Το AVSite στην επίσημη παρουσίαση της Epson

Reaction score
15.548
Απάντηση: Το AVSite στην επίσημη παρουσίαση της Epson

Eγω ρε παιδια τι να γραψω :112:........δεν ειχα παρει μαζι μου τα
:138:

Καθομουν τερμα πισω......οποτε..:422:
ο Μανωλης παντως.......ειχε κανει καλη δουλεια,αν λεει κατι αυτο..

Το θεμα ειναι οτι το ο 4000 εναι παραμετροποιησιμος σε ολα του....
....οποτε τον φτιαχνεις οπως θες.....

Αν παιξει στις 3-3.5 χηνες,θα εχει μεριδιο αγορας.
Το θεμα ειναι οτι του χρονου θα βγει και αυτος με 3D(οπως ολα τα προβολια σε αυτη την κατηγορια τιμης)......οποτε ισως χασει εκει.

Πιστευω να τον δω απο φυσιολογικη αποσταση για να εχω σαφη αποψη.......
θεματα ειχε,αλλα η 10μετρη αποσταση,τα EXIT(πρασινα)και τα κοκκινα φωτακια στα σκαλοπατια,μπορει να οδηγησουν σε λαθος συμπερασματα......

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Eγω ρε παιδια τι να γραψω :112:........δεν ειχα παρει μαζι μου τα
:138:

Καθομουν τερμα πισω......οποτε...

Πιστευω να τον δω απο φυσιολογικη αποσταση για να εχω σαφη αποψη.......
θεματα ειχε,αλλα η 10μετρη αποσταση,τα EXIT(πρασινα)και τα κοκκινα φωτακια στα σκαλοπατια,μπορει να οδηγησουν σε λαθος συμπερασματα......
Γιατί δεν πήγες μπροστά στην πρώτη σειρά;

Από ό,τι είδα δίπλα,εκεί ήταν ο 'στρατηγός' και ο Δημητρακούδης....μια χαρά παιδιά...θα ανταλάσσατε και απόψεις...εκτός κι αν δεν σε παίζουν:143:

Reaction score
15.548

τα ειπαμε βρε....
...καλα παιδια ειναι.:138:

ο Zizik και ο μαυρος φταινε που ηθελαν να καπνισουν..:116:

ο Μπαμινος πρωτη μουρη παντα.....πηγε και στο πλαι κοντα στην οθονη η μουστογρια να δει.......τι να δει....αφου δεν βλεπει..:142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

ο Μπαμινος πρωτη μουρη παντα.....πηγε και στο πλαι κοντα στην οθονη η μουστογρια να δει.....
Ο Μπαμπης μουστογρια?
Μα μου "ριχνει" μολις @@ χρονια...:142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.815

βρε Ανδρεα και συ...πας τωρα να την πεις στον Κωστα για τη δουλεια του...:116:

τι θεμα με τον 4ρη ειναι αν θα τα βγαλει περα με τους JVC και δεν ξερουμε και με ποιον θα πεσει...
Μάλλον θα πέσει χαμηλά. :126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Για αρχη θα ηθελα να παραθεσω τον παλαιο συνδεσμο

Η γνωμη μου δεν εχει αλλαξει και πολυ απο τοτε.
Σαφως δεν εγκρινω την χρηση μικρης οθονης-οι μικρες οθονες εχουν την ταση να ελαχιστοποιουν τα προβληματα ενω δινουν μια "tv like" εικονα(αυτα για τον φιλο μας tegonik- απο την αλλη ομως εχω ψιλοβαρεθει τις μουρμουρες για καθε σωστη εκδηλωση.
Τα πραγματα ειναι απλα.
Καθε εταιρεια προβαλει οπως νομιζει.
Εαν ο κοσμος, τα φορα, οι θεατες συνεχισουν να βρισκουν μειονεκτηματα σε αυτες τις παρουσιασεις τοτε...πολυ απλα θα σταματησουν.
Ολα ειναι μια ζυγαρια, ζυγιζεις και επιλεγεις.

Εαν η Epson καταφερει και βγαλει τον 4000 κατω απο τα 4000 τοτε θα μιλαμε για ενα εξαιρετικο μηχανημα με τα σημερινα δεδομενα.
Τι εννοω?
Πολυ απλα δεν ξερω πως θα χτυπησουν JVC και Sony στην αντιστοιχη κατηγορια(δεν εχω δει τον 30αρη της JVC)

Δυστυχως σε αυτες τις παρουσιασεις η ελλειψη καπνισματος, και εδω δεν μου φταιει καμια εταιρεια, μου σπαει τα νευρα και το μυαλο μου ειναι πως θα βρω ευκαιρια να παω για καπνισμα οποτε δεν εκατσα και παρα πολυ σε κανεναν απο τους δυο

Τον 9000 τον ειδα μονο σε χρηση 3D και προσπαθουσα στο μυαλο μου να τον συγκρινω με τον 95αρη της Sony
Μιλαμε οτι σε αυτα τα χρηματα ειναι αψογος!!!

Πανω απο ολα ομως ευχαριστηθηκα το ολο concept αλλα κυριως την καλη παρεα.
Θαρρω πως δεν σταματησαμε να γελαμε ολο το βραδυ.
Και ισως αυτο να ειναι το σημαντικοτερο απο τις συγκρισεις και παρουσιασεις ολου του κοσμου....

Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια της Epson για την διοργανωση και την προσκληση και ενα μπραβο στον Μανο για την δουλεια, αλλα και την επι μερους παρουσιαση.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.815

Τα πραγματα ειναι απλα.
Καθε εταιρεια προβαλει οπως νομιζει.
Εαν ο κοσμος, τα φορα, οι θεατες συνεχισουν να βρισκουν μειονεκτηματα σε αυτες τις παρουσιασεις τοτε...πολυ απλα θα σταματησουν.
Ολα ειναι μια ζυγαρια, ζυγιζεις και επιλεγεις.
Μέχρις ενός σημείου συμφωνούμε. Όμως θεωρώ απόλυτα θεμιτές τις παρατηρήσεις που έγιναν, και που σε καμμιά περίπτωση δεν αποτελούν μομφή προς την Epson. Aπλά, το κοινό στο οποίο απευθυνόταν η παρουσίαση είχε περισσότερες γνώσεις από τον μέσο θεατή, και προφανώς υψηλότερες απαιτήσεις.

Εαν η Epson καταφερει και βγαλει τον 4000 κατω απο τα 4000 τοτε θα μιλαμε για ενα εξαιρετικο μηχανημα με τα σημερινα δεδομενα.
Τι εννοω?
Πολυ απλα δεν ξερω πως θα χτυπησουν JVC και Sony στην αντιστοιχη κατηγορια(δεν εχω δει τον 30αρη της JVC)
Εγώ θα υποθέσω αυθαίρετα ότι η τιμή του θα είναι αρκετά κάτω από τις 4000.

Πανω απο ολα ομως ευχαριστηθηκα το ολο concept αλλα κυριως την καλη παρεα.
Θαρρω πως δεν σταματησαμε να γελαμε ολο το βραδυ.
Και ισως αυτο να ειναι το σημαντικοτερο απο τις συγκρισεις και παρουσιασεις ολου του κοσμου....

Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια της Epson για την διοργανωση και την προσκληση και ενα μπραβο στον Μανο για την δουλεια, αλλα και την επι μερους παρουσιαση.

+1000

Reaction score
6

Ανδρέα νομίζω ότι όλοι οι προλαλήσαντες αρχήσαν με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την Epson.
Θα συμφωνήσω με τον rose.athens ότι οι παρατηρήσεις που έγιναν είναι θεμιτές και προς την καλυτέρευση ,ίσως , μιας μελλοντικής παρουσίασης ευελπιστούν.
Εξάλλου λίγο πολύ όλοι οι συνφορουμήτες ξέρουν τον τρόπο έκφρασης του καθενός εδώ μέσα. Οι μόνοι που ίσως μας παρεξηγούσαν θα ήταν οι άνθρωποι της Epson αν διάβαζαν αυτά εδώ τα posts.
Όσον αφορά την εκδήλωση θα προτιμούσα μια πιο γρήγορη παρουσίαση από τον Ιταλό - και γιατί όχι από τον Καστρουνή δηλαδή που θα μας τα έλεγε και καλύτερα - και μια δίκαιη μοιρασιά του χρόνου μεταξύ των 2 αιθουσών. Αν ήξερα τι με περίμενε μπαίνοντας στην αρχή στην αίθουσα Νο2 ,θα έμπαινα με το ζόρυ στην αίθουσα 1.:120:

Reaction score
8.350

οι παρουσιασεις παντα ετσι ηταν απο παλια, και δεν ειχαν και Καστρουνη να ρυθμιζει,ουτε χλιδα GOld.
Απλα,οταν βλεπεις ενα νεο προβολι ειναι φυσικο να θες να δεις τι πραγματικα κανει,και εγω πιστευω ειναι για γενικο κοινο και οχι για μελη τοσο απαιτητικα οπως στα φορουμ.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Re: Απάντηση: Το AVSite στην επίσημη παρουσίαση της Epson

Εμένα για τούς ενισχυτές?:110:
Ευχαριστώ το Νίκο Αρβανιτάκη για τους ενισχυτές!:116: Κυρίως τον ευχαριστώ γιατί στο δύσκολο κομμάτι της παρουσίασης (Italian guy) μου έλεγε καμιά κουβέντα και κρατούσαμε ανοιχτά τα μάτια μας.:135:

Στα σοβαρά τώρα. Έχοντας φτάσει νωρίς στο mall είχα κανονίσει με το Μανώλη (Καστρουνή) να βρεθούμε. Τον ευχαριστώ πολύ γιατί 2 ημέρες τώρα με ανέλαβε και εκτός απο την ευχάριστη παρέα του, με βοήθησε να δω ΠΑΡΑ πολλά πράγματα, που σπάνια (τι σπάνια; Ποτέ!) βλέπει άνθρωπος στην επαρχία.
Σε πρώτη φάση λοιπόν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους της epson και κυρίως στον Κο Δημήτρη Μπότσιο γιατί μόχθησε για να ετοιμαστούν όλα. Πολλά μπράβο και στον Μαρίνο Ντόκο που ανέλαβε το ηχητικό κομμάτι. Για το Μανώλη τι να λέμε; Όταν δουλεύει είναι "poetry in motion". Αυτό λίγο ως πολύ όσοι έχουμε προβολείς το έχουμε καταλάβει. Αν όχι κατά τη διαδικασία σίγουρα απο το αποτέλεσμα!
Αργότερα θα ποστάρω για τους προβολείς και τις εντυπώσεις μου.
Για την ώρα θα αρκεστώ στο σημαντικότερο (για εμένα) γεγονός της βραδιάς, που είναι ότι επιτέλους γνώρισα πολλά παιδιά του forum απο κοντά. Όπως θα βλέπετε και στις φωτογραφίες είμαστε οι βλαμμένοι που δε σταματήσαμε να γελάμε στο μπαλκόνι του mall. Πραγματικό θέαμα!:116:
Ελπίζω σύντομα να τα πούμε απο κοντά και πάλι!

Reaction score
0

Εγω θα προτιμουσα να γινοταν και μια παρουσιαση των 2 μικροτερων του 5900 και του 6000(W).Νομιζω οτι με την οικονομικη κατασταση στην Ελλαδα τα συγκεκριμενα ποντελα ταιριαζουν περισσοτερο στην τσεπη του Ελληνα.
Την επομενη φορα ελπιζω να γινει κατι στη Β.Ελλαδα , γιατι Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα....

Reaction score
15.548

αν υποθεσουμε οτι ο 4000 ειχε 3100 και ο 9000 τα γνωστα κοντα στα 2100 ποιον θα παιρνατε ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

αν υποθεσουμε οτι ο 4000 ειχε 3100 και ο 9000 τα γνωστα κοντα στα 2100 ποιον θα παιρνατε ?

Το είπα και χθές.

Τον 9000.

Δηλώνω άσχετος , σε σχέση με σας , με τους προβολείς, αλλά έχω δεί πάρα πολλούς .
Εντυπωσιακό το μαύρο του R4000 , όμως η παρουσίαση μας νανούρισε και αυτά που είπε ο συμπαθής Ιταλός , έστω τα περισσότερα, μου φάνηκαν πολύ γνωστά.

Reaction score
191
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το AVSite στην επίσημη παρουσίαση της Epson

Γνωστός Μανώλης..:444:

Αντί για 84' δεν έβαζαν μιά 65' να κάνουμε και άμμεση αντιπαράθεση με τηλεόραση..:138:

Ρώτησε κανείς γιατί ξαναπαρουσιάζουν το ίδιο μοντέλο δεύτερη φορά?και γιατί αργεί τόσο να βγεί σε παραγωγή?
ο νεος 4000 φοραει τα φρεκα πανελ της epson τα d9 c2 fine.αυτα που φοραει και ο 9000.απλα αλλαζει ο τροπος απεικονισης.εδω εχουμε reflective και οχι transmiting.ο παλιος 4000 φοραγε το d7 πανελ που φυσικα ειναι πολυ χειροτερα.το παλευουν για να ειναι το τελικο αποτελεσμα ανταγωνισιμο.και καλα κανουν.

τωρα οσο για τον 4000 επαιζε μια χαρα,αν και θα θελαμε μεγαλυτερη οθονη..νομιζω οτι ηταν λιγο σκοτεινος αλλα τα μαυρα του ηταν αριστα.το θεμα ειναι σε τιμη θα βγει,οχι μονο ο 4000 αλλα και ο 2000..

.η ελειψη 3d δεν ξερω που οφειλεται...παντως ειναι φαουλ για μενα η epson να σπρωχνει πολυ το 3d και να μην το εχει η ναυρχιδα της..

αρνητικο για μενα ηταν,η μακροσκελης παρουσιαση,και ο ελαχιστος χρονος που ειδαμε τα μηχανηματα.

παντως αν αναλογιστουμε οτι ο epson 9000 κανει στο εξωτερικο 2900,αν δεν ριξουν την τιμη ο 2000 θα πρεπει να παιζει στα 3.300 και ο 4000 καπου 3.800.αν πεσει η τιμη του 9000 ισως συμπιεστουν προς τα κατω οι τιμες των reflective..πχ 9000= 2.400 2000=2.900 4000= 3.300

ευχαριστουμε την epson,και φυσικα τον Καστρουνη που μπορεσαμε να δουμε τα μηχανακια ρυθμισμενα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.815
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το AVSite στην επίσημη παρουσίαση της Epson

.η ελειψη 3d δεν ξερω που οφειλεται...παντως ειναι φαουλ για μενα η epson να σπρωχνει πολυ το 3d και να μην το εχει η ναυρχιδα της..
Όπως πάντως έχω διαπιστώσει, υπάρχουν αρκετοί και στις τηλεοράσεις και στους προβολείς, που δεν ενδιαφέρονται για το 3D. Aν η έλλειψή του στον 4000 ήταν συνειδητή επιλογή ώστε να συμπιεστεί η τιμή, το θεωρώ μάλλον ατού και όχι μειονέκτημα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Ξεκινάω απ' τον 9000. Το μηχανάκι με τα διθυραμβικά σχόλια και την πολύ καλή, για τις δυνατότητες του, τιμή. Στην πρώτη επαφή που είχαμε μαζί του (πριν την παρουσίαση) τον είδαμε να παίζει στις 120'' στο άθλιο perfore πανί της αίθουσας. Μάλιστα είδαμε και 3d κάτω απ'αυτές τις συνθήκες. Ο προβολέας είναι πράγματι εξαιρετικός. Για όποιον σκέφτεται για 3d είναι μάλλον μονόδρομος. Πολύ φως και μηδενικό cross talk.
Όσο αφορά το 2d αν και δεν είμαι οπαδός της δυναμικής ίριδας, εδώ φαίνεται να κάνει καλή δουλειά και να συμβάλει θετικά στο σχηματισμό μιας εντυπωσιακής εικόνας. Το μαύρο του προβολέα κρίνεται πολύ καλό, όπως και το shadow detail. Η epson δίνει μια σειρά απο επιλογές και modes για να πειραματιστεί κάποιος (πχ super white), αλλά μάλλον πιο πολύ να ζημιώσουν μπορούν την εικόνα παρά να την βελτιώσουν.
Ο 4000 τώρα έδειξε να είναι ένα μηχανάκι με αξιώσεις. Κάποια θεματάκια με τη δυναμική ίριδα τα είχε (στο montenegro έβγαλε μάτι), αλλά υπήρξαν σκηνές στο dark knight που έδειχνε να διαχειρίζεται άριστα τα σκοτεινά και να έχει πολύ βαθύ και καθαρό μαύρο. Δυστυχώς η οθόνη ήταν πολύ μικρή. Είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι που όμως δε μπορώ να φανταστώ να παίζει στις τιμές που φημολογήθηκαν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.316
Members
38.681
Νεότερο μέλος
Andrewk