Κατασκευη ηχειου

Reaction score
0
Ειδα αυτο το ηχειο και θα ηθελα να μου πειτε τι υλικα πρεπει να χρησιμοποιησω για να κατασκευασω κατι παρομοιο και τι προβληματα θα εχω.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Απάντηση: Κατασκευη ηχειου

Κουτίλα και ανύπαρκτα πρίμα (δεν βλέπω τουήτερ)...

Reaction score
7.114

μερικα ομως διαφανα ηχεια παιζουν καλα....

Waterfall speakers

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

μερικα ομως διαφανα ηχεια παιζουν καλα....

Waterfall speakers
Τάσο όσες φορές τα άκουσα (2-3 συνολικά) δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασαν. Πιο πολύ design object και λιγότερο χρηστικό ηχείο θυμίζουν...

Reaction score
7.114

ομολογω οτι δεν τα εχω ακουσει,απλα μια δοκιμη στον ηχο και καποια σχολια στο διαδικτυο.Απλα ηθελα να πω οτι ενα ηχειο σαν αυτο που θελει να φτιαξει ο φιλος μπορει να ειναι απο τραγικο εως καλο.Τωρα το οτι αυτοι εφτιαξαν διαφανα ηχεια μαλλον εχει να κανει με την προσπαθεια τους να ξεχωρισουν.

Χρονια πολλα με την ευκαιρια Σπυρο

Reaction score
0

Εγω σκεφτομουν μια πρωτη κατασκευη, ελπιζοντας οτι θα εβγεναι καλη. Το προβλημα μου δεν ειναι μονο τα μεγαφωνα που θα βαλω αλλα και τι υλικα θα χρησιμοποιησω στην κατασκευη.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω ξεκίνα την κατασκευή καμπίνας με ξύλο τύπου mdf. Είναι πιο οικονομικό και δουλεύετε εύκολα.
Πρώτα πρέπει να επιλέξεις τα μεγάφωνα και μετά βάσει των προδιαγραφών τους θα επιλέξεις τα λίτρα της καμπίνας.

Reaction score
0

Λυτρα ειναι ο ογκος της καμπινας? Και ποσα λυτρα θα πρεπει να ειναι η καμπινα για δυο 15''αρια ηχεια???

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος