Pioneer vsx-lx60 hdmi pass through κ sub

Reaction score
4
Γεια σας εγινα προσφατα κατοχος του ανωτερω avr.Εχω συνδεσει πανω ps3,media player k laptop,ολα μεσω hdmi.Η ερωτηση μου ειναι η εξης:γιατι οταν κλεινω τον ενισχυτη σταματαει να μου περναει εικονα κ ηχο.δε μπορω να παιξω πχ ps3χωρις χρηση του ενισχυτη;
επισης εχω συνδεσει το sub με μονο rca απο το pre out του ενισχυτη στο lfe του sub κ οταν αυξησω την ενταση του sub (απο πισω απο το sub) ακουγεται ενα βουητο απο το sub.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Pioneer vsx-lx60 hdmi pass through κ sub

Eξ όσων ξέρω ο ενισχυτής δεν έχει λειτουργία passthrough(δλδ να περνάει σήμα όταν είναι σε stand-by).

Το βουητό που ακούτε μάλλον είναι θέμα γείωσης.Ακουμπήστε ένα καλώδιο με γυμνές άκρες στο σασί του ενισχυτή απ την μιά πλευρά και στην είσοδο του sub απ την άλλη για να δείτε αν εξακολουθεί το φαινόμενο.
Πάντως την ένταση του sub συνήθως την αφήνουμε σταθερή(είθιστε στην μέση) και μετά χρησιμοποιούμε το σύστημα ισοστάθμισης του εκάστωτε ενισχυτή(εφόσον έχει).

Reaction score
4

Το βουητό που ακούτε μάλλον είναι θέμα γείωσης.Ακουμπήστε ένα καλώδιο με γυμνές άκρες στο σασί του ενισχυτή απ την μιά πλευρά και στην είσοδο του sub απ την άλλη για να δείτε αν εξακολουθεί το φαινόμενο.
Πάντως την ένταση του sub συνήθως την αφήνουμε σταθερή(είθιστε στην μέση) και μετά χρησιμοποιούμε το σύστημα ισοστάθμισης του εκάστωτε ενισχυτή(εφόσον έχει).
εισοδο? εχει lfe και left-right. σασι του ενισχυτη εννοειται το εξωτερικο μεταλικο περιβλημα?πχ πλαι ή πανω?

Reaction score
4

για την εικονα μου εδωσε λυση ενας φιλος συμφορουμιτης, πρεπει να περασω μια οπτικη ινα απο το ps3 στον ενισχυτη κ απο το ps3 hdmi στην τηλεοραση,ετσι ανοιγωντας τον ενισχυτη περνεις ηχο απο την οπτικη και εικονα απο το hdmi. ενω οταν ο ενισχυτης ειναι κλειστος παιρνει ηχο κ εικονα απο το hdmi.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

εισοδο? εχει lfe και left-right. σασι του ενισχυτη εννοειται το εξωτερικο μεταλικο περιβλημα?πχ πλαι ή πανω?
Στην είσοδο που είναι συνδεδεμένος ο ενισχυτής.Ναι,σε ένα μεταλλικό σημείο του ενισχυτή(ήσε κάποια βίδα του).

Reaction score
4

τα εκανα ολα και αλλα τοσα,ο ενισχυτης,ολα επαιζαν πολυ χαμηλα μεχρι που...... αλλαξα καλωδιο rca και εγινε η μεταμορφωση ολα παιζουν ΑΨΟΓΑ κ πολυ πολυ ποιο δυνατα.τελος και το βουητο. ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ κοντεψα να σκασω.

Reaction score
2.343

Αντε βρε και με εσκασες! Μη νομιζες οτι σε κοροιδεψα με το sub! :412:

Reaction score
4

ρε φιλε αφου στο σπιτι σου το ακουσα κ ηταν τζετ,η ειρωνια ειναι οτι το καλωδιο αυτο ηταν πανακριβο(θυμασαι τι μου ειχες πει?) και η αλλη ειρωνια ειναι οτι ειχα ενα ιδιο(με μονη διαφορα το μηκος,2μ μικροτερο)το οποιο κ επαιξε.

Reaction score
2.343

Τωρα που ξεπερασες τα προβληματακια, καλοριζικα τα μηχανηματα σου και καλες ακουστικες και οπτικες απολαυσεις!

Reaction score
4

να σαι καλα,περιμενω ενα δυο λινκ η' εστω τους καλλιτεχνες απο αυτα που εβαζες στο σπιτι και ακουγαμε.να ξερεις δεν αμφεβαλα ουτε στιγμη για το sub μη μασας,ευχαριστω κ παλι. μιλαμε

Reaction score
4

για την εικονα μου εδωσε λυση ενας φιλος συμφορουμιτης, πρεπει να περασω μια οπτικη ινα απο το ps3 στον ενισχυτη κ απο το ps3 hdmi στην τηλεοραση,ετσι ανοιγωντας τον ενισχυτη περνεις ηχο απο την οπτικη και εικονα απο το hdmi. ενω οταν ο ενισχυτης ειναι κλειστος παιρνει ηχο κ εικονα απο το hdmi.
Ναι, αλλά έτσι ξεχνάω τα HD Audio formats. Κατά την αναπαραγωγή δίσκων Blu Ray θα ακούω απλό dolby Digital ή dts.......σωστα?ετσι μου ειπε ατομο που ασχολειται πολυ σοβαρα με τον πολυκαναλο ηχο.επαγγελματιας στο ειδος.

Reaction score
4

οποτε δεν υπαρχει λυση??????????????? πρεπει ολη την ωρα να παιζω με τα καλωδια?

Reaction score
2.343

Μηνα μην χολοσκας, αγορασε ενα hdmi hub απο ενα σε δυο και συνδεσε το στο ps3! Ετσι θα εχεις δυο hdmi καλωδια, το ενα θα το στειλεις στον ενισχυτη και το αλλο απευθειας στην τηλεοραση! Το επιασες?

Αυτο σου λεω!

Reaction score
4

δλδ αν βαλω το hub οταν ειναι ανοιχτος ο ενισχυτης θα δουλευει το hdmi που παει στον ενισχυτη ενω οταν ειναι κλειστος ο ενισχυτης θα λειτουργει το αλλο που παει στην τηλεοραση?κ εδω γενναται το εξης ερωτημα γιατι ειτε ειναι ειτε οχι ανοιχτος ο ενισχυτης να μην διαλεγει το hdmi που παει απευθεια στην τηλεοραση η' το αντιθετο? Σκεφτομαι ολες τις πιθανες περιπτωσεις.

Reaction score
2.343

Ειχα ενα παρομοιο και δουλευε τελεια! Εδεινε σημα μονο του, αυτοματα αναλογα πια συσκευη ειχες ανοιχτη!

Reaction score
4

οποτε συνδεω στο ps3 το σπλιτερακι τα hdmi στην tv k στον ενισχυτη κ για να μου διαλεξει να δουλεψει το hdmi που πηγαινει στον ενισχυτη πριν ανοιξω το ps3 απλα κλεινω την tv κ ανοιγω τον ενισχυτη με αυτο τον τροπο βλεπει ανοιχτη τη συσκευη(ενισχυτη) κ την διαλεγει,μετα ανοιγω την tv κ βλεπω blue ray με ολα τα hd audio formats σωστα καταλαβα?ενω οταν θελω να εχω κλειστο τον ενισχυτη απλα ανοιγω το ps3 κ παιζω μεσω tv. σωστα καταλαβα??????

Reaction score
2.343

Η τηλεοραση σου ποσες εισοδους hdmi εχει? Θελεις και αλλο ενα καλωδιο απο τον ενισχυτη στην τηλεοραση! Αν το ηξερα θα σου δινα το spliter να πειραματιστεις! Η αληθεια ειναι οτι εγω ειχα αλλο προβλημα, το spliter το ειχα πανω στην τηλεοραση για να παρω δυο πηγες, οποτε αυτο που σου λεω δεν ξερω κατα ποσο θα δουλεψει, πρεπει να το δοκιμασεις :431:

Reaction score
4

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas