near field

Reaction score
3.967
Απάντηση: near field

Eντυπωσιακό Νικόλα!!

Τα 707 με τα καινούργια γούφερ -που έχω- παίζουν καλύτερα απο τα demo 707 που άκουσες!

Ή καιρός ήγκηκεν, ή ξεβούλωσαν τ' αυτιά μας!

Ή ήγκηκεν καιρός για κσεβούλωμα (κοτσάρισε κ μια metric, θάχει πλάκα!!).:201:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: near field

για πες μας την γνωμη σου για τα ηχεια με τα 2 5αρακια γουφερ.

Ο Λιπ προσπαθησε (κατα τα λεγομενα του) να φτιαξει ενισχυτες να παιζουν οπως οι pass με ενα κλασμα τις τιμης και τα καταφερε. Ομως απο τοτε οι pass εχουν βελτιωθει 2 φορες και πανε για τριτη.
Αρα αν μιλας για αποδοση προς τιμη οκ, αλλα σε σχεση με εναν τρεχον pass οπως ο δικος μου δεν θα το σκεφτομουν καν.
καλά, λέγε συ, λέγε.
μόνο μη κάνεις το μοιραίο λάθος να ακούσεις τα ενισχυτικά του λιπ.
ΜΗ.

και οι 2 και 22 φορές βελτίωσης του μπαρμπα-πας, ποσώς ενδιαφέρουν. μερικά πράγματα είναι "αλλού", αρκεί να έχεις το εργαλείο να το καταλάβεις.

και μην ακούς αυτόν τον παλαβό γκεομιάτ με τη μέτρικ, δεν έχουν πλάκα αυτά τα πράγματα. δε κσέρει...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871

τιπ Νο1.: οι ενισχυτές αυτοί, όπως και αυτοί που παιδεύομαι εγώ, όπως κι αυτοί που παιδεύεται ο Κου-Φός, με λίγο παίδεμα, ανέτως παίζουν σαν οποιονδήποτε ενισχυτή του πας. (ο λιπ εδώ δεν έκανε κανα κατόρθωμα πχια, μη μασας)

τιπ Νο2.: τα ηχεία αυτά, με λίγο παίδεμα στο digital domain, παίζουν σαν οποιαδήποτε άλλα ηχεία (ίδιου όγκου)

τιπ Νο3.: η μέτρικ, με λίγο παίδεμα, παίζει σαν οποιοδήποτε άλλο ντακ

και για κερασάκι:
τιπ Νο4.: σε καμιά περίπτωση δε γίνεται το αντίστροφο. όσο παίδεμα και να ρίξεις, δε πχιάνεις κάποια πραγματάκια, δηλαδή, για παράδειγμα, όσο και να παιδεύεται ο μπαρμπα-πας, όσο κι αν βαράει τον ποπούλη του χάμω, δε μπορεί να κάνει ενισχυτή που να παίζει σα διακοπτικός (δε ξέρω αν με εννοείς...):144::144::145::145:

ΥΓ: προς αποφυγή παρεξηγήσεων: ιδίως τον μπαρμπα-πας, τον εκτιμώ και τον σέβομαι όσο δε φαντάζεσαι, να, μια σταλιά πίσω από τον λινκβιτζ τον έχω, στην ίδια συνομοταξία εγκεφάλων με τον παραβιντσίνι, οκ?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

.....τον μπαρμπα-πας, τον εκτιμώ και τον σέβομαι όσο δε φαντάζεσαι, να, μια σταλιά πίσω από τον λινκβιτζ τον έχω, στην ίδια συνομοταξία εγκεφάλων με τον παραβιντσίνι, οκ?
Πάλι με ξέχασες........
Metricόλιασμα θες κι εσύ μου φαίνεται:414:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: near field

Eντυπωσιακό Νικόλα!!

Τα 707 με τα καινούργια γούφερ -που έχω- παίζουν καλύτερα απο τα demo 707 που άκουσες!

Ή καιρός ήγκηκεν, ή ξεβούλωσαν τ' αυτιά μας!

Ή ήγκηκεν καιρός για κσεβούλωμα (κοτσάρισε κ μια metric, θάχει πλάκα!!).:201:

αμ το ξερω, αυτα με τα νεα γουφερ λιμπιζομαι...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: near field

καλά, λέγε συ, λέγε.
μόνο μη κάνεις το μοιραίο λάθος να ακούσεις τα ενισχυτικά του λιπ.
ΜΗ.
καλα, πιστευεις οτι δεν τα εχω ακουσει?

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: near field

ok καλο παιδεμα, ελπιζω να τα καταφερετε...
(μετα υπαρχει και το κουμπακι bypass στην κονσολα του software. μετα την αρχικη χαρα του νεου παιχνιδιου ολοι εκει καταληγουν...)

τιπ Νο1.: οι ενισχυτές αυτοί, όπως και αυτοί που παιδεύομαι εγώ, όπως κι αυτοί που παιδεύεται ο Κου-Φός, με λίγο παίδεμα, ανέτως παίζουν σαν οποιονδήποτε ενισχυτή του πας. (ο λιπ εδώ δεν έκανε κανα κατόρθωμα πχια, μη μασας)

τιπ Νο2.: τα ηχεία αυτά, με λίγο παίδεμα στο digital domain, παίζουν σαν οποιαδήποτε άλλα ηχεία (ίδιου όγκου)

τιπ Νο3.: η μέτρικ, με λίγο παίδεμα, παίζει σαν οποιοδήποτε άλλο ντακ

και για κερασάκι:
τιπ Νο4.: σε καμιά περίπτωση δε γίνεται το αντίστροφο. όσο παίδεμα και να ρίξεις, δε πχιάνεις κάποια πραγματάκια, δηλαδή, για παράδειγμα, όσο και να παιδεύεται ο μπαρμπα-πας, όσο κι αν βαράει τον ποπούλη του χάμω, δε μπορεί να κάνει ενισχυτή που να παίζει σα διακοπτικός (δε ξέρω αν με εννοείς...):144::144::145::145:

ΥΓ: προς αποφυγή παρεξηγήσεων: ιδίως τον μπαρμπα-πας, τον εκτιμώ και τον σέβομαι όσο δε φαντάζεσαι, να, μια σταλιά πίσω από τον λινκβιτζ τον έχω, στην ίδια συνομοταξία εγκεφάλων με τον παραβιντσίνι, οκ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: near field

καλα, πιστευεις οτι δεν τα εχω ακουσει?
χαχαχα, ναι. αυτό πιστεύω! (γενικά αυτό λέω εδώ και χρόνια, δεν είναι δυνατό να "ακούσεις" κάτι, αν δεν...)

πχ, λέμε τώρα, πχ, για να τα ακούσεις, χρειάζεσαι στο χώρο σου τα 707 με τις βάσεις τους, ξέρεις, αυτές τις βάσεις με τα 3 γούφερ έκαστη (για να μη πω και με ένα σαμπ μαζί, δε το λέω, είδες;). δε λέω, τσιμπημένες για βάσεις, αλλά τουλάχιστον σου δίνουν τη δυνατότητα να ακούσεις κάποια πράγματα, κι αυτό αν κι εφόσον έχεις από πίσω κάτι σα τη μέτρικ και γύρω γύρω χέλμχολτζ... κι όχι ο μανώλης.

και τι το περάσαμε δω; γερμανία; εδώ έχουμε κρίση είπαμε!

κάτσε στ'αβγά σου βρε, δε βλέπεις εμένα; άι sit ον μάι έγκς.:138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871
Απάντηση: Re: Απάντηση: near field

ok καλο παιδεμα, ελπιζω να τα καταφερετε...
(μετα υπαρχει και το κουμπακι bypass στην κονσολα του software. μετα την αρχικη χαρα του νεου παιχνιδιου ολοι εκει καταληγουν...)
μα αυτό εννοείται! σιγά μη παιδευόμαστε (για πάρτη μας) για να ...υποβαθμίσουμε κάποια δεδομένα!

η σκέψη μου είναι πιο πολύπλοκη, και έχει κατα βάση εκπαιδευτικό ενδιαφέρον. μύθ μπάστερς ένα πράγμα.
θα ήθελα να υπάρχει μια υλοποίηση που να κάνει τα παραπάνω αυτοματοποιημένα, η οποία δηλαδή να συνδυάζει εισαγωγή με μικρόφωνο και αυτοματοποιημένους αλγόριθμους σύγκρισης και προσομοίωσης, ώστε να κάνει το ένα μηχάνημα να παίζει σα το άλλο. εφόσον αυτό δεν υφίσταται (ακόμα), θα αναθέσω στον ζαπ και στην παρέα του (ονόματα δε λέμε) να μετράει και να ταίζει με ντάτα κανα γνωστό εργαλείο, ώστε στη συνέχεια ο περήφανος ιδιοκτήτης του χ-ψ-ζ ασήκωτου λαμπάτου των 17 τσουβαλιών ευρώ να ακούει ακριβώς το ίδιο με ένα διακοπτικό ενισχυτάκι των 100 ευρώ και 100 γραμμαρίων. Όλα γίνονται, ο καιρός πλησιάζει απειλητικά...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871

γενικά αυτό λέω εδώ και χρόνια, δεν είναι δυνατό να "ακούσεις" κάτι
έτσι για χαβαλέ, για να γελάσεις (τα'λεγα προχθές στο ζαπ κι είχαμε πέσει κάτω από τα γέλια)

πες πως παίρνω αύριο στο σπίτι μου τη μέτρικ χάλο, και τη συνδέω στο στέρεο και κάθομαι και ακούω.
τι ακούω;
ακούω τη μέτρικ?
βρε πάμε καλά?
ή μήπως ακούω το ακατάλληλο καλώδιο ρεύματος της μέτρικ?
και αν σε κείνη τη φάση αλλάξω ιντερκονέκτς, τι ακούω; τα ιντερκονέκτς ή τα καλώδια ρεύματος της μέτρικ?
και αν μετά αλλάξω ενισχυτές, τι ακούω; τους νέους ενισχυτές ή τη μέτρικ ή τα ιντερκονέκτς ή τα καλώδια ρεύματος της μέτρικ?
για να σου δώσω να καταλάβεις, ο μόνος τρόπος για να ακούσω τη μέτρικ, είναι να χτυπάω το καπάκι της με το δάχτυλό μου και να ακούω τι ήχο βγάζει το καπάκι, ή αλλιώς, να την πιέζω να μπει μέσα στον ακουστικό μου πόρο, δηλαδή να μεταχειρίζομαι ένα μηχάνημα σαν ...ψείρα ακουστικό, ή σα κοχύλι που ακούς ήχο σα τη θάλασσα! και μη γελάς.
προσωπικό συμπέρασμα: ποτέ δε θα ακούσω τη μέτρικ. πρόσεξε: ποτέ.
φακτς οφ λάιφ...

δε τρουθ ις πως ό,τι και να κάνεις, αυτό που ακούς είναι τον αχταρμά της συνέργειας του χώρου με τα ηχεία όπως αυτά οδηγούνται, συνδυασμένο με τη συνέργεια των ηλεκτρονικών μεταξύ τους, στην αντίδραση των χαρακτηριστικών της πηγής, με τους περιορισμούς του ηχογραφημένου μέσου, πασπαλισμένα με τις αλλοιώσεις των χίλιων μύριων εμπλεκόμενων μπλιμπλικίων και παραγόντων (βλέπε ρακ, ακίδες, βύσματα, ΔΕΗ, καμπανάκια, τρόλεϊ, μηχανάκια, αεροπλάνα, συνάχι, ακουόγραμμα, ψυχολογική κατάσταση κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ)

Βέβαια, κάποιοι μάστορες, ακούν τα ιντερκονέκτς ή τα βύσματα. ε, τι να κάνουμε, εμείς εκτός από κουφάλογα, έχουμε πλέξει και λίγο παραπάνω...

καλημέρες!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Καλά λες οτι λες ..............αλλά μουσική ακούς πλέον ?

Reaction score
3.967

έτσι για χαβαλέ, για να γελάσεις (τα'λεγα προχθές στο ζαπ κι είχαμε πέσει κάτω από τα γέλια)

πες πως παίρνω αύριο στο σπίτι μου τη μέτρικ χάλο, και τη συνδέω στο στέρεο και κάθομαι και ακούω.
τι ακούω;
ακούω τη μέτρικ?
βρε πάμε καλά?
ή μήπως ακούω το ακατάλληλο καλώδιο ρεύματος της μέτρικ?
και αν σε κείνη τη φάση αλλάξω ιντερκονέκτς, τι ακούω; τα ιντερκονέκτς ή τα καλώδια ρεύματος της μέτρικ?
και αν μετά αλλάξω ενισχυτές, τι ακούω; τους νέους ενισχυτές ή τη μέτρικ ή τα ιντερκονέκτς ή τα καλώδια ρεύματος της μέτρικ?
για να σου δώσω να καταλάβεις, ο μόνος τρόπος για να ακούσω τη μέτρικ, είναι να χτυπάω το καπάκι της με το δάχτυλό μου και να ακούω τι ήχο βγάζει το καπάκι, ή αλλιώς, να την πιέζω να μπει μέσα στον ακουστικό μου πόρο, δηλαδή να μεταχειρίζομαι ένα μηχάνημα σαν ...ψείρα ακουστικό, ή σα κοχύλι που ακούς ήχο σα τη θάλασσα! και μη γελάς.
προσωπικό συμπέρασμα: ποτέ δε θα ακούσω τη μέτρικ. πρόσεξε: ποτέ.
φακτς οφ λάιφ...

Βέβαια, κάποιοι μάστορες, ακούν τα ιντερκονέκτς ή τα βύσματα. ε, τι να κάνουμε, εμείς εκτός από κουφάλογα, έχουμε πλέξει και λίγο παραπάνω...

καλημέρες!
Πσ, τελικά, εκ του κειμένου, σημειολογικά και εννοιολογικά, ΤΗ ΜΕΤΡΙΚ δεν θα την ακούσεις, οπότε τι τη θές γμ το κερατό μού?????????

Και.....ναι έχετε μπλέξει γιατρέ μου τα εγκεφαλικά κύτταρα με τα σπλαχνικά!!:116:

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: near field

κι άμα δεν την ακούς ποιός ο λόγος να την ψωνίσεις;;;:116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871

δεν θα την ακούσεις, οπότε τι τη θές γμ το κερατό μού?????????
κι άμα δεν την ακούς ποιός ο λόγος να την ψωνίσεις;;;:116:
μα... για να μη την ακούσω! :116:

(το'χω πει τόσες φορές, που καταντάει βαρετό πλέον, η μέτρικ είναι ένα "όπλο" και όχι ένα ..."ντακ", η χρήση της στο δικό μου σετάπ είναι μέχρι και να ψήνει αβγά και ταυτόχρονα να ετοιμάζει εσπρέσο φρέντο, θα βελάξει η κακομοίρα στα χέρια μου...)

Καλά λες οτι λες ..............αλλά μουσική ακούς πλέον ?
Μάνο μου, αυτό είναι το μόνο που ακούω! και ξέρεις κάτι; περνάω πολύ καλά με τις ατελείωτες μουσικές μου!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Άμα δεν ακούγονται τα μηχανήματα μετά μένει να ακούς τη μουσική (και τον χώρο δηλαδή, αλλά εκεί παίζει παντόφλα οπότε κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε)...
Where is the fun in that?!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Re: near field

............ αλλά εκεί παίζει παντόφλα οπότε κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε)...
Where is the fun in that?!
Εξ ιδίων τα αλλότρια

Kinky πράματα.....μπατσούλες...αγριοφωνούλες......παντοφλιάσματα...ιντα μου κάνεις και πονώ....

Reaction score
3.967
Απάντηση: Re: near field

Εξ ιδίων τα αλλότρια

Kinky πράματα.....μπατσούλες...αγριοφωνούλες......παντοφλιάσματα...ιντα μου κάνεις και πονώ....
να τηλεφωνήσετε στον αδερφοξάδερφο ρε καθάρματα να σας πει το μυστικό της σχισμένης κάλτσας!

Νάου λέμε.:205:

D

deleted user 10898

Guest
Τωρα καταλαβα, ο ΚωσταςΕαρ ειναι ο Ελληνας Michael Fremer!
του αρεσει να μην ακουει, μονο τα διαφανα θελει...

For now, the Ypsilon PST-100 Mk.II is
the most transparent and, therefore, the
most perfect audio component I have
ever heard-or not heard!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef