πρόβλημα προβολής 3d bluray

Reaction score
0
Πρόσφατα απέκτησα τη sony 55' 6100 που έχει και 3d. Χρησιμοποιώ το laptop Mου για προβολή ταινιών και σύνδεση με hdmi με τη τηλεόραση το οποίο μεταξύ άλλων έχει τα εξής χαρακτηρηστικά:hp pavilion entertainment 1050ev. Το blu ray που εχει πανω ειναι το optiarc 5500s. Η καρτα γραφικών η nvidia 9600m gt geforce.

Οταν προβάλλω 3d ταινιες που έχω κατεβάσει απο το ιντερνετ όλα προβάλλονται σωστά. Το πρόβλημα είναι απο το bluray ότι δεν μπορώ να βγάλω τη διλπή εικόνα sbs ώστε η τηλεόραση να ενεργοποιήσει το 3d mode. Η εικόνα που βγαίνει είναι 2d fullscreen.

Οταν προσπαθώ με Powerdvd 11 ultra και ενεργοποιώ το 3d, μου το βγάζει έτοιμο κωδικοποιημένο με αποτέλεσμα να μην το αντιλαμβάνεται η τηλεόραση και τα γυαλιά να μην συνδέονται. Τι κάνω λάθος? Μήπως πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις του player?

Εκτιμώ ότι αν καταφέρω να βγάλω εικόνα sbs τότε θα λειτουργήσει και το 3d της τηλεόρασης

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: πρόβλημα προβολής 3d bluray

Μα αφου το br του λαπτοπ δεν ειναι 3D!

Reaction score
205

δεν νομιζω οτι ειναι το bluray του laptop , αλλα η καρτα γραφικων του laptop δεν ειναι συμβατη για 3d και δεν εχει εξοδο και για hdmi 1.4

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Πρέπει οι οδηγοί της κάρτας γραφικών να είναι από την έκδοση GeForce Verde 260 και πάνω.
Blu-ray 3D movie playback with connection to an HDMI 1.4 3D TV is possible with NVIDIA drivers Release 260 or higher and compatible movie player software.
http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html

Επίσης την αναπαραγωγή ενός 3D BD θα την αναλάβει πλήρως ο επεξεργαστής και όχι η κάρτα γραφικών.

Reaction score
0

Μα εγώ δεν έχω γυαλιά της nvidia. Το 3d θα το αναλάβει η samsung. Απλώς θέλω να βγάλω εικόνα sbs. Προφανώς είναι κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις μου γιατί η κάρτα γραφικών βγάζει κανονικά sbs εικόνα όταν η ταινία είναι downloaded. Το θέμα με το blu ray είναι το εξής: για να παίξω το bluray πρέπει να χρησιμοποιήσει προγράμματα που το υποστηρίζουν και όχι το windows media player που συνηθιζω να χρησιμοποιώ. /τα προγράμματα που έχω δοκιμασει ειναι το total media thater 5 και το power dvd ultra 11. Το θέμα είναι ότι με αυτά τα προγράμματα δεν κατάφερα να παίξω ούτε τα downloaded 3d αρχεία. Επομένως προφανώς χρησιμοποιώ λάθος ρυθμίσεις και εκεί θα ήθελα τη βοήθειά σας.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν έχει σημασία αν έχεις τα γυαλιά της nVidia ή όχι, για να δώσει η κάρτα γραφικών Blu-Ray 3D σε τηλεόραση με HDMI 1.4 πρέπει να έχεις τουλάχιστον τους οδηγούς v.260.

Δες και τι σου αναφέρει ο Cyberlink BD & 3D Advisor

Reaction score
0

blu ray test.jpg blu ray test.jpg
Δεν έχει σημασία αν έχεις τα γυαλιά της nVidia ή όχι, για να δώσει η κάρτα γραφικών Blu-Ray 3D σε τηλεόραση με HDMI 1.4 πρέπει να έχεις τουλάχιστον τους οδηγούς v.260.

Δες και τι σου αναφέρει ο Cyberlink BD & 3D Advisor

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του τέστ. Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα γραφικών μπορεί να παίξει 3d bluray όπως επίσης και το bluray player αλλα δεν εχω σωστούς drivers σωστά?

Reaction score
0

έκανα αμναβάθμιση αλλα πάλι δεν κατάφερα τίποτα. Πιθανολογώ ότι μπορεί να θέλει αγορά νέου καλωδίου hdmi προκειμένου να υποστηρίζει τη τεχνολογία 1.4

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Το τεστ θα το κάνεις με την τηλεόραση συνδεδεμένη και να την έχεις επιλέξει σαν την κύρια οθόνη.

Reaction score
0

blu ray test.jpg
έκανα αμναβάθμιση αλλα πάλι δεν κατάφερα τίποτα. Πιθανολογώ ότι μπορεί να θέλει αγορά νέου καλωδίου hdmi προκειμένου να υποστηρίζει τη τεχνολογία 1.4
το νέο τέστ μετά την αναβάθμιση και ενώ υπήρχε σύνδεση με τη samsung. Απο ότι φαίνεται αναγνωρίζεται πρόβλημα στη τηλεόραση (!)? Προφανώς φταίει η σύνδεση με το καλώδιο hdmi??

Reaction score
205

αν το αρχειο ειναι κατεβασμενο sbs δεν φταει το καλωδιο μαλον , αυτο θα ηταν για τα κανονικα 3D bluray.

Reaction score
0

αν το αρχειο ειναι κατεβασμενο sbs δεν φταει το καλωδιο μαλον , αυτο θα ηταν για τα κανονικα 3D bluray.
Ό,τι πρόβλημα έχει με το bluray 3d δισκάκι το ίδιο έχει και με τα αρχεία τα mkv sbs. Αλλα μέσω windows media player τα mkv sbs τα παίζει κανονικά

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.186
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907