αγορά ενισχυτή av

Reaction score
122
Απάντηση: αγορά ενισχυτή av

θα ελεγα yamaha ...και sub το klipsch
σε ευχαριστώ ... 99,9 % ειμε στο yamaha...αν και ενας φίλος μου δίνει τον denon 4310 και το τελικό ροτελ που εχει αλλα δεν με συμφέρει γιατί αυτος τα δινει 1,500.. οποτε παω για yamaha RX-A2010
εχει και καλη τιμη...

για sub.. γιατι klipsch καλύτερα και οχι REL ?

Reaction score
15.548

μαλλον ειναι καλυτερη επιλογη ο denon+rotel

ποιον rotel εχει..?

για ποιo rel μιλας..?

Reaction score
122

μαλλον ειναι καλυτερη επιλογη ο denon+rotel

ποιον rotel εχει..?

για ποιo rel μιλας..?

rotel RD 980 είναι παλιός ....

και ο denon είναι σχεδόν 2 χρόνον για την τιμη τους δεν με αγγίζουν..

το sub που εχω βαλει στο ματι ειναι αυτο REL R 528

πιστεύω οτι ο yamaha θα τα οδήγηση τα ηχεία... και απο την αλλη μετα περνώ αργότερα ενα τελικό αν χρειαστεί...

άπλα σε σχέση με pionner και yamaha δεν ηξερα πιον να παρω.. στα λεφτα που διαθέτω..

Reaction score
122
Απάντηση: Re: αγορά ενισχυτή av

Με τα RF62 και τον RXA-2010 θα εισαι σουπερ δε χρειαζεσαι τελικο..

φίλε μου σε ευχαριστώ αλλά μιλάω για το σύνολο των ηχείων αν θα ει με εντάξει

klipsch RF 62 II,RC62 II, RS 52 II...

Reaction score
0
Μια χαρα θα εισαι για το συνολο των ηχειων δεν υπαρχει θεμα με το σετ.
Τα ηχεια σου σα συνολο τα εχω ακουσει αρκετες φορες τα εχει φιλος.

Reaction score
15.548

Εαν σκεφτεσε να παρεις καποια στιγμη τελικο οκ.....
....κανενας av δεν μπορει να παιξει σε σταθμες υψηλες σωστα.....
Αν και τα ηχεια του φιλου εχουν ευαισθησια υψηλη τα βατακια τους τα θελουν...
Και επειδη ειναι και κλιπσονια θελουν και ποιοτητα για να αποδοσουν.

τα δυο sub που θελεις εχουν διαφορετικη τιμη ....και μαλιστα μεγαλη....

Επειδη το στησιμο ειναι για σινεμα......θα σου προτεινα 2 12αρια για να νοιωσεις τον πραγματικο σινεμα......σαν τα κλιπς που θελεις ....και τα υπολοιπα,αφου δεν θα παρεις το REL , βαλτα στον κουμπαρα για τον τελικο.

Reaction score
122

Εαν σκεφτεσε να παρεις καποια στιγμη τελικο οκ.....
....κανενας av δεν μπορει να παιξει σε σταθμες υψηλες σωστα.....
Αν και τα ηχεια του φιλου εχουν ευαισθησια υψηλη τα βατακια τους τα θελουν...
Και επειδη ειναι και κλιπσονια θελουν και ποιοτητα για να αποδοσουν.

τα δυο sub που θελεις εχουν διαφορετικη τιμη ....και μαλιστα μεγαλη....

Επειδη το στησιμο ειναι για σινεμα......θα σου προτεινα 2 12αρια για να νοιωσεις τον πραγματικο σινεμα......σαν τα κλιπς που θελεις ....και τα υπολοιπα,αφου δεν θα παρεις το REL , βαλτα στον κουμπαρα για τον τελικο.

τα sub επειδή το έχω ψάξει και ειδικά το REL R 528 κανει και για κινηματογράφο και για μουσική... η τιμη του.. 950 μετρητης ... οσω για τα sub klipsch ειναι όντως καθαρά για κινηματογραφώ δεν παίζουν μουσική... οποτε τα klipsch τα 2 μου βγαίνουν πιο ακριβα...
ενω το rel μου δινει πολυ ικανοποιητικό ηχω.. το εχει ενας φιλος και το εχω ακούσει... και αν του δωσο το οκ... θα μου το φερει στην τιμη που ανεφερα ...

σε ευχαριστω για το χρονο σου

Reaction score
122

Μια χαρα θα εισαι για το συνολο των ηχειων δεν υπαρχει θεμα με το σετ.
Τα ηχεια σου σα συνολο τα εχω ακουσει αρκετες φορες τα εχει φιλος.
σε ευχαριστώ φιλέ μου.. με τι ενισχυτή τα έχει ο φίλο σου...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: αγορά ενισχυτή av

σε ευχαριστώ φιλέ μου.. με τι ενισχυτή τα έχει ο φίλο σου...
Με εναν denon πενταετιας σειρας 38xx..ηταν σχετικα ακριβος γυρω στα 1500 ευρω νομιζω.Ο ενισχυτης ειναι καλος σε ηχο,τωρα η denon δεν εχει σειρα 38xx εχει μονο 3312,4311.

Reaction score
122
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αγορά ενισχυτή av

Με εναν denon πενταετιας σειρας 38xx..ηταν σχετικα ακριβος γυρω στα 1500 ευρω νομιζω.Ο ενισχυτης ειναι καλος σε ηχο,τωρα η denon δεν εχει σειρα 38xx εχει μονο 3312,4311.
κατάλαβα.... σε ευχαριστώ και πάλι

Reaction score
0

Παιδιά νομίζω ότι σε αυτή τη κατηγορία ενισχυτών, όποιον πολυκάναλο και να πάρει το παιδί θα τον βγάλει ασπροπρόσωπο. Τα λεφτά που δίνουμε είναι πολλά για να μην μπορεί ένας ενισχυτής να δώσει υψηλή ένταση σε ένα σύστημα 5.1 όταν υποτίθεται ότι υποστηρίζει μέχρι σύστημα 9.2. Ουσιαστικά 3 κανάλια καλείται να βγάλει δυνατά, τα μπροστινά, μιας και υπάρχει λίγη πληροφορία στα πίσω κανάλια μιας ταινίας και τα sub έχουν δικό τους ενισχυτή.
Από εκεί και πέρα αν νομίζει ο φίλος ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει και η επόμενη κατηγορία ^ ^

Reaction score
0
απο ποιο νησι εισαι?
ολοι οι ενισχυτες που λες θα σε καλυψουν, το θεμα ειναι εσυ τι ευκολιες θελεις π.χ θες δικτιυακα η εναν απλο ενισχυτη να κανεις την δουλεια σου?
να πω οτι 2 σαμπ πιστευω οτι θα ειναι υπερβολη για 20 τμ
το 112 σαμπ ειναι φοβρερο παντως
και καπου ειχα διαβασει οτι θες σαμπ για μουσικη γιατι να ακους μουσικη με σαμπ?
στερεο δεν θες να ακους?
α και pioneer 73 δεν νομιζω να βρεις ακομα και ας τον εχουν πολλοι στα site τους

Reaction score
122

απο ποιο νησι εισαι?
ολοι οι ενισχυτες που λες θα σε καλυψουν, το θεμα ειναι εσυ τι ευκολιες θελεις π.χ θες δικτιυακα η εναν απλο ενισχυτη να κανεις την δουλεια σου?
να πω οτι 2 σαμπ πιστευω οτι θα ειναι υπερβολη για 20 τμ
το 112 σαμπ ειναι φοβρερο παντως
και καπου ειχα διαβασει οτι θες σαμπ για μουσικη γιατι να ακους μουσικη με σαμπ?
στερεο δεν θες να ακους?
α και pioneer 73 δεν νομιζω να βρεις ακομα και ας τον εχουν πολλοι στα site τους

ακούω και στέρεο αλλά θέλω και το sub να παίζει μουσική όχι να είναι μόνο για ταινίες
όσο για τον ενισχυτή τον θέλω δικτυακό και όχι απλό, θέλω να έχει μέσα χαρακτηριστικά για to 3d για να ειναι συμβατός με τα υπόλοιπα που έχω.. όσο για sub rel η klipsch το 112 θα παρω.. στα λεφτά μου βγαίνει το ιδιο. και ο χώρος μου τώρα ειναι 20 τ.μ. αλλα υπολογίζω να μπορώ να καλύψω κ μεγαλύτερο μέχρι 40 τ.μ. απο συρο ειμε αλλα λόγω δουλειάς βρίσκομαι συμη..

όσο για το πιονερο των έχω βρει σε μαγαζί και των εχει.... αλλα θα πάρω το yamaha μέχρι στιγμής εκτος αν βρω κατι καλύτερο.. και αναλογα και τι θα μου πουν και στο μαγαζί... απλα ρωτάω γιατι και στα μαγαζιά να πουλήσουν θέλουν οποτε να ξερω πάνω κατω μερικά πράγματα ει με καινούργιος στο χώρο...

Reaction score
15.548

ριξε και μια ματια στα SVS sub που ειναι πολυ καλα και για τα δυο.....για 12αρι παντα.

Reaction score
122

ριξε και μια ματια στα SVS sub που ειναι πολυ καλα και για τα δυο.....για 12αρι παντα.

σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω και θα σου πω :107:

Reaction score
0
λοιπον αφου θες δικτυακο ενισχυτη ασε τον pioneer 73 τελειως
(προσωπικα θα σου ελεγα ασε pioneer τελειως)
αφου και η τελευταια γενια της εν λογω εταιριας υποφερει απο λαθη και παραπανω φασαρια θα εχεις και την δουλεια σου δεν θα κανεις

στα μαγαζια θα σου πουλησουν οτι προωθουν εχω ακουσει ανα καιρους ενα καρο δικαιολογιες για να σου πουν οτι οι δικοι τους ειναι καλυτεροι απο τους αλλους

ρωτησα απο πιο νησι εισαι μηπως ησουν απο κρητη ωστε να ερχοσουν να ακουσεις καποιες επιλογες

Reaction score
122

παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια το θέμα έκλεισε

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas