ATC CDA 2

Reaction score
6
Νέο cd player/DAC/προενισχυτής από την ATC

2 x RCA Coax 75 Ohm SPDIF Inputs
2 x Toslink Optical SPDIF Inputs
2 x Line level RCA Phono Inputs
1 x Line level 3.5mm Jack Input .
True balanced (XLR) and line level RCA Phono Outputs
Headphone Output

Με τιμή £2050
και εδώ το διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρείας
Μια usb ξεχάσαν να του βάλουν όμως!

Reaction score
7.198
Απάντηση: ATC CDA 2

προφανως δεν εμπιστευονται την ποιοτητα της συγκεκριμενης συνδεσης σε αυτο το επιπεδο συσκευων

Reaction score
2.069

Άμα την εμπιστεύεται η EMM LABS και η dCS,δυο απο τις κορυφαίες studiακές εταιρίες, δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.101

Αναμένεται πληροφόρηση από τον αντιπρόσωπο περί της διαθεσιμότητας μοντέλου προς επίδειξη...

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
190

Αν και σε καιρο κρισης προβλεπω οτι δεν θα προλαβαινει η Location.Θα γινει χαμος !!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Και με το Dac το ίδιο κάνανε.Οχι USB,AES/EBU,Firewire .Εγγλέζοι τσιγκούνηδες.....και μετά λένε για τους Σκωτσέζους

Y

Yiannis_B

Guest

Μπορεί να παίζει και καλά, αλλά ...από πότε o Billy Woodman βγάζει ψηφιακά? Ούτε CD-player δεν έχει....

Έκαστος στο είδος του και η ATC στα ηχεία (άντε και σε κάποιους ενισχυτές - όχι όλους)

Μου την σπάνε οι εταιρείες που ανοίγονται σε ξένα χωράφια, σαν την Sony δηλαδή και τις DSlr της που ποτέ δεν ήταν σοβαρές μηχανές...

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Απάντηση: ATC CDA 2

Το αντίστοιχο Audiolab είναι στα μισά λεφτά...και έχει USB.
Nαι σωστά, όταν όμως o προ της ATC o CA2 έχει 1250 λίρες και σου δίνει cd/dac/pre με 2050 λίρες, η τιμή είναι εξαιρετικά καλή.

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATC CDA 2

Nαι σωστά, όταν όμως o προ της ATC o CA2 έχει 1250 λίρες και σου δίνει cd/dac/pre με 2050 λίρες, η τιμή είναι εξαιρετικά καλή.
Αν ντε και καλά θες ν' αγοράσεις τον CA2, πιθανώς σε συμφέρει (δεν ξέρω τι λέει το DAC κομμάτι), ειδάλλως δε βλέπω άλλο πλεονέκτημα.

Y

Yiannis_B

Guest

Sony είπες; Δε με λες; Champions League, βλέπεις; :114:
Τι είναι το Champions League? Εκπαιδευτική τηλεόραση?

Συγνώμη, έχω μείνει λίγο πίσω, αλλά δεν έχω τηλεόραση, η μάλλον έχω αλλά μου λείπει η κεραία!

Βλέπω μόνο ανεξάρτητο κινηματογράφο και κυρίως ότι παράγεται στην Burkina Faso...:116:

Reaction score
1.848

ας έρθει, ας το ακούσουμε και μετά βλέπουμε...

Η ATC δεν είναι καμιά εταιριούλα, για να βάλει ταμπελάκι της σε συσκευή σημαίνει ότι το αξίζει...

Reaction score
1.772

ας έρθει, ας το ακούσουμε και μετά βλέπουμε...

Η ATC δεν είναι καμιά εταιριούλα, για να βάλει ταμπελάκι της σε συσκευή σημαίνει ότι το αξίζει...
+1
τι ξενα χωραφια πυρηνικη φυσικη ειναι;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@