Πρόβλημα σε benq

Reaction score
0
Καλημέρα Καλώς σας βρήκα.είμαι καινούριος στο forum και μου είπε ο Τακης 6c33 να απευθυνθώ στο παρών forum. Έχω έναν βίντεο προβολές beng Q που ειχα να τον χρησιμοποιήσω ενα χρόνο και μόλις το άναψα μου έσβησε μετά από 2 λεπτά και μου άναψε μια φωτινη ένδειξη lamp Τι θέλει να πει ο ποιητής;:118:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Θα δοκίμαζα να τη βγάλω και να την ξαναβάλω, αλλά μάλλον ναι.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Χωρίς το μοντέλο, πως να ξέρουμε την τιμή της λάμπας? :126:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.902
Απάντηση: Πρόβλημα σε benq

Καλό θα είναι να ρωτήσεις αν η λάμπα καλύπτεται από εγγύηση. Δεν είναι λογικό να καεί στις 300 ώρες.

Reaction score
0

Γιάννη ευχαριστώ πολύ . Θα δω το μοντελο και θα τα ξαναπούμε. Για το θέμα της εγγύησης δεν νομίζω πως ισχύει γιατί τον έχω πάνω από 5 χρόνια , άσχετα αν έχει παίξει λίγο. Και πάλι σε ευχαριστώ. Χαιρετισμούς από τον Τάκη 6c33.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε benq

Καλό θα είναι να ρωτήσεις αν η λάμπα καλύπτεται από εγγύηση. Δεν είναι λογικό να καεί στις 300 ώρες.
Μπορεί κάποιος προβολέας να έχει τριακόσιες ώρες, αλλά να έχει ανάψει-σβήσει πολλές φορές.

Δεν λέω γιά τον συγκεκριμένο προβολέα, αλλά η ζωή του νήματος μιάς λάμπας εξαρτάται πολύ περισσότερο από τις διαστολές και τις συστολές, παρά από την διάρκεια που μένει αναμμένος.

Reaction score
8.350

δεν ειναι συνηθες ,αλλα οτιδηποτε μπορει να συμβει με μια λαμπα και να μην ειναι και πολυχρησιμοποιημενη.Εμενα μου εσκασε μια λαμπα στις 500 ωρες.Χωρις λογο και αιτια,ξαφνικα εκανε ενα μπαμ και παπαλα.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε benq

benq δε φτανει?? :116:

Μάλλον όχι!

Επίσης μήπως δεν έχει θεμα λάμπας αλλά φίλτρου?
Μήπως είναι ο 7700?

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε θέλουμε περισσότερα στοιχεία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.372
Members
38.691
Νεότερο μέλος
agnooumenos