Προσφορές σε Blu-Ray απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Κι εγώ ψωνίζω απ'το Play από το 2003 και μου έχει ξανατύχει άλλες 2 φορές, αν θυμάμαι καλά. Η μία ήταν με τον Godfather πάντως! Τώρα κοίταξε να δεις τι μπέρδεμα έχει γίνει με το Coraline. Υπάρχουν 2 εκδόσεις 3D:

- Η παλιά που χρησιμοποιεί τα χάρτινα γυαλιά για το 3D, έχει ελληνικούς υπότιτλους, την είχα πάρει κι εγώ από το Play πριν πάρα πολύ καιρό και κάνει 9.99 ευρώ

http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/9545662/Coraline/Product.html?searchtype=BLU&searchsource=0&searchstring=coraline&urlrefer=search&strefer=BLU&searchfilters=s{coraline}%2bc{57}%2bae28{Blu-ray}%2b

- Η καινούργια που είναι κανονικό 3D και την πάτησα με τους ελληνικούς υπότιτλους και κάνει 19,99 ευρώ.

http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/18919648/Coraline-3D/Product.html?searchtype=BLU&searchsource=0&searchstring=coraline&urlrefer=search&strefer=BLU&searchfilters=s{coraline}%2bc{57}%2bae28{Blu-ray}%2b

Αυτό που έβαλες εσύ ως προσφορά είναι η παλιά έκδοση με το ψευδο-3D.

Reaction score
1
Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Επειδή μου ήρθε σήμερα καλό είναι να σας ενημερώσω...για 15 λίρες και οι πέντε ταινίες σε όμορφη κασετίνα με paper sleeve με πολλά έξτρα και πανέμορφα μενού.ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ !!! και ας μην το αναφέρουν πουθενά !

http://www.amazon.co.uk/Planet-Apes...TCE8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1315385772&sr=8-1

Reaction score
0

Επειδή μου ήρθε σήμερα καλό είναι να σας ενημερώσω...για 15 λίρες και οι πέντε ταινίες σε όμορφη κασετίνα με paper sleeve με πολλά έξτρα και πανέμορφα μενού.ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ !!! και ας μην το αναφέρουν πουθενά !

http://www.amazon.co.uk/Planet-Apes...TCE8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1315385772&sr=8-1
Thanks για την ενημέρωση! Ελληνικά και στις 5, ε?

Reaction score
1

Thanks για την ενημέρωση! Ελληνικά και στις 5, ε?
Στο οπισθόφυλλο της κασετίνας το αναφέρει, μόλις είδα την πρώτη και έχει κανονικά ! θα δω και τις υπόλοιπες και σε ενημερώνω...

Reaction score
1

OK! Thanks again!!!
Είδα το 2 και το 3...δυστυχώς δεν έχουν ενώ το αναγράφει στο πίσω μέρος ! Θα δώ αύριο το 4 και 5 και θα σε ενημερώσω...πρός το παρών μόνο το 1 έχει.Πάντως από τράνσφερ και έξτρα σκίζουν όσα είδα μέχρι τώρα.

Reaction score
2

Κάποιες διαφορές ανάμεσα στα US και Uk versions των παραπάνω blurays που μόλις είδα:

The Euro set doesn't have the original mono tracks (important for completists) and according to a Dutch review I saw it is yet another European Fox title that has lossy DTS HD HR English audio rather than the lossless DTS HD MA available on the US release.

This extends to the isolated scores which are only encoded in bog standard lossy DTS at 754 kbps, whereas the US release features DTS HD MA encodes for the isolated scores!!

Also the Euro version of Battle (the final film) doesn't give you the option to watch the theatrical or extended version, only the theatrical I believe, with an option to watch the extended scenes separatley.

Reaction score
60

στο metropolis στην ομονοια εχει παμπολους τιτλους με 13.90

περασα χτες και χτυπησα καμμια 10ρια που δεν ειχα !

Reaction score
152

μονο 10 σου ελειπαν? :143::143::143:

Reaction score
2

στο metropolis στην ομονοια εχει παμπολους τιτλους με 13.90

περασα χτες και χτυπησα καμμια 10ρια που δεν ειχα !
Κανένας τίτλος έτσι ενδεικτικά;
Κρίμα που δεν τα έχουν σε κανά site να βλέπουμε..

Reaction score
60

τελικα δεν αντεξα πηγα και πηρα αλλα 13 !!!!:102:

εχει παλιοτερους τιτλους της sony odeon KAI μερικα απο audiovisual.

Oλες τις νεες κυκλοφοριες τις εχει 32.90 μιλαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
80

Reaction score
1.277
Re: Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Στο play,έχει σήμερα προσφορά την τριλογία LOTR extended blu ray 50€!!!!

Δεν ξέρω τι να κάνω,είναι απίστευτη προσφορά αλλά δεν έχει Ελληνικά και θα βαρεθώ να μεταφράζω,θα κουραστώ..Πολύ βαριά ταινία για χωρίς υπότιτλους.
Ασε που το έχω σε Ελληνικά αλλά όχι extended version.

Reaction score
19

αν είχε και Ελληνικούς υπότιτλους θα ήταν "must"

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.204
Members
38.539