Hypex NCore

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.658
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hypex NCore

ελαααα, τοπε ο μπαμπης ο σουγιας?
ενω τα πασιγνωστα μελη του ηρακλειον κλαμπ ειπαν οτι τα class D παιζουν...
παω πασο.... ναστε ολοι καλα... και καλες γιορτες...
Έλα! Πάρε εσύ Belcanto που σ'αρέσουν, και θα σε δώσω εγώ προενισχυτή που θα είναι και με λαμπάτο μοτοτελές κύκλωμα, και συγχρόνως balanced.

Merry Christmas αξιοζήλευτε χαζομπαμπά! :103:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hypex NCore

Ότι είσαι κουφός, το ξέρω. Ακούς εκεί! Τα Hypex παίζουν καλύτερα από τα IcePower...

Ου ρε!
Και μετράνε και παίζουν καλύτερα - ακόμα κι από την τελευταία γενιά modules της ICE, αυτά που φοράνε τα "καινούργια" BelCanto (δεν είναι τα ASP).

Και καλά, το "παίζουν καλύτερα" μπορείς να το αγνοήσεις (λογικό εφόσον στο κάτω κάτω δεν είμαι ούτε Αμερικανός, ούτε reviewer, δεν γράφω στο Twitter και δεν συμφωνώ με την άποψή σου - αλλά κόψε τις πολλές παρέες με τον vet μας), τις μετρήσεις όμως;!
[Καλά για NCore δε συζητάω - χιλιόμετρα μπροστά από ICE...]

O κτηνίατρος μπορεί να περιμένει αμερικανούς reviewer στο twitter αλλά τουλάχιστον ό,τι είναι διακοπτικό έχει δοκιμαστεί και κοντραριστεί εκτενώς εδώ κάτω.
Να μου έλεγε για κανένα άγνωστο σε εμένα λαμπάτο ή τρανζίστορ να πω "ΟΚ, υπάρχει πιθανότητα", να μου πει για κανένα Soulution να πω "Χαίρω πολύ, Χαιρόπουλος", αλλά για Class D της BelCanto...
Έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου. :121:

D

deleted user 10898

Guest
αχ βρε Κωστη. εσυ ξερεις απο pass πως κανεις τετοια λαθη?
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ οτι ο pass αναβαθμισε τους χ250 σε x250.5 λογω του οτι επαιζαν ΤΡΑΓΙΚΑ ιδιαιτερα με δυσκολα φορτια?
και οτι η χα.5 παιζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο την χ.5 λογω του bias σε ταξη Α?
ε τι θες να κανει ο Βοβ Κatz? τον αλλαξε φυσικα, οπως αλλαξε και τα Lipinski γιατι ξυριζαν (αντε κουραζαν)....

α και αν θυμαμαι καλα ειχα ICE, δεν ειχα?
ε?
μαλλον ειμαι κουφος και εγω, οχι μονο εσυ..

Να ακόμα μία εμπειρία:

Δεν είναι reviewer, δεν το έγραψε στο Twitter αλλά είναι Αμερικάνος!
Είναι ο Bob Katz. Πιάνεται;!

Nα τις βάλουμε κάτω να τις μετρήσουμε (τις εμπειρίες) βρε αδερφέ!
Ή να καταλήξουμε ότι οι γνώμες & εμπειρίες είναι γενικώς άχρηστες...

[Είσαι έξυπνο παιδί, θα καταλάβεις ποιά από τις δύο είναι η σωστή και λογική αντιμετώπιση.]

Αλλά στο θέμα μας... Μην ασχολείσαι με τον τυπάκο με τα Pass και τις ηχειάρες με τα κεραμικά..
Εσύ τα BelCanto είπαμε θα πάρεις! Αυτά που μας αναφέρεις παραπάνω "απο review αμερικανου reviewer στο twitter"!
Πέρα από τις εξισώσεις που σου έβαλα παραπάνω, δες το και διαφορετικά:
Και τον εμπιστεύεσαι (για να μεταφέρεις τις απόψεις του - σίγουρα πάντως περισσότερο από έμας κι από εκείνον τον περίεργο με τα ΑΧ200) και είναι Αμερικανός και reviewer και γράφει και στο Twitter! What could go wrong?! :114:

Άντε, δε μπορείς να πεις, σε φτιάξαμε πάλι... Δε χρειάζεται να πουλήσεις και το σπίτι σου για να πάρεις τον ΑΧ200!
Ούτε 4-5 χιλιαρικάκια δεν κάνουν τα BelCanto!

To Χριστουγεννιάτικο δώρο του Heraklion Class D Club στον αγαπημένο μας vet! :p

Χρόνια πολλά, με υγεία!

D

deleted user 10898

Guest

O κτηνίατρος μπορεί να περιμένει αμερικανούς reviewer στο twitter αλλά τουλάχιστον ό,τι είναι διακοπτικό έχει δοκιμαστεί και κοντραριστεί εκτενώς εδώ κάτω.
Να μου έλεγε για κανένα άγνωστο σε εμένα λαμπάτο ή τρανζίστορ να πω "ΟΚ, υπάρχει πιθανότητα", να μου πει για κανένα Soulution να πω "Χαίρω πολύ, Χαιρόπουλος", αλλά για Class D της BelCanto...
Έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου. :121:
ενταξει, αφου το κοντραρατε εσεις εγω παω πασο.
οσο για την αναφορα μου, εμενα η αναφορα ειναι τα γνωστα Ελληνικα μηχανακια, που αφηνουν πισω ετη φωτος καθε τι αλλο που εχω ακουσει...
οταν καταφερω να αποκτησω και το τελευταιο κοματι απο αυτα, μην τον ειδατε...
:116:

D

deleted user 10898

Guest

Έλα! Πάρε εσύ Belcanto που σ'αρέσουν, και θα σε δώσω εγώ προενισχυτή που θα είναι και με λαμπάτο μοτοτελές κύκλωμα, και συγχρόνως balanced.

Merry Christmas αξιοζήλευτε χαζομπαμπά! :103:
δεν ξαναπερνω ρε ICE, αλλα αφου εισαι φιλος θα σου πω, ψηνω κατι σε sit, Ελληνικη κατασκευη!
(ειναι αληθεια, εχω παθει πλακα, ας μας πει ο κωσταςφ για αυτα, ετσι γιατι ειμαστε και στην diy...)

Κώστας Φ.

Reaction score
895

αχ βρε Κωστη. εσυ ξερεις απο pass πως κανεις τετοια λαθη?
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ οτι ο pass αναβαθμισε τους χ250 σε x250.5 λογω του οτι επαιζαν ΤΡΑΓΙΚΑ ιδιαιτερα με δυσκολα φορτια?
και οτι η χα.5 παιζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο την χ.5 λογω του bias σε ταξη Α?
Ξέρω, ξέρω, είχα δει και πώς έξυνε το κεφάλι του ο Atkinson προσπαθώντας να εξηγήσει τις μετρήσεις...

Ξέρω επίσης ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί κάτοχοι των εν λόγω συσκευών ανά τον πλανήτη κσι γενικότερα με ενισχυτή που ΔΕΝ οδηγεί σωστά τα ηχεία τους αλλά εκείνοι είναι περήφανοι που έχουν PassLabs, με κάτι ψύκτρες "να" (με το συμπάθειο), και, αντί να δουν την τύφλα τους και να ξεστραβωθούν, ασχολούνται με το να αλλάζουν καλώδια.
Και δε φτάνει αυτό αλλά την ώρα που αλλάζουν το 68ο καλώδιο που έχουν πάρει για "δοκιμή", εξετάζοντάς το προσεκτικά μην κάνουν λάθος στη "φορά", πετάνε κι ένα "οι Class D δεν παίζουν", έτσι για να το παίξουν ψαγμένοι και απαιτητικοί.

ε τι θες να κανει ο Βοβ Κatz? τον αλλαξε φυσικα, οπως αλλαξε και τα Lipinski γιατι ξυριζαν (αντε κουραζαν)....
Είδες άμα ασχολείσαι με τρύπ... έεεε, συγγνώμη, με γνώμες, πώς χάνεις τον λογαριασμό;
Τι τα θες.. Μόνο από το Twitter είναι να ενημερώνεσαι τελικά τη σήμερον ημέρα. :116:

α και αν θυμαμαι καλα ειχα ICE, δεν ειχα?
ε?
μαλλον ειμαι κουφος και εγω, οχι μονο εσυ..
Έλα, αφού κι εσύ ξέρεις από ICE..
Ξέρεις ότι η μοντούλα που φοράνε τα Purity δεν έχει σχέση με αυτή που φοράνε τα BelCanto.
Άσε που στα Purity ακούς ενισχυτή/ηχείο πακέτο και άντε βγάλε άκρη...
Άριστοι ενισχυτές πάντως είναι οι ICE για το κόστος τους.

ενταξει, αφου το κοντραρατε εσεις εγω παω πασο.
Είπαμε...
Είσαι έξυπνο παιδί και ξέρεις τι σημασία έχουν οι γνώμες και οι εμπειρίες τρίτων - ανεξάρτητα από εθνικότητες, ιδιότητες και μέσα επικοινωνίας.

οσο για την αναφορα μου, εμενα η αναφορα ειναι τα γνωστα Ελληνικα μηχανακια, που αφηνουν πισω ετη φωτος καθε τι αλλο που εχω ακουσει...
οταν καταφερω να αποκτησω και το τελευταιο κοματι απο αυτα, μην τον ειδατε...
:116:
Καλά κάνεις και ξέρεις τι θέλεις (αν όντως ξέρεις τι θέλεις, που στο εύχομαι).

Εμένα πάλι δε μου λέει τίποτα αυτό, όπως κι εσένα δεν πρέπει να σου λέει τίποτα ότι εγώ ονειρεύομαι ενεργά ATC 300άρια με Metric Halo και NCore σε κάθε δρόμο για το σαλόνι και stacked 3 ζευγάρια 2905 και δίπολο sub με Soulution για το γραφείο....

IMNSHO, ΜΟΝΟ δύο (2) πράγματα έχουν σημασία και πρέπει να μας ενδιαφέρουν:
  • Το engineering κομμάτι του πράγματος (τεχνικά, μετρήσεις με σωστά εργαλεία και μεθοδολογία κ.ο.κ.), ιδανικά με τις γνώσεις να το κατανοήσεις
  • Το τι ήχο θέλεις και μπορείς να έχεις (ο καθένας για τον εαυτό του)

Αν έχεις ένα από τα δύο, είσαι σε καλό δρόμο (πολύ καλύτερο από την πλειοψηφία) αλλά πάντα κάτι θα σου λείπει.
Αν έχεις και τα δύο, είσαι ευτυχισμένος και δε σου καίγεται καρφάκι τι λένε ο vet, ο Κώστας Φ, o BoB Katz, o Atkinson κι όλοι οι υπόλοιποι.

Αν δεν έχεις κανένα από τα δύο είσαι δυστυχισμένος ή, αν δεν είσαι, τότε προφανώς το "χόμπυ σου" έχει τον ήχο ως πρόφαση και στην ουσία το έχεις για να σου καλύπτει άλλες ανάγκες (π.χ. για καταναλωτική εκτόνωση).

Δυστυχώς η πλειοψηφία είναι στην τελευταία κατηγορία.
Οι περισσότεροι χομπίστες δεν έχουν ούτε καν τις στοιχειώδεις τεχνικές γνώσεις και, το χειρότερο, δεν ξέρουν τι θέλουν. Όπου φυσάει ο άνεμος... Ό,τι φέρει ο Μήτσος στο μαγαζί, ό,τι πάρει καλή κριτική στα περιοδικά, ό,τι μας πει ο Σάκης ότι παίζει καλά, ό,τι παινέψει ο vet στο forum, λίγο λάμπα, λίγο τρανζίστορ, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ'αγόρι μου...

Δε βαριέσαι, ωραίο χόμπυ είναι και οι τράμπες.

δεν ξαναπερνω ρε ICE, αλλα αφου εισαι φιλος θα σου πω, ψηνω κατι σε sit, Ελληνικη κατασκευη!
(ειναι αληθεια, εχω παθει πλακα, ας μας πει ο κωσταςφ για αυτα, ετσι γιατι ειμαστε και στην diy...)
My Bruno is better than your Nelson, ρε! :205:

Πού βρήκες SIT?

D

deleted user 10898

Guest
για σου ρε κωστη,
οπως ξερεις τα ιδια ακριβως πιστευω και εγω....
εχεις πμ γοα τα sit.
xronia polla

Κώστας Φ.

Reaction score
895
για σου ρε κωστη,
οπως ξερεις τα ιδια ακριβως πιστευω και εγω....
To ξέρω!
Τα λέω στη νύφη για να ακούει η πεθερά... ;)

Και η απάντηση του Bruno στην εμπειρία του reviewer:

The Ncores Steve heard are the NC1200 demo's that are in Alan Silverman's possession. Alan's been demoing the amps around and so far Steve is the only person who didn't like them. I can only surmise that the Bel Canto's are pleasantly coloured. This is quite likely because Bel Canto's owner has a good pair of ears and, knowing the limitations of the actual amplifier hardware he has probably hammered the things into such a shape that whatever they couldn't do in terms of neutrality at least they did in terms of pleasantness. The Bel Canto vs Ncore comparison has been done elsewhere too and even someone who I'd expect to have been significantly biased towards the BC's called the Ncores the finest amps he'd ever spent time with. I think it's a fact of life that people have tastes.
Fact of life, indeed.

Χρόνια πολλά με υγεία, και στη "νύφη" και... στις "πεθερές" (καλές και κακές)! :116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.461
Απάντηση: Hypex NCore

καλά ρε, ακόμα με ενισχυτές ασχολείστε?

D

deleted user 10898

Guest
ναι ρε γιατι κατι ηχεια που γλυκοκοιταζω ΜΑΤΣΑΡΟΥΝ με ντε.
και ελεγα ποτε θα εμφανιστεις...

D

deleted user 10898

Guest
εντυπωσεις για τα ncore?
τσ τσ τσ
εδω δεν τα ακουνε φιλε μου,
διαβαζουν πως παιζουν στα σπεκσ...
και αμα λαχει τα πειραζουν λιγακι και παιζουν σαν παςς.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.658
Απάντηση: Re: Hypex NCore

Μηπως πηρε κανενας γενναιος ncore να μας πει εντυπωσεις ?
Εξαρτάται από την τιμή του τελικού προϊόντος, του ενισχυτή! Αν κοστίζει ενάμισυ χιλιάρικο, βράστα κι άστα. Άμα κάνει κανα 40άρι χιλιάρικα, θα παίζει παπάδες...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Hypex NCore

Εξαρτάται από την τιμή του τελικού προϊόντος, του ενισχυτή! Αν κοστίζει ενάμισυ χιλιάρικο, βράστα κι άστα. Άμα κάνει κανα 40άρι χιλιάρικα, θα παίζει παπάδες...
εξαρταται απο την τιμη του τελικου προιοντος, του ενισχυτη.
Αν κοστιζει εναμιση χιλιαρικο, ειναι giant killer,παρτο χωρις να το ακουσεις. Αν κοστιζει πανω απο 5 χιλιαρικα, ειναι μονο για κορόιδα...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Hypex NCore

εξαρταται απο την τιμη του τελικου προιοντος, του ενισχυτη.
Αν κοστιζει εναμιση χιλιαρικο, ειναι giant killer,παρτο χωρις να το ακουσεις. Αν κοστιζει πανω απο 5 χιλιαρικα, ειναι μονο για κορόιδα...
Βασικά εξαρτάται από το αν ξέρει να διαβάζει και να καταλαβαίνει ελληνικά αυτός που διαβάζει τα forum.
Αν εμείς άλλα γράφουμε κι αυτός άλλα καταλαβαίνει, έχει σοβαρότερα προβλήματα να κοιτάξει από την ποιότητα του ενισχυτή του.

Reaction score
753
Δεν μαζευομαστε καμμια δεκαρια ατομα να το παρουμε και να το ακουσουμε.
Πρεπει να εχει πολυ καλο ηχο απ' οτι διαβαζω στο εξω.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Όχι, όχι! Να πάρουμε πρώτα εμείς και θα σας πούμε! Και ξέρω θα παίζει χάλια..
Δεν το λέω γιατί θέλω να προλάβω.. Αλήθεια! :116:

Να δω πότε θα βάλω μυαλό!
Αφού πάντα την πατάω όταν αποφασίζω τι θέλω χωρίς ακροάσεις.. ATC, NCore, Metric Halo.. Ζω ένα δράμα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.399
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos