Η Oppo στην Ελλάδα

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Μου ειναι πολυ πιο ευκολο να περιμενω και να βλεπω ενα δισκακι με λιγα ευρω.Απο το να καθομαι να ασχολουμε να κατεβαζω ταινιες.
+100

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Απλά σου επαναλαμβάνω πως δεν 'εχει καμμία σημασία η δική σου άποψη, ούτε η δική μου, αυτό που μετράει είναι το τι θέλει απο το μηχάνημα η πλειοψηφία.
+100000

Reaction score
1.458
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Εγώ πάλι νομίζω ότι το καλύτερο απ'όλα είναι η συνύπαρξη του oppo με ένα media player.
Το καθένα να κάνει σωστά τη δουλειά που έχει φτιαχτεί να κάνει.:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η ιδια εταιρια δεν το χαρακτηριζει media player, ουτε ο αντιπροσωπος , απο οσο ξερω.
Αν χαρακτηριζαμε ενα player τετοιας αξιας , χαιενταδικο , (αυτο απο τους μιντιαπλειερακηδες)
οι χαιενταδες (απο την πλευρα τους) χαρακτηριζουν .....(μην το πω) αυτους που δεν σπρωχνουν λεφτα σε δισκακια.
Οσο για το νταμπ και τρανσφορμερς ευτυχως που υπαρχει το πισι και το δυκτιο και αγοραζουμε απο τα ιδια μαγαζια τωναμερικανω και αγγλων......να αισθανθουμε ολιγο αμερικανοι και εμεις.......

Reaction score
1.458

Παιδιά δε νομίζω να υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης.
Ο καθένας έχει το Oppo για τους δικούς του λόγους και δικαιούται να ζητάει κάποια πράγματα από την εταιρία για τις δικές του ανάγκες πάντα!
Δείχνει να ακούει τους πελάτες της με το 93 η Oppo,οπότε σε επόμενο firmware να προσθέσουν επιπλέον δυνατότητες όσον αφορά το δίκτυο.

Reaction score
403

Μακαρι γιατι πρεπει να ειναι πραγματικα καλο player. Το να εχεις 2 συσκευες επειδη η μια δεν υποστηριζει σωστα αυτα που η ιδια εδωσε δεν ειναι λυση. Καλυτερα τοτε, να μην εβαζε δυνατοτητες media player και ας ηταν ενα καθαροαιμο player για τους λιγους πιουριστες στην αναλογη τιμη βεβαια.

Μεχρι τοτε θα παραμεινει ενα player για τους λιγους και εκλεκτους που αρκούνται στο να εχουν τελεια εικονα στις 2-3 ταινιες τον μηνα που παρακολουθουν.

επισης μονο για την καλυτέρευση του, γίνονται οι οποιες υποδειξεις και τα ελαττώματα του, αν βεβαια τα ακουει η oppo και τα διορθωνει με firmware update.

Reaction score
1.458

Αργά ή γρήγορα θα το κάνει,θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων.Το streaming είναι το μέλλον πλέον.
Να δούμε αν θα το κάνει σ'αυτή τη σειρά ή στην επόμενη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μελλον με 3 προιοντα ταυτοχρονα μαλλον δεν ειναι εφικτο
dvd
blu ray
streaming.......
το στερνο δειχνει το μελλον .....αλλα ......με το dvd σαν #1 προιον , με το μπλε να μην εχει σταθει καλα καλα στα ποδια του .....πως ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

μελλον με 3 προιοντα ταυτοχρονα μαλλον δεν ειναι εφικτο
dvd
blu ray
streaming.......
το στερνο δειχνει το μελλον .....αλλα ......με το dvd σαν #1 προιον , με το μπλε να μην εχει σταθει καλα καλα στα ποδια του .....πως ?
Θα το πάμε σε άλλο θέμα για να μην κουτσουλίσουμε αυτό.

Reaction score
1.458

Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους τους συμφορουμίτες!

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.458

Ωραίο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξε ο Γιώργος και παρακαλώ η συζήτηση για streaming ή blu ray/dvd να συνεχισθεί εκεί.
Το παρόν νήμα ας παραμείνει αυστηρά για τα Oppo.
Ευελπιστώ στην κατανόηση σας!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

να γραψω εδω περι βελτιωμενα οπο ? ή να ανοιξω αλλο νημα..........

Reaction score
1.458

να γραψω εδω περι βελτιωμενα οπο ? ή να ανοιξω αλλο νημα..........
Εννοείς για νέα μοντέλα?ή κάποια βελτίωση 3ου?Αν δεν αφορά επίσημο hardware/software από την εταιρία άνοιξε νέο θέμα καλύτερα!

Reaction score
1.458

Διαγράφησαν τα επίμαχα μηνύματα,παρακαλώ να μείνει τι θέμα καθαρό στη συνέχεια.

Καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί μελών!

Reaction score
1

Η Oppo φαίνεται ότι ακούει τους πελάτες της και τα ζητούμενά τους οπότε μυρίζομαι σημαντικές βελτιώσεις στα επόμενα firmware updates για τη σειρά 90. Τεχνολογικά φαίνεται να σηκώνουν αρκετή εξέλιξη στo firmware τους. Αν ξέρει κάτι και ο Αποστόλης για το θέμα ας μας διαφωτίσει...

Reaction score
171

Εχει συνδέσει κανείς e-sata δίσκο πάνω του? Εχω τρεις και δε βλέπει κανέναν..

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Εχει συνδέσει κανείς e-sata δίσκο πάνω του? Εχω τρεις και δε βλέπει κανέναν..
To e-SATA port στο 93/95 δεν υποστηριζει hot-swapping ( βαλε-βγαλε με ανοιχτο player ).
Ο σκληρος δισκος θα πρεπει να συνδεεται με το player σβηστο ( stand-by ) και φυσικα να ειναι NTFS.
Δεν εχουν αναφερθει ασυμβατοτητες δισκων μεχρι στιγμης, με απολυτη ομως συμβατοτητα με τους WD.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas