Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Περίμενε βρε Λευτέρη μόλις βγαίνει το firmware,το δημοσιεύουν σε όλα τα φόρα ανά τον κόσμο και όλοι τρέχουν να κατεβάσουν.Λογικό είναι τις πρώτες ώρες να υπάρχουν αργές ταχύτητες!

Reaction score
1.458

Κατεβαζω τώρα το firmware για το lite 53d με jdownloader και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις και πιάνω 9-10 KB/sec
Εχει κάτσει ο server τους προφανώς!

Μέχρι να κατέβει το firmware πάω στο super market για ψώνια!:142:

Να αναφέρω επίσης ότι μάλλον εγκατέλειψαν την υποστήριξη στα παλαιότερα μοντέλα (HD Center κλπ) μιας και δεν βλέπω νέο firmware γι αυτά.Εκτός αν το βγάλουν τις επόμενες μέρες!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.118

Έ, καλά, να μην βιαστώ τότε. Από βδομάδα. :116: Έτσι κι αλλιώς τι συνταρακτική αλλαγή να έχουν κάνει?

Reaction score
1.458

Γύρισα από τον Σκλαβενίτη και είναι στα μισά ακόμη το download!
Πάντως θέλω να το δω αμέσως μόλις κατέβει γιατί αν δεν έκαναν copy/paste τα info για το νέο firmware σε όλα τα players, τότε στο Lite 53D έχουν προστεθεί πολλές νέες δυνατότητες που έλειπαν πριν!

Reaction score
1.458

Εξωτερικοί υπότιτλοι σε bd-iso δεν υποστηρίζονται ούτε με το νέο firmware δυστυχώς!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.118

Mα πόσο μ@λ@κες μπορεί να είναι? :141:

Καλά κάνει και τους τα χώνει ο MadPax! Eδώ τα καταφέρνει το μικρό και ταπεινό Matchbox, κι αυτοί ακόμα τα ξύνουν.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.118

Συμφωνώ Γιάννη,πάντως για το Lite 53D πρόκειται για την σημαντικότερη αναβάθμιση ως τώρα:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?91912-Dune-HD-Lite-53D&p=1426556#post1426556
Εντάξει βρε Λεωνίδα, αφού τώρα θα παίζει bd iso και folder. Aλλά έχουν στα χέρια τους ένα μηχανάκι που θα μπορούσε να κάνει παπάδες, κι αυτοί αντιθέτως ζητάνε παπάδες γι' αυτά που κάνει. Ή μάλλον, που ΔΕΝ κάνει.

Reaction score
1.458

Εντάξει βρε Λεωνίδα, αφού τώρα θα παίζει bd iso και folder. Aλλά έχουν στα χέρια τους ένα μηχανάκι που θα μπορούσε να κάνει παπάδες, κι αυτοί αντιθέτως ζητάνε παπάδες γι' αυτά που κάνει. Ή μάλλον, που ΔΕΝ κάνει.
Ετσι όπως τα λες είναι Γιάννη,δε διαφωνώ καθόλου!Απλά για το Dune Lite είναι πολύ σημαντική αναβάθμιση,γι αυτό και το αναφέρω.

L

LLLEFTERIS

Guest

Flash που ελεγαν και youtube?

παντως εγω μπηκα youtube με τον browser που εχει αλλα με το control δεν μπορουσα να κουνησω το ποντικι και εχω μονο ασυρματο ποντικι και δεν δουλευε στην usb ενω παλια που ειχα βαλει ενα απλο μου δουλευε.

Reaction score
1.458

Το flash light είναι ίσως το κλειδί για youtube και πολλά άλλα προγραμματάκια που θα κάνουν και πάλι τη διαφορά.Αρκεί να βρεθούν κάποιοι 3οι να φτιάξουν τα applications.Γιατί νομίζω από τη Hdi δεν θα πρέπει να περιμένουμε και πολλά σε αυτόν το τομέα!

L

LLLEFTERIS

Guest

Τελικα δουλευει και το ασυρματο ποντικι αρκει να αναψεις το μηχανημα με το ποντικι πανω.

Στο youtube γραφει πως το προγραμμα λεγε με browser ειναι αρχαιο!!!

Στις ρυθμισεις εχει κατι σαν φακελο που λεει plugins αλλα δεν εχει κατι.

Reaction score
1.458

Εκει στα plugins θα μπαίνουν τα flash light extensions που θα φτιάχνουν 3οι.Ουσιαστικά μ'αυτό το firmware η hdi δείνει το κλειδί στην κοινότητα των χρηστών για να αναπτύξουν τα Dunes.Νομίζω ότι θα φτιαχτούν πολλά applications.Οι Ρώσοι ξεκινησαν κιολας!

L

LLLEFTERIS

Guest

Εδω δεν ασχολουνται αυτοι που το πουλανε θα ασχοληθουν οι αλλοι;

L

LLLEFTERIS

Guest

Ειδε κανεις κατι που να εχει ουσια στον νεο firmware γιατι εγω δεν εχω προλαβει ακομα;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney