ATC CDA 2

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.101
Απάντηση: ATC CDA 2

τί ξενα χωραφια,πυρηνικη φυσικη ειναι;
Ούτε καν...ειρηνική απ'ό,τι διαπιστώνεται.:126:

Από εκεί και πέρα,όταν θα είναι διαθέσιμη προς ακρόαση η συσκευή,ο καθένας ας κρίνει κατά πόσο θα μπορούσε να ζήσει μαζί της.
Μιά άλλη απορία αφορά το εάν είναι εφικτή η ταυτόχρονη χρήση των δύο αναλογικών εξόδων της συσκευής.

Y

Yiannis_B

Guest

+1
τι ξενα χωραφια πυρηνικη φυσικη ειναι;
Πυρηνική φυσική μπορεί να μην είναι, αλλά να σου δώσου 200 ευρώ (που κάνουν δεν κάνουν τα υλικά του Weiss 202) να μου φτιάξεις ένα που να παίζει έτσι.

Τέλος πάντων, αντιλαμβάνομαι το πνεύμα και εν μέρη συμφωνώ.:)

Αλλά τα ξένα χωράφια περισσότερο έχουν να κάνουν με την φιλοσοφία μιας εταιρείας και μετά με το ίδιο το προϊόν (που αναπόφευκτα αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της εταιρείας).

Η ATC είχε - και ελπίζω να εξακολουθεί να έχει - το pro-audio ως core-business.

Πρώτα τα κατάφερε εκεί και μετά μετέφερε -πολύ επιτυχημένα θα έλεγα- την τεχνογνωσία της σε πιο προσιτά προϊόντα.

Δεν βλέπω το ίδιο με αυτό το DAC, και ειλικρινά με προβληματίζει για το τι πολιτική θα ακολουθήσει στο μέλλον κάθε μικρή εξειδικευμένη και επιτυχημένη εταιρεία.

Reaction score
1.772

Πυρηνική φυσική μπορεί να μην είναι, αλλά να σου δώσου 200 ευρώ (που κάνουν δεν κάνουν τα υλικά του Weiss 202) να μου φτιάξεις ένα που να παίζει έτσι.

Τέλος πάντων, αντιλαμβάνομαι το πνεύμα και εν μέρη συμφωνώ.:)

Αλλά τα ξένα χωράφια περισσότερο έχουν να κάνουν με την φιλοσοφία μιας εταιρείας και μετά με το ίδιο το προϊόν (που αναπόφευκτα αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της εταιρείας).

Η ATC είχε - και ελπίζω να εξακολουθεί να έχει - το pro-audio ως core-business.

Πρώτα τα κατάφερε εκεί και μετά μετέφερε -πολύ επιτυχημένα θα έλεγα- την τεχνογνωσία της σε πιο προσιτά προϊόντα.

Δεν βλέπω το ίδιο με αυτό το DAC, και ειλικρινά με προβληματίζει για το τι πολιτική θα ακολουθήσει στο μέλλον κάθε μικρή εξειδικευμένη και επιτυχημένη εταιρεία.
ετσι νομιζεις εσυ οτι κανουν 200 ευρω.

τεσπα εχω φτιαξη παρολο που δεν το σχεδιασα εγω (δεν φτανουν εκει οι γνωσεις μου)αλλου σχεδιο

εκανα πραγμα που κανουν και οι περισσοτερες εταιριες.

αυτο παντως που εννουσα ειναι οτι η atc φτιαχνη ηχεια αλλα ομως φτιαχνη και ενισχυτικα

που απο οτι φαινεται και εκει το καταφερνη καλα απο δεν τις ειναι τοσο δυσκολο να βαλη και ενα

dac μαζι με τον προενισχυτη της.

και οπως ειπε και ο στεργιος οτι αν δεν παιζη δεν το κυκλοφορη με το ονομα της.

Y

Yiannis_B

Guest

εκανα πραγμα που κανουν και οι περισσοτερες εταιριες.
η ATC τουλάχιστον στα ηχεία της ΔΕΝ έκανε αυτό που κάνουν οι περισσότερες εταιρείες. Σχεδίασε από λευκό χαρτί τα δικά της midrange και woofer.

και οπως ειπε και ο στεργιος οτι αν δεν παιζη δεν το κυκλοφορη με το ονομα της.
καλά, αυτό θα το πάρω για αστείο....και δεν το λέω για την ATC, το λέω για κάθε καταξιωμένη στον χώρο της εταιρεία.

Reaction score
1.772

η ATC τουλάχιστον στα ηχεία της ΔΕΝ έκανε αυτό που κάνουν οι περισσότερες εταιρείες. Σχεδίασε από λευκό χαρτί τα δικά της midrange και woofer.

καλά, αυτό θα το πάρω για αστείο....και δεν το λέω για την ATC, το λέω για κάθε καταξιωμένη στον χώρο της εταιρεία.

αλλο το ενα αλλο το αλλο

ειναι σαν να λες οτι ο nelson pass σχεδιαση ενα ενισχυτη αλλα δεν εφτιαξε τους πυκνωτες ο ιδιος
και της αντιστασεις,τα πηρε ετοιμα.

εδω για την atc μιλαμε οποτε αν ξερεις κατι που κυκλοφορη με το ονομα της και δεν ειναι καλο
πες το.

εγω δεν ξερω.

Y

Yiannis_B

Guest

αλλο το ενα αλλο το αλλο

ειναι σαν να λες οτι ο nelson pass σχεδιαση ενα ενισχυτη αλλα δεν εφτιαξε τους πυκνωτες ο ιδιος
και της αντιστασεις,τα πηρε ετοιμα.
Όχι, αυτό που λέω ότι τα ICE-power θέλουν πολύ μεγαλύτερα αρχ.. ε συγνώμη R&D από το να φτιάξεις ένα λαμπάτο με 300Β.

(και έχουν και τα δύο πυκνωτές και αντιστάσεις...)

εδω για την atc μιλαμε οποτε αν ξερεις κατι που κυκλοφορη με το ονομα της και δεν ειναι καλο
πες το.

εγω δεν ξερω.
Δεν θα σου απαντήσω για συγκεκριμένο προϊόν της ATC, αν και ξέρω τουλάχιστον ένα μετριότατο, γιατί το θέμα μας δεν είναι αυτό.

Και αν θέλεις είναι και αναμενόμενο όταν μιλάμε για εξέλιξη να γίνονται και λάθη.

Το θέμα μας είναι αν από το κύρος ενός κατασκευαστή, μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το αν ένα νέο προϊόν είναι αντάξιο της φήμης του.

Δεν νομίζω ότι βλέπει κανείς αυτό το έργο για πρώτη φορά ...

Reaction score
1.772

Όχι, αυτό που λέω ότι τα ICE-power θέλουν πολύ μεγαλύτερα αρχ.. ε συγνώμη R&D από το να φτιάξεις ένα λαμπάτο με 300Β.

(και έχουν και τα δύο πυκνωτές και αντιστάσεις...)

Δεν θα σου απαντήσω για συγκεκριμένο προϊόν της ATC, αν και ξέρω τουλάχιστον ένα μετριότατο, γιατί το θέμα μας δεν είναι αυτό.

Και αν θέλεις είναι και αναμενόμενο όταν μιλάμε για εξέλιξη να γίνονται και λάθη.

Το θέμα μας είναι αν από το κύρος ενός κατασκευαστή, μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το αν ένα νέο προϊόν είναι αντάξιο της φήμης του.

Δεν νομίζω ότι βλέπει κανείς αυτό το έργο για πρώτη φορά ...
για το πρωτο ειμαστε σε αλλο μηκος κυματος.

οσο για το δευτερο ξερεις ενα μετριοτατο αλλα δεν το λες και σε εμας να μας φυγη η περιεργεια.

Y

Yiannis_B

Guest

O λόγος που έγραψα αρχικά σε αυτό το thread δεν έχει να κάνει με το πρώτο DAC της ATC.

Έχει να κάνει με ποιες είναι οι πρώτες -και οι δεύτερες σκέψεις σας - όταν διακρίνεται μια ασυνέχεια στα βήματα ενός σοβαρού κατασκευαστή.

Αν η accuphase αρχίσει να βγάζει mini συστήματα για το ipod, είναι Ο.Κ. για σας?

Συγνώμη, δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής.

Επίσης σταματάω εδώ γιατί δεν θέλω να είμαι off-topic.

Reaction score
23
Νέο cd player/DAC/προενισχυτής από την ATC

2 x RCA Coax 75 Ohm SPDIF Inputs
2 x Toslink Optical SPDIF Inputs
2 x Line level RCA Phono Inputs
1 x Line level 3.5mm Jack Input .
True balanced (XLR) and line level RCA Phono Outputs
Headphone Output

Με τιμή £2050
και εδώ το διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρείας
Μια usb ξεχάσαν να του βάλουν όμως!
Ε τωρα μη τα θέλουμε και όλα.Εγγλεζοι ειναι αυτοι σκωτζεζοι ειναι αυτοι :103:

Reaction score
1.772

O λόγος που έγραψα αρχικά σε αυτό το thread δεν έχει να κάνει με το πρώτο DAC της ATC.

Έχει να κάνει με ποιες είναι οι πρώτες -και οι δεύτερες σκέψεις σας - όταν διακρίνεται μια ασυνέχεια στα βήματα ενός σοβαρού κατασκευαστή.

Αν η accuphase αρχίσει να βγάζει mini συστήματα για το ipod, είναι Ο.Κ. για σας?

Συγνώμη, δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής.

Επίσης σταματάω εδώ γιατί δεν θέλω να είμαι off-topic.
γιατι δεν λες αν εβγαζε ηχεια;

εγω παντως θα περιμενα να δω αν ειναι καλα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@