Ποια κεφαλή χρησιμοποιείτε στο sl 1200mk2;

Reaction score
2.248
Απάντηση: Ποια κεφαλή χρησιμοποιείτε στο sl 1200mk2;

Λάθος! Δεν είναι εκτός μπάτζετ! Μια SAS έχει $133 (βελόνα) + $10 (ταχυδρομικά) = $143 (Σύνολο) = 110 ΕΥΡΩ + 40 Μόνο βινταζ MM κεφαλή με καλά χαρακτηριστικά....Και ανάλογη με τον βραχίωνα που έχετε.... (Εδώ σταματάει η βοήθεια... μην ρωτάτε δεν λέω!) = ΣΥΝΟΛΟ 150 ΕΥΡΩ!

Τι να τους πω ρε Σταμάτη μου... στου κουφού την πόρτα...:201: :137:
Βασίλη καλήμερα,
Η συνολική αναβάθμιση είναι εκτός budget. Ο φίλος dimitris2003 δεν έχει το ανάλογο phono stage (είναι εισαγωγικό του AV ενισχυτή του) ώστε να αναδείξει τις αρετές/χαρακτηριστικά οποιασδήποτε ακίδας/κεφαλής ανεξαρτήτου τιμής και επιδόσεων συμπεριλαμβανομένου και του συνδιασμού (sas & mm) που προτείνεται.

Reaction score
8.905

Βασίλη καλήμερα,
Η συνολική αναβάθμιση είναι εκτός budget. Ο φίλος dimitris2003 δεν έχει το ανάλογο phono stage (είναι εισαγωγικό του AV ενισχυτή του) ώστε να αναδείξει τις αρετές/χαρακτηριστικά οποιασδήποτε ακίδας/κεφαλής ανεξαρτήτου τιμής και επιδόσεων συμπεριλαμβανομένου και του συνδιασμού (sas & mm) που προτείνεται.
Κατάλαβα... ίσως έχεις δίκιο και η λύση αυτή μάλλον είναι υπερβολική... πιστεύω να τα πούμε από κοντά σύντομα... να απολαύσουμε και τις νέες αλλαγές που έκανες!

Reaction score
1.815

Εεεεπ? Γιώργο έκανες αλλαγές στο σύστημα????
Όποτε είσαι έτοιμος εδώ είμαι κι εγώ μη με ξεχάσεις!:119:
Χειμώνας είναι εξ' άλλου και τα όμορφα ακούσματα καθώς και η ...συνέχεια με τα παστουρμαλί είναι must!!

Προς το παρόν.. ας απολαύσουμε το μήλο της έριδος, δηλαδή την υπέροχη "ΜΟΥΣΙΚΗ".
Το παρακάτω video "έφαγε" 2.000.000 χτυπήματα μόλις ανέβηκε στο You-Tube!!!!!!

Θαυμάστε τα τρία αδέρφια αλλά και τον αφανή ήρωα τον πατέρα τους που τα ώθησε σε αυτό το υπέροχο χόμπυ! (μάλλον για χομπίστα τον κόβω τον μπαμπά αν κρίνω από το υπέροχο στούντιο που διαθέτει αλλά και από την αγαπημένη μου Fender Les Paul....)

Ποιά κεφαλή άραγε μπορεί να αποδώσει καλύτερα αυτό το live???
:116:

Last edited by a moderator:

Reaction score
91

Αγαπητε μολις γυρισα απο την δουλεια και το εβαλα να το ακουσω και για καποιον περιεργο λογο ηρεμησα και ξεκουραστικα κιολας..Μονη παραφωνια ειναι ο διαχειριστης που μου γκρινιαξε αλλα ευτυχως ειχε τελειωσει το κομματι..
Σ ευχαριστω!

/offtopic

Reaction score
808

Θαυμάστε τα τρία αδέρφια αλλά και τον αφανή ήρωα τον πατέρα τους που τα ώθησε σε αυτό το υπέροχο χόμπυ! (μάλλον για χομπίστα τον κόβω τον μπαμπά αν κρίνω από το υπέροχο στούντιο που διαθέτει αλλά και από την αγαπημένη μου Fender Les Paul....)

Gibson Les paul :614::
Η διασκευή είναι πολύ ωραία πάντως...

Reaction score
12

Ξεκίνησα με μια DENON DL-160 σε πολύ καλή τιμή μέσα από το forum.
Όντως το ΜΚ2 επιτελους κελάδησε. Ακόμα και με τον AV ONKYO, δεν είχε καμμία σχέση με την αρχική ταλαιπωρημένη βελόνα.
Το επόμενο στάδιο θα είναι ενα phono stage ίσως και ιδιοκατασκευή από φίλο που πιάνουνε τα χέρια του.
Αν τω μεταξυ θα ψάξω και τον συνδιασμό κεφαλής + βελόνας όπως προτείνεται παραπάνω, απλά λόγω απειρίας προτίμασα κάτι πιο ετοιμο.
Περίμενα πιο δύσκολη τη ρύθμιση του βραχίονα, αλλά τελικα με λίγες δοκιμές και διάβασμα, φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ελπίζω να αντέξει η σύζυγος στο θέαμα του mk2 φατσα καρτα σαλόνι και να μην χρειαστει να ξαναπουληθεί....

Reaction score
29.639

Γιατί δλδ να μην το αντέξει? τι είναι κανά κασόνι? Μια χαρά πανέμορφο μηχάνημα είναι.

Reaction score
12

Γιατί δλδ να μην το αντέξει? τι είναι κανά κασόνι? Μια χαρά πανέμορφο μηχάνημα είναι.
Για τις γυναίκες όλα αυτά είναι άχρηστα πράγματα.
Να πω την αλήθεια την έχω ταράξει με χιλιομετρα καλωδια, συσκευές και υπολογιστές, τα οποία είναι τελικά όλα κρυμμενα μέσα στο έπιπλο.
Θα χωθεί μέσα και το ΜΚ2 αλλα δυστυχώς προς το παρόν δεν επαρκεί το μήκος των rca καλωδίων μέχρι την άλλη πλευρά που είναι ο ενισχυτής. Υπάρχει προέκταση με γείωση αλλα τα rca δεν εφαρμοζουν σωστά στον ONKYO και προκαλουν θόρυβο.

Reaction score
29.639

Καλά αυτό λύνεται εύκολα ως πρόβλημα.

Reaction score
12

Φαντάζομαι ο Γιάννης εννοεί διώχνοντας την γυναίκα σου...:105: :114:
δεν το είχα σκεφτεί έτσι... αλλά για να το δούμε... :105:
ερώτηση, το κλιψακι που πιανει τον βραχίονα τον σφραγιζει? γιατι στο δικό μου αν γύρεις το MK2 απασφαλίζεται ο βραχίονας.

http://www.4-dj.de/shop/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=%5CSFPRT17201K

Reaction score
29.639

δεν το είχα σκεφτεί έτσι... αλλά για να το δούμε... :105:
ερώτηση, το κλιψακι που πιανει τον βραχίονα τον σφραγιζει? γιατι στο δικό μου αν γύρεις το MK2 απασφαλίζεται ο βραχίονας.

http://www.4-dj.de/shop/index.php?m...&search_in_description=1&keyword=\SFPRT17201K
Ναι τον ασφαλίζει. Αν οχι η κάτι λείπει , η κάτι δεν πάει καλά.
Φαντάζομαι εννοείς το arm rest , έτσι?

Reaction score
12

Ναι τον ασφαλίζει. Αν οχι η κάτι λείπει , η κάτι δεν πάει καλά.
Φαντάζομαι εννοείς το arm rest , έτσι?
Ναι αυτο εννοώ.
Οκ το παρήγγγειλα το εξάρτημα, αν και βλέπω είναι μπελάς η αλλαγή του. Όπως και η αλλαγή τοY ARM LIFT.

Reaction score
1.815

Aπ' ότι κατάλαβα ρε παίδες, ένα σωστό SL-1200 δεν πωλείται.
Όλοι τα παίρνουν με 300-350 ευρώ και μετά του σκάνε άλλο ένα κατοστάρι για να το συνεφέρουν...:609:

Reaction score
12

Aπ' ότι κατάλαβα ρε παίδες, ένα σωστό SL-1200 δεν πωλείται.
Όλοι τα παίρνουν με 300-350 ευρώ και μετά του σκάνε άλλο ένα κατοστάρι για να το συνεφέρουν...:609:
έχεις απόλυτο δίκιο..... + οτι σχεδόν πάντα θέλεις και μία νέα κεφαλή γιατί έρχονται κατεστραμένες (stanton + ortofon ειδικά...)

Το παραπάνω σχόλια αφορούν εμπειρίες της παρέας με 3 ανάλογες αγορές, αφού είπαμε να ξεσκονίσουμε τους δίσκους. Φυσικά η ευθύνη είναι καθαρά δική μας, των αγοραστών και "δεν ζητάμε τα ρέστα".

προσωπικά ....367 (1210 mk2) +118 (κεφαλή) + 49 (ανταλλακτικά) και Slipmat

στο skroutz.gr με 540 και 570 έχεις ολοκαίνουριο Technics SL 1200MK2E και Technics SL 1200MK5 αντίστοιχα.

ryk

Reaction score
925

στο skroutz.gr με 540 και 570 έχεις ολοκαίνουριο Technics SL 1200MK2E και Technics SL 1200MK5 αντίστοιχα.
Παλιά στο Τέξας.....
Να υπολογίζεις x2....

Reaction score
12

Παλιά στο Τέξας.....
Να υπολογίζεις x2....
Το μαγαζί που εμφανιζεται στο skroutz δηλαδή.... είναι μούφα... ? το προιον.. εννοώ.

Reaction score
1.815

Δεν υπάρχει καινούριο πουθενά φίλε μου στην Ελλάδα. Απλά η τιμή διατηρείται στο Skroutz για λόγους καθαρά προσέλκυσης αγοραστών.
Γνωστό το "παιχνίδι" στο Skroutz: Βλέπεις μια τιμή καλή ή ένα κατηργημένο προιόν που σε ενδιαφέρει, παίρνεις τηλέφωνο να το παραγγείλεις και σου λέει ο παίχτης: "Είναι σε έλλειψη αλλά μπορείτε να πάρετε πχ το Stanton που είναι καλύτερο κλπ κλπ..."
Άρα και να θες να δώσεις ένα χιλιάρικο για καινούριο, δεν πρόκειτε να το βρεις (πάντα για Ελλάδα μιλάμε):116:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv