Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
οχι δεν εκανα ακομα γιατι τα ηχεια δεν εχουν μπει πανω στον τοιχο οποτε περιμενω. σιγουρα δηλαδη ολα θα ειναι οκ??Ισοστάθμιση έκανες με τον Denon;
Αν ναι και δεν την έχεις πειράξει τότε μέχρι και το 0 στην ένταση είσαι εντάξει.
κοιτα εγω επελεξα αυτα τα ηχεια λογο ελειψεις χωρου και για αυτο θα μπουν στον τοιχο. μελλοντικα που θα τα αλλαξω μερος θα παω σε κατι πιο μεγαλο σιγουρα! και εσυ τα m30i εχεις??Να σου πω τι κάνω εγώ φίλε μου , ακούω στην ένταση που με ικανοποιεί .
Ίσως σε κάποιες σκηνές να υπήρξε και κάποια παραμόρφωση , αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα ευτράπελα .
Προτιμώ να καούν και να αγοράσω κάτι ισχυρότερο αν τα συγκεκριμένα αποδειχθούν ανεπαρκή για τις στάθμες που ακούω , παρά όσα χρόνια τα κρατήσω να κατεβάζω την ένταση στον ενισχυτή .
o 2310 105 watt ειναιΚοίτα με 4ιντσο Mid bas και ενα tweeter, μην περιμένεις να μπορούν να φάνε πολύ ισχύ.
Εγω θα έλεγα το πολύ 50 watts rms.Tο πολύ και για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα.Αν ο 2310 λέει 75 wrms στο κανάλι , σε πολυκάναλη λειτουργία μπορεί να πέσει στα 40 , με όλα τα κανάλια οδηγούμενα, οπότε λογικά είσαι εντάξει. Πρόσεχε μόνον μην κλιπάρει ο 2310 και τα πάρεις στο χέρι, κάτι που θα γίνει πολύ εύκολα.Εννοώ οτι σε ταινία με διάφορα εφφέ είναι πολύ εύκολο να κλιπάρει και να μην το πάρεις χαμπάρι.