Αγορά 3D Τηλεόρασης

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Προτίθεμαι για αγορά αυτής της 3D τηλεόρασης, (SAMSUNG plasma 3D PS43D490ZF) λόγω τιμής ασφαλώς, μόνο που είναι πλάσμα, ξέρουμε τίποτα λεπτομέρειες? αξίζει η αγορά της? δεν με πειράζει η ανάλυση!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Αγορά 3D Τηλεόρασης

Ηλία την συγκεκριμένη δεν την έχω δει ποτέ.
Πάντως η εμπειρία μου μέχρι στιγμής απο plasma της Samsung είναι θετικότατη.

Πάντως αυτή έχει 100 ευρώ παραπάνω(αν σε παίρνει) και είναι πολύ τηλεόραση για τα λεφτά της(εκτός απ τις περισσότερες ίντσες και την μεγαλύτερη αν'αλυση σε σχέση με την 430).

Απο προσωπική εμπειρία:Οτιδήποτε κάτω των 50'' για 3D είναι απελπιστικά λίγο σε τηλεόραση..

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.457

Πάντως αυτή έχει 100 ευρώ παραπάνω(αν σε παίρνει) και είναι πολύ τηλεόραση για τα λεφτά της(εκτός απ τις περισσότερες ίντσες και την μεγαλύτερη αν'αλυση σε σχέση με την 430).

Απο προσωπική εμπειρία:Οτιδήποτε κάτω των 50'' για 3D είναι απελπιστικά λίγο σε τηλεόραση..

η τν που εχεις στο Link ειναι 3d?
γιατι στην περιγραφη δεν ειδα να το αναφερει

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Στα χρήματα με παίρνει, αλλά για το μέγεθος...... την διαφορά θα την φάω σε παντοφλιές! :119:

ΥΓ. και η 43'' είναι μεγάλη!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

η τν που εχεις στο Link ειναι 3d?
γιατι στην περιγραφη δεν ειδα να το αναφερει
Ουπς λάθος μου.Την 550 ήθελα να βάλω,που όλως παραδόξως είχε την ίδια τιμή(προφανώς ήταν κάποια προσφορά των ημερών) ενω τώρα δεν την βλέπω καν:431:

Reaction score
173

Παντως Ηλια εχε κατα νου οτι το ενεργο 3D κουραζει. Το μονο ανετο(;;;) ηταν αυτο που ειδα απο SONY LED. Φυσικα μην ψαχνεις για παθητικο σε Plasma. Και φυσικα το 3D για μενα θελει μεγαλες οθονες...

Reaction score
0

Συμφωνώ με τον vertigo.
Μόνο στις SONY LED LCD σειράς HX έχω δει καλής ποιότητας active 3D. Επίσης, σε PANASONIC PLASMA VT30...φυσικά, στη σειρά D8000 & D7000 SAMSUNG αλλά και στις PHILIPS σειράς PFL97xx & 96xx. Πάρε μιά από αυτές και δεν θα χάσεις...όμως, πρέπει να έχεις τα φράγκα ή να πάρεις από κανένα Kotsovolos σε δόσεις!

ΥΓ: Οι μέγαλες ίντσες άνω των 46'' είναι ιδανικές για θέαση active 3D.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas