Προσφορές σε Blu-Ray απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Reaction score
1.269
Re: Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι,μέχρι τώρα όταν αγόραζα απο το play ταινίες δήλωνα την δουλειά μου ως σημείο αποστολής και τα παραλάμβανε η γραμματέας.Τώρα θέλω να τα φέρνουν σπίτι,πως ακριβώς γίνεται η δοσοληψία?Μου αφήνουν πχ ειδοποίηση να τα πάρω απο το πλησιέστερο ταχυδρομείο ή στα φέρνουν στην πόρτα ακριβώς?

Ευχαριστώ..

Reaction score
3.085
Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Στην πόρτα σου τα φέρνουν, συνήθως με το ταχυδρομείο. Καλό είναι όμως ή να βρίσκεται κάποιος εκεί να τα παραλάβει, διότι πολλές φορές μπορεί να θεωρούνται ως δέματα (όχι πάντα) ή να έχεις ένα ταχυδρομικό κουτί, ώστε να τα ρίχνει ο ταχυδρομικός διανομέας μέσα.

Εγώ πάντως έτσι (με κουτί, δηλαδή) τα παραλάμβανα, εκτός κι αν ήταν ογκωδέστερο το πακέτο, οπότε, σ' αυτή την περίπτωση μπορεί ο ταχυδρόμος να ζητήσει υπογραφή για την παραλαβή.
-

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

...και τα παραλάμβανε η γραμματέας...

Τυχερεεεεεεεεεεε :116:

Στο προκείμενο τώρα, εμένα ας πούμε αν είναι ένα ή δύο δισκάκια μου τα φέρνει ο ταχυδρόμος και τα ρίχνει στο κουτί, αν είναι πολλά μου αφήνει σημείωμα και περνάω και τα παίρνω από το ταχυδρομείο...

Reaction score
5.871

Εμενα παντως 2 φορες που αγορασα απο Play,ο ταχυδρομος τα παρατησε στο σκαλακι της πορτας και εφυγε. Αλλη μια φορα απο Amazon παλι τα ιδια εκανε και στο πακετα βρισκοταν ακριβο προιον. Μεγαλη προσοχη με το ταχυδρομειο.Φυσικα πηγα απο το ταχυδρομειο και εγινε το ελα να δεις....

Reaction score
0

Και σε μένα το ίδιο κάνουν απ' όπου και αν το παραγγείλω (Play, Amazon..), το παρατάνε χύμα στην σκάλα! Πάλι καλά είναι μονοκατοικία, αλλά όσο να ναι περνάει κόσμος απ΄έξω αλλά και έρχεται και κάθε καρυδιάς καρύδι τύπος με φυλλάδια και διαφημιστικά!! Μάλλον είμαι τυχερός που δεν μου έχουν ξαφρίσει κάποιο....!!! Τι μπορούμε να κάνουμε στην περίπτωση αυτή ρε παιδιά? Μπορώ για παράδειγμα να πάω στο ταχυδρομείο και να πω ότι θέλω τα δέματα μου να τα παίρνω εγώ από εκεί?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι,μέχρι τώρα όταν αγόραζα απο το play ταινίες δήλωνα την δουλειά μου ως σημείο αποστολής και τα παραλάμβανε η γραμματέας.Τώρα θέλω να τα φέρνουν σπίτι,πως ακριβώς γίνεται η δοσοληψία?Μου αφήνουν πχ ειδοποίηση να τα πάρω απο το πλησιέστερο ταχυδρομείο ή στα φέρνουν στην πόρτα ακριβώς?

Ευχαριστώ..
αλλο ρωτησες αλλο σου ειπαν
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ειναι
μπαινεις στα στοιχεια σου και αλλαζεις διευθυνση παραλαβης

Reaction score
89
εγω οτι δεν ερχεται συστημενο πηγα κ ανοιξα μια θυριδα στο πατρικο μου οποτε μπαινουν στη θυριδα με τη μια κ παπαλα. Φυσικα ειχαμε γενικοτερο προβλημα στη πολυκατοικια γιατι οτι ερχοταν κ δε το προλαβαινες το βρισκες σκισμενο διαλυμενο μεχρι κ στα σκουπιδια!!! οποτε με τι θυριδουλα μια χαρα ολα μεσα κ νανακια ησυχα το βραδυ...

Reaction score
59

http://www.play.com/

Mολις παρελαβα την εκδοση αυτη απο το play.com

Aν και δεν το αναφερει το καταστημα η εκδοση αυτη ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

Reaction score
2

Θέλω και γω το Μπεν Χουρ, αλλά ακόμα δεν ξέρω ποιά έκδοση να πάρω. Αυτή ή την άλλη με το τεράστιο κουτί και το βιβλίο μέσα κτλ..
Λόγω οικονομικών θα έπρεπε να πάρω αυτή, αλλά πολύ με τραβάει να έχω το Ultimate collector's box με το ανάγλυφο κουτί!

Reaction score
2

να ρωτήσω κάτι: Το eshop το'κλεισε το μαγαζί;
Γιατί δεν βλέπω να φέρνει καινούργια bluray.
και είχε καλές τιμές...

Reaction score
205

ειχα ακουσει πριν λιγο καιρο οτι κλεινει λογω οτι χρωσταει πολλες χιλιαδες ευρω... μπορει να παιζει ρολο και αυτο στο οτι δεν φερνουν πια τοσα πολλα προιοντα

Reaction score
1.269

Το νου σας παιδιά η Media Markt για όλο τον Δεκέμβριο θα έχει κάθε μέρα και απο μία καλή προσφορά (ταινία/μουσική/παιχνίδι ή συνδοιασμό).Οπως το περασμένο Πάσχα..Στο σάιτ της θα βλέπετε την εκάστοτε προσφορά.
*Το Σάββατο ο φίλος μου πήρε το NBA 2012 απο 60€ ΜΟΝΟ 30€ ! ! !

Reaction score
1

Εχει δίκιο ο Οδυσσέας, όντως παίζουν προσφορές, αλλά μη περιμένετε τα περσινά, στο τάληρο τα blu...

Reaction score
89
σημερα παντως που περασα για ασχετες αρλουμπες δεν ειχε τιποτα της προκοπης... κατι παναρχαια μπλου με 6.99 ημαρτον θα περιμενα να εχουν λιωσει τοσα χρονια στις εκπτωσεις......

Reaction score
59

Green Lantern Steelbook Extended Cut (exklusiv bei Amazon.de) [Blu-ray] 22.99 ευρω

=========
STEELBOOK ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
=========
The green-Rated Note-this time in color fits well with the shell, but is only attached to a Town That Dreaded Sundown. The Steel Book is a real looker and deserves alongside Iron Man 1 +2, 1 +2 Fantastic Four, Batman Begins and Batman - The Dark Knight a place of honor in the collection (see customer images).

===========
PICTURE AND SOUND
===========
ASPECT RATIO: 16:9 2.4:1 1080p HD
MENU: attractive, coherent and limited to essential items
LANGUAGES:
Cinema version: German / French / Spanish / Italian / Chinese - Dolby Digital 5.1 / / DTS-HD Master Audio English 5.1
Extended Cut: German Dolby Digital 5.1 / DTS-HD Master Audio English 5.1

CAPTION: French / Spanish / Swedish / Norwegian / Danish / Icelandic / Finnish / Greek / Dutch / Chinese / / For Hearing Impaired: English / German and Italian

MATURITY (Extended Cut): approx 123 minutes

The picture is very good - would say almost on par with Avatar. Contrast, contours, detail and depth terrific, very good black level - full marks. Although here again, unfortunately there is no DTS-HD soundtrack in German, the Surround setting is really respectable! Fun factor of 5 / 5 points, sound 4.5 / 5 points

http://www.amazon.de/gp/product/B00...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128

Reaction score
152

στο Αγγλικο Αμαζον εχει 15λιρες...
17,25ε....

Reaction score
20

εδώ τσίμπησα από play τις 4 ταινίες xmen(χωρίς τα εξτρα δισκάκια) στα 12 ευρώ..εδω κάνουν 16 η μία

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.830
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos