Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Bασικα δεν το εχω αγορασει ακομα.
Ειμαι αναμεσα σε ps3 και ενα 3d bluray player και γιαυτο ρωταω να δω μηπως με συμφερει να παρω το playstation.Αρκει ομως να μου αποκωδικοποιει τα παντα,δε θελω να στερηθω το παραμικρο.
Με πρόλαβε ο πατρινός απο πάνω.. και οπως σωστά λέει, 3d και HD audio δεν πάνε μαζί. Δεν φτάνει το bandwidth στο HDMI 1.3....Το slim ναι. Μπορεί να τα κάνει decode και να τα στείλει σαν multi channel bitstream στον ενισχυτή σου, ή μπορεί να στείλει κατευθείαν το stream στον ενισχυτή και να τα κάνει ο ενισχυτής.
Οπότε σε καλύπτει πλήρως σε αυτό το θέμα.
Επίσης το PS3 δέχετε αναβαθμίσεις οι οποίες κατα καιρούς ενεργοποιούν και άλλα features (πχ μπορεί να παίζει 3d, πράγμα το οποίο δεν το έκανε όταν πρωτοκυκλοφόρησε).
Το μόνο αρνητικό του, είναι ο ελαφρά αυξημένος θόρυβος σε σχέση με το κανονικό BD player (τουλάχιστον σε σύγκριση με ένα Pionner LX-BD70).
3D και HD audio δεν συνδιαζονται ποτε δηλαδη;
ουτε αν παρω ενα επιτραπεζιο 3D bluray player?
Oσον αφορα τα mkv αρχεια δε με νοιαζει γιατι θα παρω και media player.
Τεραστια διαφορα,οπως ειχα γραψει καποτε οταν αγορασα ενισχυτη ξαναειδα ολα τα blu ray της συλλογης μου!! Το dts θα σου ακουγεται ¨λιγο¨ μετα!!!Και μια τελευταια ερωτηση. Το αυτι καταλαβαινει τη διαφορα μεταξυ DTS και DTS HD? ή ειναι στα χαρτια ολα;
οταν αναβαθμησα τον ενισχυτη ετρεξα να τον δοκιμασω στα νεα τρομερα φορματ ηχου. Ρυθμησα το ps3 να κανει bitstream εβαλα μεσα το lotr extended για τεστ, ο ενισχυτης εγραψε χαρουμενος dts-ma στο πανελ του και εγω εμεινα να αναρωτιεμαι αν τα αυτια μου εχουν προβλημα αφου η διαφορα σε σχεση με το dts-core που ακουγα μεχρι τοτε μου φανηκε αναξια λογου... (για την ακρηβια μεγαλυτερη εντυπωση μου ειχε κανει το περασμα απο το απλο dts των dvd σε dts-core) Και σας το γραφει αυτο ανθρωπος που ξαναρχιζει ολη τη συλογη του σε flac μιας και απλα mp3 ειναι μη αποδεκτα στο αυτι. WtfΤεραστια διαφορα
συστηνω ανεπιφυλακτα τα Samsung 3D Bluray ... εγώ πλέον καταργησα κάθε media player και τα κανω όλα με αυτό... (σημείωση για την αναφορά του post που είχα κάνει... η ρυθμιση είναι πανευκολη, η δουλειά που ήθελα έξτρα εγώ τα έκανε μυστήρια...με το mpeg4 tuner)