Ελλάδα, μας βλέπω με 21000km τα επόμενα 76 χρόνια, Σπύρο.....

Αναμενόμενο το ρεκόρ του Honda.
Ιδιαίτερα εύκολο για Honda των αρχών του 90!

Reaction score
1.772

Αν συνεχίσει έτσι η Ελλάδα, μας βλέπω με 21000km τα επόμενα 76 χρόνια, Σπύρο.....

Αναμενόμενο το ρεκόρ του Honda.
Ιδιαίτερα εύκολο για Honda των αρχών του 90!
ε οχι και ευκολο.
για κανενα Mercedes 0303 η daf f-16 ναι ευκολο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts