SVS SUBwoofer.

Reaction score
15.548
Απάντηση: SVS SUBwoofer.

ρε συ Αναργυρε........δεν λεμε ποσο τα πηρες εσυ.....!!!!!!!!!!

μιλαμε ποσο εχουν στην αγορα....

Δεν ξερω τι λες........
Ολες οι μετρησεις απολους,δειχνουν οτι το svs ειναι ενα πολυ καλο sub στην κατηγορια που κινειται και ακομη μεγαλυτερη.
......και σε θεματα σταθμης αλλα και παραμορφωσης......

αυτα.....

Εαν βρεις κατι καλυτερο στην τιμη του,με καλυτερες επιδοσεις απο την ιδια αποσταση και με την ιδια μεθοδολογια απο 20-125hz...... σφυρα....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

κεφ , οταν θα ξανα ερθεις θα σου δειξω καποια πραματα περι συχνοτητων σαμπ.....με την προυποθεση οταν βγεις να τα εχεις ξεχασει.......:136:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ρε συ Αναργυρε........δεν λεμε ποσο τα πηρες εσυ.....!!!!!!!!!!

μιλαμε ποσο εχουν στην αγορα....

Δεν ξερω τι λες........
Ολες οι μετρησεις απολους,δειχνουν οτι το svs ειναι ενα πολυ καλο sub στην κατηγορια που κινειται και ακομη μεγαλυτερη.
......και σε θεματα σταθμης αλλα και παραμορφωσης......
σου εχω ξαναπει , μεχρι τους 20 ειναι μεσα στα καλυτερα, αλλα δεν ειναι μονο οι 20 κυκλοι

αυτα.....
οχι μονο , ζωτικη η αξιοπιστια,,,,,,,

θες και αλλα ανταλλακτικα .......αληθεια εχεις κανεις εμεπιρια απο μη αντιπροσωπευσιμα προιοντα ?

Εαν βρεις κατι καλυτερο στην τιμη του,με καλυτερες επιδοσεις απο την ιδια αποσταση και με την ιδια μεθοδολογια απο 20-125hz...... σφυρα....
και σου ξαναλεω το 125 ειναι για να γελαω ...οταν δεν εχω λεφτα για καλωδια ..........τα αλλα απο κοντα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ιετσ ιετσ μονο που δεν σε λενε εφραιμ....:136:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ωραια περιπτωση ειναι ο ζιζ, χαμηλα ψηλα γιωματος.....

Reaction score
15.548

μα δοκιμασε και το epik,που ειναι στα μισα λεφτα και δεν εκανε την λιγη αυτη διαφορα οπως το svs.

αυτος θελει κανονικα αλλο ενα :116: με βαση τον χωρο......

....να φευγει μαζι με τον καναπε...:410:

θεωρω δε,το epik κορυφη για την τιμη του και για χωρους ποιο μαζεμενους...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

πριν 5 χρονια γνωστο περιοδικο (ντοπιο) μετρησε καμποσα σαμπ.Πιστευα οτι <εσκεμενα> μετρησαν στο γαμο του καραγκιοζη.
Χωνω στο αμαξ το τοτε σαμπ μου , χωνω και αλλα ενα του τεστ (δανεικο) και μια και δυο, παω περιδικο.
Τους λεω : ειναι δυνατο να μετρησατε λαθος ?
μου λενε ΟΧΙ ,
τους λεω :
να ανεβασω δυο απο τα σαμπ να δουμε αν θα δουμε τα ιδια με αυτα που γραψατε ?
Ακομα περιμενω να ανεβω........
σεβομαι και δεν αμφισβητω τις οποιες μετρησεις, απλα προτιμω να εχω live αποψη, και οχι οτι διαβασω...απο οπου και αν προερχεται αυτο...........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οσο αφορα τους ατσουμπαλους χωρους......αστο.........δυσκολα να δεις χαρα.......(αναλογη των συνοδων) σε σχεση με σωστους χωρους,

Reaction score
15.548

κοιτα......

ολα τα τεστ οταν βγαινουν το ιδιο,σημαινει οτι αξιζει το προιον.......ασχετα εαν το προωθουν και λιγο παραπανω.

οταν βλεπεις και υπαρχει διχογνωμια στο τελικο αποτελεσμα,κατι βρωμαει..

και σαφως το live ειναι το καλυτερο.....αλλα δυσκολο στην υλοποιηση του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

το ολα τα τεστ , δεν υπαρχει.......μια λιγκα ζμπρωχνει svs και αλλη μια eart.Δεν μασαω.......
οσο αφορα το <κοινο > αποτελεσμα , και η teufel σαρωνει ......και στην πραξη ...........

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.595
Re: Απάντηση: SVS SUBwoofer.

κεφ , οταν θα ξανα ερθεις θα σου δειξω καποια πραματα περι συχνοτητων σαμπ.....με την προυποθεση οταν βγεις να τα εχεις ξεχασει.......:136:

Και γιατί παρακαλώ δεν τα ανακοινώνεις στο forum, να τα μάθει ο κόσμος να φτιάξει τον ήχο του? :126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

γιατι μαζι με τον κοσμο θα τα μαθουν καποιοι* , και μετα θα κανουν κηδεια με ξενα κολυβα.......

*που μπαινουν μονο για να μαθουν, και μετα θα πουλανε αυτο που δωρεαν ελαβαν........ξερω 2 τετοιους που ουτε τελεια δεν γραφουν......μονο διαβαζουν......και κοροιδευουν.......γενικως το χωρο..........

Reaction score
15.548

μα ολος ο κοσμος ετσι μαθαινει.......λιγο αποδω λιγο αποκει....κανα live που και που κ.λ.π.

το site γι'αυτο ειναι ....να δινει τις γνωσεις σε νεους καταναλωτες για να γλυτωσουν οτι μπορουν....

δεν εχει ο καθενας την ανεση να ψαχνει τι και πως ......

οποιος θελει,το παει και παραπερα το πραγμα.......δλδ εμβαθυνει τις γνωσεις του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

η ανεση ειναι κατι που το μονο που θελει ειναι χρονο ....και μυαλο να μην εχεις ...το αποκτας με το χρονο........

Reaction score
15.548

δλδ τα παιδια στην χαιεντ κατηγορια που εχουν γραψει με ποια κριτηρια να κανεις αγορες ηχειων και ενισχυτων κ.λ.π. ηταν λαθος κινηση...?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

δλδ τα παιδια στην χαιεντ κατηγορια που εχουν γραψει με ποια κριτηρια να κανεις αγορες ηχειων και ενισχυτων κ.λ.π. ηταν λαθος κινηση...?
το σωστο και λαθος ειναι σχετικο,δεν ειμαι εγω αυτος που θα ηθελα να κρινω και να χαρακτηρισω , θα σταθω μονο στο <προβαλομενο> ειτε ειναι απο αγαπη ειτε απο κακοηθη κριτικη,

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Τελικά το PB13 ULTRA πρέπει να είναι κορυφαίο subwoofer....διαβάζοντας σχεδόν όλα τα reviews αυτό κατάλαβα...δεν είναι τυχαίο που συμφωνούν όλοι

Zizik σε ποιο mode το χρησιμοποιείς 15hz η' 20;:107:

θεωρω δε,το epik κορυφη για την τιμη του και για χωρους ποιο μαζεμενους...
Κώστα βλέπω από ήχο...ξέρεις

εσύ για τον χώρο μου τι μου προτείνεις;Epic η' Svs;

...είπαμε για ήχο και sub έτσι;για προβολέα άστο για μια άλλη φορά:116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier