- Reaction score
- 10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή
αναφερεται στο αμερικανικο μοντελο.λαθος
αναφερεται στο αμερικανικο μοντελο.λαθος
Ακριβώς!Τα ξεπερνάμε Αργύρη,με τη βοήθεια όλων σας φυσικά!:444:Σε καθε τι αλλο ασχετο δεν θα σταθω , τα εμποδια ειναι για να τα ξεπερνας , οχι για να μενεις πανω τους, οποια και αν ειναι αυτα.
Έχουμε κάποια αλλαγή-ενημέρωση στα παραπάνω? Βγήκε καινούργιο firmware που διορθώνει τους υπότιτλους?03-10-2011
- εξωτ. υποτιτλοι : πολλα ειναι απενεργοποιημενα λογω bug, τα οποια θα μπουν σε επομενο firmware.
- Ελληνικοι εξωτ. υποτιτλοι : Αυτη τη στιγμη δεν ειναι και τοσο καλοι , λογω του οτι αλλα γραμματα ειναι bold και αλλα οχι. Περιμενω να διορθωθει.
Γραμματοσειρα : Ξαναλεω οτι δεν ειναι ΜΡ και θα εχει μια και μονη γραμματοσειρα.
Εχω προτεινει οτι μια arial bold ( η arial narrow bold ) θα ηταν αποδεκτη απο τη πλειοψηφια των χρηστων. Διορθωστε με αν κανω λαθος, οσο ειναι καιρος.
Η ενσωματωση των Ελλ. υποτιτλων εγινε μετα απο πραγματικα υπερβολικη πιεση απο μερος μου και ηταν αρκετα δυσκολη στην εφαρμογη της.
Το λειτουργικο δεν ειναι το ιδιο με τα ΜΡ που μπορεις να βαλεις οτι υποτιτλο θελεις.
Και πιστεψτε με, οταν τους λεω τη λεξη Ελλ. υποτιτλοι, δεν το λενε αλλα το νιωθω το "ΩΧ".
...
παντως εγω πολυ ετυχε να δω το Avatar σε κανονικο 3D και μετα σε SBS, δεν παρατηρησα διαφορα οσον αφορα την ποιοτητα του 3D...είναι το 3d side by side.
Λογικά δεν υπάρχει λόγος να μην αναπαράγεται όπως και οι συνηθισμένες ματρόσκες.
Το θέμα είναι ότι υστερεί σε σχέση με το "κανονικό" 3d, τουλάχιστον σε προβολή υπό κανονικές συνθήκες (μέγεθος/ποιότητα tv - απόσταση θέασης)
Για το πως λειτουργεί μπορείς να δεις εδώ