- Reaction score
- 1.772
Απάντηση: Re: GT5 AVsite Lobby
1472 6399 8408 2432 4018
1472 6399 8408 2432 4018
Έτσι, έτσι!!Ήταν πάρα πολύ ωραία φάση! Το bluetooth είναι απαραίτητο για να μπορείς να μιλάς όταν οδηγείς αλλά και για να κάνεις εξάσκηση στα "γαλλικά" σου!!
Σαφές!Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά.
Το Νισσάν 380 (όχι το 350) δεν μου άρεσε, πολύ υποστροφικό.
Η κορβέτ του 60 δε φρέναρε,
τα Μ3 αδικούνταν από την πίστα, είναι πολύ εύκολα αυτοκίνητα ακόμα και με λάστιχα δρόμου.
Η Maserati Gran Turismo πολύ καλή,
το Zonda R θέλει να το κατέχεις και να έχεις μυαλό στο κεφάλι, στην έξοδο της στροφής θέλει να του συμπεριφερθείς σαν σε κάρτ.
Η 8C είναι ανισόρροπη, δεν την πήραμε χτες αλλά τη θυμάμαι από ένα δίπλωμα.
Και που να πάρετε την επόμενη φορά τη RUF "Yellow bird"...
Να το φορτίσεις.Πάω να βρω το φορτιστή του bluetooth μου.
Δυστυχώς δεν είναι πάντα εφικτό.Επαναλαμβάνω, όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά, αλλά να υπάρχει σεβασμός στον αντίπαλό σου, καλύτερα να φρενάρεις παρά να τον χτυπήσεις.
Μιλάμε για πολλές κλωτσιές..... :413:Γιαννάκη! Χαιρετίσματα από τον ιταλότουρκο!!
για πειτε εσεις που εχετε Bluetooth ακους μονο τους αλλους οδηγους
η και τους ηχους του αγωνα;
γιατι μεσα στο χαμο δυσκολευομουν να καταλαβω τι λετε.
παρα πολυ ωραια.Μόνο τους διαλόγους ακούς από το BT.
Άντε και ελάχιστα τα αυτοκίνητα αν ο συνομιλητής σου έχει βάλει ένταση στο homecinema οπότε ακούγονται τα οχήματα από το μικρόφωνο!!
Είναι πολύ καλή φάση με το BT Γιώργο!! :107:
παρα πολυ ωραια.
θα παρω ενα τοτε.
αποψε παντως θα λειπω.
το κακο ειναι οτι δεν εχω παιξη σχεδον καθολου
και δεν μπορω να ακολουθησω το ρυθμο σας χωρις τρακαρισματα.
σιγουρα η τιμονιερα βοηθα αλλα πρεπη να ξερεις και τα ορια του καθε αυτοκινητουΌλοι τρακάραμε Γιώργο.
Και μη νομίζεις πως έχω παίξει πολύ.
Βοηθά πολύ και η τιμονιέρα.
Φαντάζεσαι να παλεύαμε με τα χειριστήρια;
Εγώ θα μπω απόψε. Πιθανότατα και ο Παναγιώτης.
Όποιος έχει διάθεση και χρόνο ας μπει. Θα γραψουμε εδώ το pass.
Υποθέτω κατά τις 10 απόψε!
Δεν βρήκα αίτημα φιλίας! Έκανα αίτημα φιλίας όμως σε όσους απο εσάς έχω συναντήσει στο GT5.
Δυστηχώς εδω και 2 μέρες δεν είχα κανένα ελεύθερο απόγευμα-βράδυ ωστε να μπορέσω, και ειναι πραγματικά κρίμα γιατί αισθάνομαι οτι έχασα πολύ καλή φάση!! keep it up !!!
Ο λογαριασμός του Θάνου είναι το ίδιο όνομα το οποίο έχει και στο forum josoua το θυμάμαι γιατί παίξαμε μαζί και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχε το Jaws αλλά μετά ξέχασα να το γράψω στο forum sorry ! :108:Έκανα αναζήτηση το user name «Jaws».