Weiss DAC202 @ Stereophile

Reaction score
30.045
Απάντηση: Re: Απάντηση: Weiss DAC202 @ Stereophile

Μια απο τις καλύτερες κεφαλές ever , την έβγαλες χλάπα.
Μπράβο ρε , συγχαρητήρια.
Μην βιαστείς να απαντήσεις. Είπα απο τις καλύτερες , οχι τις πιο εύκολες.

Reaction score
30.045

Πωωω ρε πούστη μου τα έβαλα με τον φουκαρά τον Αντωνάκη και ξέχασα τους υπόλοιπους .
Τομάρια Σας πιάνει και εσάς η τσιμπίδα.
Μανο 58 είσαι ο επόμενος.
Ο χώρος σου είναι για κλωτσιές.
Βλάση είσαι ο επόμενος . Ο χώρος σου επίσης είναι για κλωτσιές.
ΠΆΜΕ παρακάτω..........

Reaction score
30.045

Ζαπάντηηηηηη? που είσαι ωρέεεεε? για να δω τον χώρο σουουουου?

Reaction score
30.045

Και για να τελειώνουμε με τους χώρους , πείτε μου πια κουφάλα , έχει , πλην εμού και του Ιατρού , φυσικά , την άνεση του διπλού χώρου πίσω απο την θέση ακρόασης? .
Δλδ απο πίσω, άλλο τόσο χ2 ΄όσο και απο μπρός?
Ε? πεείτε μου .
Η απλά τέλεια τοποθέτηση στον χώρο .
Σχεδον.

Reaction score
30.045

Ωρε τι κάνει το κόκκινοοοοοοο?
Ρε σεις δεν είμαι καλά.!!!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
Απάντηση: Weiss DAC202 @ Stereophile

εσυ ομως δεν εχεις μπασο! :114:
τωρα ριξτα ελευθερα!!! :114:

Reaction score
460

Μανιφεστο μακακιας σε επιασε Γιαννη μου,αλλα χαλαλι σου δεν ειναι η πρωτη φορα.
Την αποψη μου για την 304 δεν την αλλαζεις που να χτυπιεσαι!!
Αλλα μαλλον δεν εχεις μαθει να διαβαζεις καλα,δεν ειπα ποτε οτι η 304 δεν παιζει καλα!
Ειπα οτι η 304 κοστιζει περι τα 350-400ε πληρωταια και θελει ενα φορτηγο χρηματα για να παιξει,νομιζω??
Οσο για τα ATC ποτε δεν ανεφερα οτι ειναι κακα ηχεια,ειπα καποιες ιδιαιτεροτητες που ακουω εγω(και δεν ξερω που ωφειλονται),αλλα ειναι ενα ηχειο που θα αγοραζα,εξαλλου πιστευω οτι ειμαι πολυ λιγος για να κρινω ενα θρυλο στην κοινοτητα των ηχειων.
Τα ψηφιακα δεν ειναι σε επιπεδο (κατα την δικη μου αποψη παντα) που θα αντικαταστησουν ολη την αναλογικη αλυσιδα ενος συστηματος,πρεπει να περασουν λιγα χρονια ακομη και η χρηση τους θα ειναι μονοδρομος.
Οσο για τους χωρους μας μας ειπες κατι καινουργιο τωρα.
Απο την στιγμη που ο χωρος ακροασης ειναι το κυριως σαλονι μου δεν εχω την δυνατοτητα παρεμβασης επ αυτου.
Δεν ηξερα να κανω το σαλονι μου καραγκιοζη για να ακουω μουσικη.
Το συστημα του μπατζανακη μου παιζει πολυ καλα αλλα κρινω τα ψηφιακα και οχι το καθεαυτου συστημα με τα αναλογα ερωτηματικα στο τι φταιει με τις ιδιαιτεροτητες που ακουω,εαν αντιληφθηκες τι ενοω.
Στην παρουσα φαση δεν θα εστηνα ενα αμιγως ψηφιακο συστημα για τους λογους που αναφερω,αλλα δεν μπορω να μην αναφερθω οπως ξαναειπα στην υπεραναλυση των 202 και atc και την ευκολια χειρισμου!!
Την αποψη σου για το συστημα μου την αποδεχομαι οπως παρα πολλες φορες εχω αποδεχθει διαφορες αποψεις σου οι οποιες ειναι σωστες.
Ξερω οτι ο χωρος μου εχει προβλημα,οπως των περισσοτερων εδω μεσα και το εχω γραψει και στο παρελθον.
Το συστημα ομως δεν εχει εν γενει προβληματα και ειναι καλοκουρδισμενο.
Εαν το συστημα μου ειναι σκληρο τοτε το δικο σου γδερνει κατσικια.
Τωρα βεβαια,για να επανελθω,ο μπατζαν εχει αλλαξει καλωδια ηχειων(XLR) και περασε ξεχωριστες γραμμες ρευματος για την τροφοδοσια των ηχειων -μηχανηματων,επιπλεον αλλαξε την ασφαλεια στον πινακα.
Απο μια κλεφτη ακροαση πριν λιγες μερες ακουσα καποιες καλες διαφορες,μαλακωσε αρκετα και γλυκανε,μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ.
Ειναι ενα πραγματικα υψηλου επιπεδου συστημα αλλα θελει πολλη δουλεια με τα περιφεριακα για να το φερεις στα ισα του,πιστευω οτι θα παρει τελειο ηχο οταν ολοκληρωσει και καποια αλλα πραγματα που εχει κατα νου.

Reaction score
460

Η άποψη του ANTκOTS με βρίσκει πλήρως αντίθετο , γιατί θεωρώ το δικό του σετ απ επιθετικό και σκληρό.
Οχι τα atc. Με τίποτα δεν θα χαρακτήριζα τα atc σκληρά. Απεναντίας , θα έλεγα οτι χάνουν σε ατάκα , και ταχύτητα.Πλαδαρά μπορεί να τα χαρακτηρίσει κάποιος , ναι. Σκληρά όμως με τίποτα.
Θεωρώ επίσης οτι όσοι απο εσάς ακούτε ενα μηχάνημα είστε μάλλον κουφοί.
Το μηχχάνημα το ακούμε πάντα με τα ίδια ηχεία στον ίδιο χώρο σε διάταξη Α-Β με κάποιο άλλο και ποτέ μόνο του.Ναι ξέρω ο μύθος του χαλι εντ λέει άκου το μηχάνημα , κανά δυο βδομάδες και μετά άκου το άλλο μηχάνημα και πες μας τι άκουσες.
Παπάρια , εχω να πω εγω. Τα ακούς Α-Β βλέπεις -ακούς τις διαφορές και τελειώνει εκεί το ζήτημα.
Απλά το φοβούνται οι χαλιεντάδες , μην τυχόν και βγεί το ρημάδι τους μάπα.
Οσο για τις τραγικές διαφορές που διάφοροι απο σας ακούν , μεταξύ πηγών , για ελάτε να σας κάνω ενα blind test να δούμε τι θα δείτε-ακούσετε/.
Ρε αγόρια - ear το χαλί δεν φιάχνει τον χώρο , αλλά δεν τον χαλάει κιόλας.
Ασχοληθείτε πιο πολύ με τον μπουρδελοχώρο σας κα;ι μετά με τα καβλώδια . Αηντε.
Εχω βαρεθεί να μιλάω .
Τυγχάνει να εχω καλό χώρο, και εγω και ο αδερφοξάδερφος Ιατρού , σας μιλάω στα ίσια , και το ξέρετε , ασχοληθείτε με τον χώρο σας.PERIOD.
ΑΝΤΚΟΤΣ αυτό για σένα πιο πολύ.Ο χώρος σου είναι χάλια. Τα ηχεία σου παίζουν χάλια στον χώρο σου.Κάνε κάτι . Δεν με νοιάζει η παντόφλα.
Χαίρομαι την γυναίκα μου Αννα , που δεν λέει σχδόν τίποτα , πέρα απο το (γνωστό) αυτά εδω πρέπει να είναι ? Εννοώντας τους Αυλούς φυσικά.
Και η απάντηση ήταν ΝΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. PERIOD.
Ούτε γελάκια ούτε μαλακίτσες. Τελείωσε. Εδω μπήκαν , επειδή εδω πρέπει και τελειώνει το έργο.
Τα μα μου , να πάνε αλλού.
Εγω ετσι καθάρισα !!!!! Ακούς Αντωνάκη? χωρίς το μου?
Ηταν σκληρος και τον φωναζαν βιταμ!!
Οταν διαβασεις αυριο αυτα που γραφεις θα γελας.
Στο εχω ξαναπει,μην γραφεις μετα τις 24.00.:139::142:
Το οτι δεν συμφωνουν τα ακουσματα μας δεν ειναι θεμα προς αντιπαραθεση,μην αρπαζεσαι και μην εισαι επιθετικος (ξερεις ποτε γινεσαι).
Σιγουρα οι αποψεις πολλων δεν μας "ταιριαζουν",πρεπει ομως να λεγονται και να συζητιουνται προς ωφελος εστω και των λιγων που ενδιαφερονται.
Ειδες τι εγραψε ο μπατζανακης μου,"εγω δεν γραφω συχνα αλλα διαβαζω συχνα και βγαινω κερδισμενος" αυτη ειναι η σωστη τοποθετηση καποιου ο οποιος βγαινει στα συν απο τετοιου ειδους παραθεσεις αποψεων.(και αποδειξη αυτου ειναι το συστημα που εχει φτιαξει τελειως μονος του)!!!
Εσυ κανιβαλησες τα θεματα ολα,χαλαρωσε και ακου να μαθαινεις,κανεις δεν τα ξερει ολα Γιαννη μου.
Εαν αυτα που γραφω δεν σου αρεσουν κατσε και πες την αποψη σου ευγενικα και ηρεμα.
Εχω πει κατ επαναληψη οτι δεν ειμαι γνωστης τεχνικων προδιαγραφων και εχω πληρη αγνοια απο ιδιοκατασκευες,εχω ομως αυτια και ακουω και ακουω καλα!!
Μπορω να καταλαβω που δεν τα παει καλα ενα συστημα.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Weiss DAC202 @ Stereophile

Τυγχάνει να εχω καλό χώρο, και εγω και ο αδερφοξάδερφος Ιατρού , σας μιλάω στα ίσια , και το ξέρετε , ασχοληθείτε με τον χώρο σας.PERIOD.
this thread is useless without MEASUREMENTS!!!!!!!!!!

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Weiss DAC202 @ Stereophile

this thread is useless without MEASUREMENTS!!!!!!!!!!
Μην τον αδικεις,τον εχει μετρησει τον χωρο......με μεζουρα!:142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Weiss DAC202 @ Stereophile

Αυτά τα δύο δεν νομίζεις ότι έρχονται σε πλήρη αντίθεση;
...χαλαρωσε και ακου να μαθαινεις,κανεις δεν τα ξερει ολα Γιαννη μου.
...εχω ομως αυτια και ακουω και ακουω καλα!!...
Πάντως δεν νομίζω ρε συ ότι σου είπε κάτι τραγικό ο Μάρκου ή κάτι που δεν ξέρεις. Μια παρατήρηση έκανε, ότι δηλαδή εκεί που έχεις στημένο το σύστημα, ότι και να πάρεις από αυτό, καλό ή κακό, είναι θέμα τύχης.

...

Reaction score
460

Νικο καλημερα,στο πρωτο σκελος σου απαντω οτι δεν εννοω κατσε να ακουσεις εμενα αλλα να ακουσει ολες τις αποψεις των συνομιλητων.
Αυτο το υποστηριζω οταν αναφερω μεχρι που φτανουν οι γνωσεις μου.
Μεσα απο τα συμφραζομενα και τις εμπειριες ολων μας βγαινουν καποια συμπερασματα,οχι απολυτα αλλα αρχιζει και μπαινει το νερο στο αυλακι.
Στο δευτερο σκελος πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι θεμα τυχης!!!
Πρωτα στηνεις ενα συστημα (ογκος ηχειων ισχυ αναλογα με τον χωρο που θα τοποθετηθει,κατα την δικη μου παντα αποψη) που να σε καλυπτει ηχητικα (εντασεις,χροιες κλπ) και μετα παιζεις με τον χωρο (καλιμπραρισμα).
Πως ειναι δυνατον να επιλεξεις ενα μαπα συστημα και να το θεωρεις κακοτυχια που δεν παιζει?(οπουδηποτε και να στηθει).

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Πωωω ρε πούστη μου τα έβαλα με τον φουκαρά τον Αντωνάκη και ξέχασα τους υπόλοιπους .
Τομάρια Σας πιάνει και εσάς η τσιμπίδα.
Μανο 58 είσαι ο επόμενος.
Ο χώρος σου είναι για κλωτσιές.
Βλάση είσαι ο επόμενος . Ο χώρος σου επίσης είναι για κλωτσιές.
ΠΆΜΕ παρακάτω..........
Απο τι ηταν φτιαγμενη η βασιλλοπιτα που εφαγες την Πρωτοχρονια?:203::410:

Reaction score
460

Και για να τελειωνει το θεμα 304,η κεφαλη αυτη παρθηκε με γνωμωνα την επιπολαιοτητα!!!
Μαζι πηγαμε με τον Γιαννη και τις πηραμε μια εγω μια αυτος.
Δεν ξεκινησαμε να παρουμε 304 αλλα να παρουμε καποια υποδεεστερη κεφαλη.
Μην γνωριζοντας τουλαχιστον εγω και κατ επεκτασην ο Γιαννης ποσο ιδιοτροπη κεφαλη ειναι στα συνοδα.
Αυτη η αγορα δεν ηταν προγραμματισμενη ηταν ...........και στο τελος επειδη την αγορασαμε προσπαθουμε την κανουμε θεο και να μην αποδεχθουμε τα "θεματα της".
Εαν καποιος λοιπον αποκτησει αυτη την κεφαλη πρεπει να ειναι γνωστης του τι εχει να αντιμετωπισει.

Reaction score
460

Συνεχιζω εδω το πρωτο σκελος γιατι δεν μου κανει edit.
Αυτο Νικο μου επιβεβαιωνεται και απο τα θεματα που στο παρελθον εχω ανοιξει ρωτωντας για διαφορα θεματα τεχνικα και μη,και επιπλεον απο τις παμπολες επικοινωνιες που ειχα με παρα πολλους φιλους απο το σαιτ (και τους ευχαριστω πολυ)προς λυση αποριων μου.
Ειναι προνομοιο να ρωτας,νομιζω?αλλα για να ρωτας πρεπει να εχεις μαθει πρωτα να ακους!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλημέρα Αντώνη.
Εγώ δεν μίλησα ούτε για εμπειρίες ούτε για απόψεις. Αυτή η πλευρά του hi fi δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν είναι "άποψη" πως όταν στήσεις ένα (οποιοδήποτε) σύστημα σε έναν κακό χώρο θα πάρεις ένα τυχαίο αποτέλεσμα. Όπως δεν είναι "άποψη" ότι ένα μέτριο σύστημα σε έναν καλό - προσεγμένο χώρο μπορεί να παίξει καλύτερα από ένα καλύτερο σύστημα σε έναν κακό - ό,τι να 'ναι χώρο. Αυτά είναι σταθερές αποδεδειγμένες όχι από εμένα ή από κάποιον ακροατή που λέει το μακρύ του και το κοντό του αλλά από τα πραγματικά αντικειμενικά δεδομένα του ηχητικού μας χόμπι. Υποτίθεται ότι είμαστε χομπίστες που ψάχνονται οπότε ας μην μένουμε στα προφανή. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος χομπίστας hi fi για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να βάλει bookshelf ηχεία σε έναν χώρο 120 τετραγωνικών. Δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεσαι.

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Απα πα πα πα............χαλια.....................

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Weiss DAC202 @ Stereophile

...πρεπει να εχεις μαθει πρωτα να ακους!!
Αυτό δεν αποτελεί ειδικό προνόμιο κανενός. Τουλάχιστον όσοι καταφέρνουν ένα έστω μέτριο σκορ τονικού ακουογράμματος μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο, δηλαδή ότι "ξέρουν να ακούνε". Πραγματικό προνόμιο είναι να ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις.

...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@