Καρέκλα για home cinema!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.570
Όπως αναφέρω στον τίτλο αποφάσισα να αγοράσω μια αναπαυτική καρέκλα για να απολαμβάνω τις ταινίες μου, το gaming και ενίοτε να ξεκουράζομαι.
Η ιδιομορφία είναι ότι το home cinema μου είναι το σαλόνι μου. Αυτό σημαίνει ότι έχω κάποιους αισθητικούς περιορισμούς ως προς την επιλογή, καθότι θα πέσει και παντόφλα!
Η αρχική μου σκέψη είναι μια la-z-boy. Δοκίμασα πρόσφατα μια σε φιλικό σπίτι και την θεώρησα υπεραναπαυτική! Μου γυάλισε ένα μοντέλο που δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και η αγορά του θα μου βγει ολίγον τι αλμυρή.
Θα χαρώ να ακούσω προτάσεις-απόψεις!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Ρίξε μια ματιά στα ΙΚΕΑ, έχει ένα μοντέλο με ανάκληση, πολύ αναπαυτικό και εάν θυμάμαι καλά γύρω στα 600 ευρώ.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Καρέκλα για home cinema!

Από IKEA με ανάκληση είναι αυτή η πολυθρόνα στα 700 ευρώ..υπάρχουν κι άλλα χρώματα

...βέβαια κορυφαίες δεν χρειάζεται να σου πω ποιες είναι,πρέπει να έχει καθήσει νομίζω αλλά από τιμές όχι απλά αλμυρές...απλησίαστες:120:

...πάρα πολλές έχει εδώ,το θέμα είναι αν έρχονται στην Ελλάδα

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.570
Re: Απάντηση: Καρέκλα για home cinema!

...βέβαια κορυφαίες δεν χρειάζεται να σου πω ποιες είναι,πρέπει να έχει καθήσει νομίζω αλλά από τιμές όχι απλά αλμυρές...απλησίαστες:120:
Καλά αυτές είναι οι απόλυτες καρέκλες, αλλά κοστίζουν όσο η stewart με τον jvc μαζί!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201

παιδια κ γω παλευω εδω κ 1 μηνα να βρω αναπαυτικο καναπε για ταινιεσ κ τιποτα ακομα.. Κ μενα για το σαλονι προκειται.καμια προταση?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.570

παιδια κ γω παλευω εδω κ 1 μηνα να βρω αναπαυτικο καναπε για ταινιεσ κ τιποτα ακομα.. Κ μενα για το σαλονι προκειται.καμια προταση?
Αν είσαι Αθήνα γιατί δεν κάνεις ένα πέρασμα απο la-z-boy να δεις και τι τιμές παίζουν; Στα entos είδα κι ένα ακόμα ενδιαφέρον μοντέλο (berdini).

Reaction score
152

lazy boy 3θεσιο να υπολογιζετε στα 4500ε....

η σειρα alvros της ικεα φαινεται να αξιζει τα λεφτα της.οχι ομως η ανακλινομενη...

απο τα εντος ειχα παρει 3-2-1 με τις μισες θεσεις να κανουν τραμπαλα το 2005, γυρω στο 1000ρικο...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.570

lazy boy 3θεσιο να υπολογιζετε στα 4500ε....

η σειρα alvros της ικεα φαινεται να αξιζει τα λεφτα της.οχι ομως η ανακλινομενη...

απο τα εντος ειχα παρει 3-2-1 με τις μισες θεσεις να κανουν τραμπαλα το 2005, γυρω στο 1000ρικο...
Δε ψάχνω για καναπέ, αλλά για πολυθρόνα. Γύρω στο χιλιάρικο υπολογίζω τις χειροκίνητες recliners της lazy boy.

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καρέκλα για home cinema!

κρμα που εισαι πολυ μακρια....

θα σου πουλουσα αυτη

και θα σου εμεναν και παααααρα πολλα ρεστα...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.570
Έχεις την κουβέρτα πάνω και δε φαίνεται τίποτα!:107:
Οπωσδήποτε πάντως όποια καρέκλα κι αν πάρω πρέπει να έχει ψιλή πλάτη να με στηρίζει (1.90 γαρ) και ανάκληση.

Reaction score
152

γουνα ειναι βρε,οχι κουβερτα.....:107:
και εγω στο 1.85 ειμαι και σε λεω ειναι λουκουμι....

καποια στιγμη θα τη σφαξω οταν απο πισω μπουνε κολωνατα ηχεια....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

oχτρος του καλου ειναι το καλυτερο, το κακο ειναι να μην ξερεις το καλυτερο και να επενδυσεις στο καλο.
http://www.cineak.com/?navigatieid=28
μεχρι το σημειο του λαιμου μετακινηται ..........οι αλλοι ακομα ξυνουνε πατσες............

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama