Aπίστευτο!!!!! 3D ποδοσφαιρικός αγώνας απο NOVA

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Δεν πίστευα στα μάτια μου οταν είδα την παρακάτω είδηση στο συγκεκριμένο σαιτ . Δεν είναι πως είναι κάτι νέο αλλά σίγουρα είναι νέο για την Ελλάδα και δεν περίμενα πως τόσο σύντομα θα βλέπαμε και απο την ελληνική πλατφόρμα αγώνα με αυτόν τον τρόπο.
Είδες ο ανταγωνισμός τι κάνει....

Μίλαν-Μπαρτσελόνα σε 3D

Reaction score
89
σημερα το μεσημερι το ακουσα στη εκπομπη του μπαμπη κ δε πιστευα στα αυτια μου!! φαρσα λεω θα κανουν δεν υπαρχει περιπτωση!! αντε παιδες οποιος θα εχει τη τυχη να το δει ας γραψει εντυπωσεις!!!

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Aπίστευτο!!!!! 3D ποδοσφαιρικός αγώνας απο NOVA

Εκλεισα ήδη θέση σε σπίτι φίλου με 3d tv και νοβα.Θα έχει ενδιαφέρον αυτό το εγχείρημα αν μη τι άλλο!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Θα γράψουμε τις εντυπώσεις μας εδώ...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Aπίστευτο!!!!! 3D ποδοσφαιρικός αγώνας απο NOVA

προφανώς το περιεχόμενο (feed) το παίρνει έτοιμο και το αναμεταδιδει...
Αλλά σε κάθε περιπτωση η Ελληνική 3D επανάσταση άρχισε!!!

Reaction score
1.458

προφανώς το περιεχόμενο (feed) το παίρνει έτοιμο και το αναμεταδιδει...
Αλλά σε κάθε περιπτωση η Ελληνική 3D επανάσταση άρχισε!!!
Αυτό είναι σίγουρο Πάνο,απ'αλλού το παίρνει.
Πάντως είναι σημαντικό ότι με την έναρξη του OTE TV κάτι άρχισε να κινείται επιτέλους!

Reaction score
1.458

Χμμμ!
Δεν ξέρω αν μπορούσε να μπει το adult pack σε 3D το ανταπόκριση θα έβρισκε από συνδρομητές?

Γνώμες???:116:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Το απλό adult pack έχει αραγε ανταπόκρισή? Παιζει ρόλο , μεγάλο πλέον, και η τιμολογιακη πολιτική .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Reaction score
1.458

Δεν ξέρω κατά πόσο έχει ανταπόκριση.Εγώ το είχα από μια προσφορά παλιότερα,το κράτησα 3-4 μήνες μετά αλλά το έκοψα μιας και το βλέπαμε σπανίως.Αλλά αν το κάνουν 3D νομίζω θα αναζοπυρώσει το ενδιαφέρον των συνδρομητών,τουλάχιστον στην αρχή!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

αν το κάνουν και Live 3D????

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Δε νομιζω οτι κανει και τιποτα η ιδια! Για λογους εντυπωσιασμου, παιρνει ετοιμη παραγωγη και την αναμεταδιδει - σιγα τον ιδρωτα που θα χυσει! Το διαφημιζουν κιολας...
ΛΕΟ το 3Δ που λες το δοκιμασα σε μετατροπη απο 2Δ σε 3Δ - "καλο' ειναι:):):)

Reaction score
6

Το καναλι εμφανιστηκε με σημα sbs το λογοτυπο της nova.Aναμενουμε μεχρι την Τεταρτη.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658
Έχω δει αρκετά παιχνίδια σε 3d τόσο σε προβολέα όσο και σε tv. Δυστυχώς σε προβολέα χάνει πολύ καθώς η ανάλυση δεν επαρκεί. Σε tv είναι εντυπωσιακά τα κοντινά πλάνα, όπου πραγματικά φαίνονται τα επίπεδα (γήπεδο-εξέδρες). Τα μακρινά πλάνα δεν λένε και τόσα πολλά.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Το καναλι εμφανιστηκε με σημα sbs το λογοτυπο της nova.Aναμενουμε μεχρι την Τεταρτη.
Ως Nova 3D πλεον.

Σχετικα με το 3Δ σε ποδοσφαιρικους αγωνες, διαπιστωσα οτι αυτο θα ειναι καταδικαστικο για πολλες βεντετες του χωρου, ιδιως οταν δειχνει κοντινα πλανα. Τι εννοω; Παρακολουθωντας το Τσελσι - Λιβερπουλ (SKY), ειδα αυτο που λιγο πολυ ειναι γνωστο: το ποσο ατεχνοι ειναι πολλοι ποδοσφαιριστες, κυριως αυτοι του... νησιου! Οταν γινονται κοντινα πλανα σε 2Δ δεν πολυκαταλαβαινεις τις κινησεις, αλλα σε 3Δ φαινεται ολη η "ατσαλια" και ατεχνία! Δεν ξερω αν το διαπιστωσε κι αλλος, αλλα...
Κι ακομη κατι: βλεπετε καπως διαφορετικα τις φιγουρες των ανθρωπων (λες και ειναι...playmobil) ή οχι; τεραστια διαφορα ομως!

Reaction score
0

To αντίθετο περιμένω να δω από Μέσι αύριο αφού αν λειτουργεί αρνητικά για τους άτεχνους βλέποντας 3D τους παιχταράδες θα χαζέψουμε, οπότε η Νόβα μάλλον διάλεξε το καλύτερο παιχνίδι για να μας δείξει σε 3D.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Aπίστευτο!!!!! 3D ποδοσφαιρικός αγώνας απο NOVA

Συμφωνω αν εξαιρεσεις τους 2 παπαρες που μπορει να ειπαν και 5000 φορες την λεξη 3d.
Απο εκει και περα τα μακρινα πλανα ηταν ωραια,οταν ομως εδειχνε κοντινα πλανα ηταν ολα τα λεφτα.Κυριολεκτικα σε εβαζε μες το παιχνιδι.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
και το καλύτερο είναι πως νομίζω πως από εδώ και πέρα θα δείχνουν συχνά αγώνες.

Reaction score
0

Ήταν λίγο υπερβολικοί οι εκφωνητές αλλά το θέαμα άξιζε πραγματικά άντε να το καθιερώσουν και να βάζουν και ταινίες.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe